Presne pre týždňom som si dal vycentrovať nové koleso po prvej jazde sa spravila menšia 8. Pre koleso som so prišiel už po záverečnej tak mi ho "Majster" len podal a ja som si ho neskontroloval. Až doma som zistil že ktorého niplu sa chytil ten navždy poznačil a nakoniec že nemám ani žiaden doklad o vykonanej službe. Cez víkend som to nechal tak a do pondelka ma všetka zlosť prešla. Keď som nahodil plášť tak som sa už len smial... http://imageshack.us/a/img29/1065/pwzy.jpg http://imageshack.us/a/img24/9576/8cu9.jpg
len ti normalne a pravdivo odpovedal, tvoja reakcia nie je na mieste..
tie pedale su naozaj nevhodna volba..nezabudaj, ze kontaktne body - ci uz bajkera s bicyklom, alebo bicykla s terenom - su vzdy tie najdolezitejsie pre dobry pocit z jazdy a bezpecnost..cize kvalitne pedale s dobrou obuvou, gripy, plaste..
Vieš mne jeden nemenovaný šikovný mechanik povedal že na výplet kolesá potrebuješ viac dĺžok š***** keďže ide o právu a ľavú stranu, kríženie a ešte aj rozdiel predný a zadný náboj.
A tí chytráci mi na obe kolesá použili iba jednu dĺžku š*****
mala si sa spytat ešte pred tym že kde alebo komu dať vypliesť. Cykloobchody väčšinou maximálne upravujú pokrivené ráfiky, ale nejakú väčšiu prax vo vyplatení malo kedy máju. Viem že niekto aj tu na fóre vypletal ale že kto to bol si už nepamätám.
Vieš teraz ma skôr trápi otázka kto mi kvalitne urobí výplet mojich nových kolies.
Pretože tie posledné dopadli dosť na h...
Jeden cykloservis mi urobil výplet tak že každý druhý špic bol akýsi mäkký a povedali mi že to tak má byť ale mne to nedalo a tak som to dala do druhého servisu a tam čosi porobili a dali mi koleso už celkom dobre tuhé ale keď som dala dolu pásku pretože ju nejako dvíhalo tak som zistila že jeden špic trčal z nipla asi pol cm a další ledva chytil závit a takto sa to striedalo po celom kolese...
Nevieš mi poradiť čím to mohli takto posr...
Chod Dominovi oproti Remixu, keden typek im to robi a v pohode.
rozne trciace dlzky mozu byt viacerymi vecami, ale ako tulenik povedal - slendrianstvom ci uz pri vybere komponentov alebo robote. Na prednom kolese myslimze nie su situacie kedy pouzivas rozne dlzky s***** (bol by potrebny bud asymetricky naboj alebo rafik alebo by si davala stred rafika pomimo stredu naboja).
Na zadnom sa zvacsa pouziva rozna dlzka pre pravu vs lavu (drive vs non-drive) stranu - rozdiel zavisi od kombinacie naboj+rafik+ak je potrebne "vyosenie" kvoli zadnej stavbe (coz najskorej nebol tvoj pripad). Ale moze byt situacia ze ten rozdiel je dostatocne maly na to, aby si vybrala napr. dlzku medzi a mas to troska jednoduchsie na buduce opravy, aj ked nie "podla spravnosti". Pocet kriziacich bodov myslimze nevplyva na rozdiel prava/lava strana.
inak povedane - (A)/(B) prvy servis dal zlu/spravnu dlzku s***** (C)/(D) druhy servis vycentroval "po spravnosti" s danymi s*****mi/nahovno - hocktora permutacia tychto dvoch javov mohla nastat
luckatomova skus teda este timebike na bratislavskej hned za krizovatkou po lavej strane smer domoss. Tam by si mozno pochodila. A ak nie tam,tak v PN uz neviem. Potom jedine sukromne u niekoho
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Svoj ubohý komentár si nechaj pre seba...
tie pedale su naozaj nevhodna volba..nezabudaj, ze kontaktne body - ci uz bajkera s bicyklom, alebo bicykla s terenom - su vzdy tie najdolezitejsie pre dobry pocit z jazdy a bezpecnost..cize kvalitne pedale s dobrou obuvou, gripy, plaste..
A tí chytráci mi na obe kolesá použili iba jednu dĺžku š*****
Pretože tie posledné dopadli dosť na h...
Jeden cykloservis mi urobil výplet tak že každý druhý špic bol akýsi mäkký a povedali mi že to tak má byť ale mne to nedalo a tak som to dala do druhého servisu a tam čosi porobili a dali mi koleso už celkom dobre tuhé ale keď som dala dolu pásku pretože ju nejako dvíhalo tak som zistila že jeden špic trčal z nipla asi pol cm a další ledva chytil závit a takto sa to striedalo po celom kolese...
Nevieš mi poradiť čím to mohli takto posr...
Chod Dominovi oproti Remixu, keden typek im to robi a v pohode.
Na zadnom sa zvacsa pouziva rozna dlzka pre pravu vs lavu (drive vs non-drive) stranu - rozdiel zavisi od kombinacie naboj+rafik+ak je potrebne "vyosenie" kvoli zadnej stavbe (coz najskorej nebol tvoj pripad). Ale moze byt situacia ze ten rozdiel je dostatocne maly na to, aby si vybrala napr. dlzku medzi a mas to troska jednoduchsie na buduce opravy, aj ked nie "podla spravnosti". Pocet kriziacich bodov myslimze nevplyva na rozdiel prava/lava strana.
inak povedane - (A)/(B) prvy servis dal zlu/spravnu dlzku s***** (C)/(D) druhy servis vycentroval "po spravnosti" s danymi s*****mi/nahovno - hocktora permutacia tychto dvoch javov mohla nastat
To je kde..?
Citaj
Od tohoto chalana tu z fora som si nechal spravit uz 3 pary kolies. Vzdy spokojnost.
A v NM to je ten 22bikes...?