stivko76 Ahoj, mrzí nás dodanie nesprávneho tovaru, došlo k omylu kvôli zámene čiarových kódov, ospravedlňujeme sa. Chránič si môžeš nechať a dnes ti bezplatne dopošleme objednané montpáky.
Objednal som z MTBiker pedale,tmel atd. +som chcel montpaky Lezyne. 10min som lustil ,ze co to je a poslu mi taku kekecinu chranic pod retaz a este k tomu velkost S
stivko76 Ahoj, mrzí nás dodanie nesprávneho tovaru, došlo k omylu kvôli zámene čiarových kódov, ospravedlňujeme sa. Chránič si môžeš nechať a dnes ti bezplatne dopošleme objednané montpáky.
Robo,ja vam to poslem spat,pretoze chranic je skoro o 200% drahsi a na spešl LEVO mi bude malicky . Mozno na nejkaky bowden
Tak to sa mi zda dost 1850g, ja mam tiez 27,5", 30mm a mam 1745g (Panchowheels Status 30). Otazka je ale ci su take pevne ako DTcka.
O tvojich kolesách som ešte nepočul, teda neviem ako sú na tom tuhosťou, výdržou oproti DT. Osobne mi 1843g na tuhé rokmi overené 30mm AM kolá nepríde veľa, zvlášť keď uvážim že podobné karbónové(o 2mm užšie) kolesá čo som tiež zvažoval mali len o 210g menej.
Na cesťáku síce gramárim kde sa dá, ale na mtb kolesách mám iné priority ako hmotnosť
No a prave na MTB kolesach by sme mali tu vyhodu mensej rotacnej hmotnosti najviac vnimat, kedze sa omnoho viac akceleruje, deceleruje. Som zvedavy o kolko pocitim rozdiel prechodu zo Zond na GP4000 na ffwd 4r na arenbergoch,a ci vobec... Jenze nekup to, kdyz je to takovy levny?
O tvojich kolesách som ešte nepočul, teda neviem ako sú na tom tuhosťou, výdržou oproti DT. Osobne mi 1843g na tuhé rokmi overené 30mm AM kolá nepríde veľa, zvlášť keď uvážim že podobné karbónové(o 2mm užšie) kolesá čo som tiež zvažoval mali len o 210g menej.
Na cesťáku síce gramárim kde sa dá, ale na mtb kolesách mám iné priority ako hmotnosť
Myslim ze DT Swiss je dobra volba, ja som dostal zlavu tak som zobral Rakusku vyrobu. Uvidime ako budu drzat. Tiez snimi este nemam skusenosti. Zatial ale spokojnost len su trochu hlucne (volnobezka cvrlika
No a prave na MTB kolesach by sme mali tu vyhodu mensej rotacnej hmotnosti najviac vnimat, kedze sa omnoho viac akceleruje, deceleruje. Som zvedavy o kolko pocitim rozdiel prechodu zo Zond na GP4000 na ffwd 4r na arenbergoch,a ci vobec... Jenze nekup to, kdyz je to takovy levny?
Ale MTB aj dostávajú oveľa viac na prdel.. Ďalšia vec je rozdiel riešiť 100g rotačnej hmotnosti na 14kg endure a na 6.5kg cesťáku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pred nedavnom som tu daval svoje (origo) mozes porovnat
Robo,ja vam to poslem spat,pretoze chranic je skoro o 200% drahsi a na spešl LEVO mi bude malicky . Mozno na nejkaky bowden
Myslim ze DT Swiss je dobra volba, ja som dostal zlavu tak som zobral Rakusku vyrobu. Uvidime ako budu drzat. Tiez snimi este nemam skusenosti. Zatial ale spokojnost len su trochu hlucne (volnobezka cvrlika
Porovnavam : Vyzorovo rovnake , ale neviem cenu a vahu . A mozno by bol zaujímavý aj crash test
A z Merlina mas urcite lepsie veloflex vlaanderen ako moje , kedze ja som priemerku 34 nikdy nemal
Ale MTB aj dostávajú oveľa viac na prdel.. Ďalšia vec je rozdiel riešiť 100g rotačnej hmotnosti na 14kg endure a na 6.5kg cesťáku
Aj mna to čaká, inak už za chvilu môžem byť adept na príspevok do témy Do mŕtva ?
Ten chranic som vam rano poslal spät
Hod potom pls nejaku foto toho chranica zadnej stavby, ako to vyzera. Tiez zrovna nieco hladam, nieco stronc a gramarske