Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Mám ich objednané , ale v klasickej verzii s dušou , tak som veeeeľmi zvedavý ako pôjdu Dlho som váhal, či brať PRO ONE TLE . alebo GP5000. Zostal som verný conti.
Chlapci, rad by som sa poradil. Na graveli mam obute bezdusove plaste original od vyroby. Ked bike stoji napr. 2 dni tak musim pred vyjazdom dost dohustovat. Je to normalne alebo je nieco zle? Kontrolu pred jazdou beriem ako samozrejmost, ale zakazdym aby tlak takto zbehol sa mi nezda.
Da sa to nejako skontrolovat? Zaujimave je, ze ked som bike kupoval cca dva tyzdne dozadu, tak tlak od kupy po prvy vyjazd drzal, po 20km uz som dohustoval. Posunul som otazku aj do temy Bezdusove plaste.
Jazdil som a dosť slabá výdrž. Po asi 2 000 vyzerá horšie ako Mavic Yksion ktorý má nejakých 5 000 km. Plášť držal super no na vlhku to bolo horšie. No a nakoniec sa mi asi po 2 000 km prerazila bočnica (neviem od čoho ale) a tak je na reklamácii.
a) si v téme o cestnom obutí, takže 2,25" sa rieši inde
b) potrebná dĺžka ventilu závisí od ráfu - aby z ráfu na opačnej strane aj niečo trčalo. Takže radšej dlhý, ako keby nedočiahol. Preto my úbohí žiletkári s vysokými ráfmi sme občas nútení použiť predĺženia, a to dokonca aj uhlové.
s tým som sa ešte nestretol.. ja som si vlani kúpil maxiss galdu na disk a tam som riešil to, že tam z galdy trčí len kus závitu a bez nadstavca sa to použiť nedá, lenže ten čo k tomu bol origo bol moc dlhý, v disku mám kruhové okienko a s tým nadstavcom sa opieral o vrch, takže by sa to nedalo fúkať.. a nadstavec je štýlu rúrka s dvoma vnútornými závitmi (klasický, bežne dostupný, má jeden závit vonkajší a druhý vnútorný) a nevedel som to nikde moc zohnať, nakoniec som to vyriešil tak, že som urezal dva ventilky zo starej galdy a kedže to je mosadzné, tak som ich zletoval dokopy, prekvapivo to funguje a nefučí
Pojem "dlzka rafika" je mi neznamy, asi myslis vysku ... nie, z toho sa da vycitat len, ze rafik ma "bead seat diameter" 622 mm (teda priemer rafku, kde dosada patka plasta) a vnutornu sirku 19mm. Ak by si chcel vediet vysku rafku pre ventil, tak by bolo treba poznat ERD a odhadnut hrubku steny rafku a hlbku zliabku uprostred rafku, najlepsie z profilu rafku ... potom (BSD - ERD) / 2 - <hlbka zliabku> + <hrubka steny> = vyska rafku, ktora Ta zaujima (ked som sa nezmylil) .
Ten rafik ma vysku profilu 20mm, takze si myslim ze tam bude stacit ventil zo standartnou dlzkou.A pri rafikoch s vyssim profilom nic nepocitam... chytim dusu, namontujem nadstavec na ventil a podla toho kolko trci dam mensi alebo vacsi.. Ak nevies aky kupit, staci prilozit dusu z ventilom zboku do pribliznej polohy kde bude a lahko odmeras/odhadnes kolko este chyba...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ano
Hack3r - vyzera ze uz nie je najrychlejsi, mtbiker by si mal upravit klamlivy popis
https://www.bicyclerollingresistance.com/road-bike-reviews/continental-grand-prix-5000-tl-2018
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/cesta-a-trekking/cestne-plaste/pirelli-p-zero-velo-silnicni-plast-kevlar-25x622.html
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/cesta-a-trekking/cestne-plaste/pirelli-p-zero-velo-silnicni-plast-kevlar-25x622.html
Jazdil som a dosť slabá výdrž. Po asi 2 000 vyzerá horšie ako Mavic Yksion ktorý má nejakých 5 000 km. Plášť držal super no na vlhku to bolo horšie. No a nakoniec sa mi asi po 2 000 km prerazila bočnica (neviem od čoho ale) a tak je na reklamácii.
b) potrebná dĺžka ventilu závisí od ráfu - aby z ráfu na opačnej strane aj niečo trčalo. Takže radšej dlhý, ako keby nedočiahol. Preto my úbohí žiletkári s vysokými ráfmi sme občas nútení použiť predĺženia, a to dokonca aj uhlové.