vies sa viac rozpisat o tom v com vykonovo sklamal trek?
V zasade mi ten Trek nesadol.
Nesadol tj.: geometria mi nesmakovala. nevedel som sa doňho tak oprieť, ako do svojho cestaku. Je to pekný stroj na pohľad, i keď zároveň až moc "plastový". Údržba by bola asi len v servise. Pomer cena výkon u mna určite nie.
Canyon aeroad mi sadol.
Sadol: geometria mi smakovala. Viem sa doňho oprieť. Pomer cena výkon na výbornú.Je to nádherný stroj, pre mna. Takze zostal.
Nesadol tj.: geometria mi nesmakovala. nevedel som sa doňho tak oprieť, ako do svojho cestaku. Je to pekný stroj na pohľad, i keď zároveň až moc "plastový". Údržba by bola asi len v servise. Pomer cena výkon u mna určite nie.
Canyon aeroad mi sadol.
Sadol: geometria mi smakovala. Viem sa doňho oprieť. Pomer cena výkon na výbornú.Je to nádherný stroj, pre mna. Takze zostal.
Pekný stroj, rozmýšľal som nad nim...
testoval som najvyšší madone od treku a ostal som prijemne prekvapený pohodlným posedom, ale žiaľ výkonovo ma sklamal.
Teraz testujem canyon aeroad cf sl 7.0 disc. Zatiaľ Ok.
ok. ostal si prijemne prekvapeny pohodlnym posedom pricom ti nesedela geo a nebol si spokojny s cena/vykon. testoval si najvyssi madone od treku ktory stoji 4x viac (a iba ram stoji viac) ako bicykel co si si kupil kde si s cena/vykon spokojny.
na moj vkus trochu mixed message a nie som si isty ci je to "vykonovy problem" madone ale tesim sa ze si si nasiel stroj co ti vyhovuje.
Predtým som mal plášte Continental GP4000S2 25mm a bol to výrazný rozdiel v pohodlí a pri týchto Tufách mám pocit, akoby "plávali" po povrchu. Nepáčia sa mi. Zatiaľ naj plášte, čo som jazdil, boli Specialized Turbo Cotton, ale tie sú dosť drahé a vraj aj málo vydržia, to bol fakt výrazný rozdiel. Galusky ešte budem musieť dáke poskúšať, ale tieto sa mi proste vôbec nepáčia.
Predtým som mal plášte Continental GP4000S2 25mm a bol to výrazný rozdiel v pohodlí a pri týchto Tufách mám pocit, akoby "plávali" po povrchu. Nepáčia sa mi. Zatiaľ naj plášte, čo som jazdil, boli Specialized Turbo Cotton, ale tie sú dosť drahé a vraj aj málo vydržia, to bol fakt výrazný rozdiel. Galusky ešte budem musieť dáke poskúšať, ale tieto sa mi proste vôbec nepáčia.
Aha, aha zaujímavé. Ďakujem budem vedieť do budúcnosti.
Ja som tiez do teraz jazdil plaste CONTI GP4000s II 23 aj 25mm a teraz mam nove kolesa a na ne som dal tiez tieto TUFO HI-C-C 23mm a podla mna su strasne pomale...asi to je tiez tym plavanim...nemam moc na nich pojazdene ale prve dojmy strasna bieda tak rozmyslam ze zoberiem GP 4000s aj galusky
Skor som mal pri tufach pocit ze to zo mna vytrasie dusu. O nejakom pohodlnom lepeni som tiez mohol len snivat. Za to take veloflex som nechal preventivne cez noc nahodene na kolesach a na dalsi den to bolo skoro bez prace za par minut nahodene. A ten komfort .... v zjazdoch taktiez ako keby prilepeny k zemi. Ked ma omrzi vintage efekt na vlaanderenoch tak tam pojdu jednoznacne veloflex raveny
Na naše cesty je tufo najlepšia voľba, jediné galusky ktoré som schopný zodrať do plátna.. všetko ostatné čo som skúšal sa zničilo defektom skôr ako by sa stihli zodrať.. a ani som nepostrehol nejaké placebo efekty, že na inej galde by som lietal.. ale koho baví stále fúkať unikajúce latexové duše nech si jazdí čo chce
Vyskúšal som. Výborné gumy. Dobre odvaľovali, ľahké, dobre sa nahadzovali... Avšak každý týždeň 2x dofukovať, výdrž max 2 tis. km a cena 100 Eur oproti 20. Nie som pretekár, gumy nefasujem, na povozenie sa mi stačia Tufá.
Dlho som sem nedal moj. Momentalne stale cakam na zadny naboj aby som dal vypliest a mal aj zadne bezdusove tak ako predne omotavka bol experiment no paci sa mi ako sa blyští na slnku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Canyon aeroad mi sadol.
Ale tam má tam aspoň campi, tak to nejak ide?
Canyon aeroad mi sadol.
testoval som najvyšší madone od treku a ostal som prijemne prekvapený pohodlným posedom, ale žiaľ výkonovo ma sklamal.
Teraz testujem canyon aeroad cf sl 7.0 disc. Zatiaľ Ok.
ok. ostal si prijemne prekvapeny pohodlnym posedom pricom ti nesedela geo a nebol si spokojny s cena/vykon. testoval si najvyssi madone od treku ktory stoji 4x viac (a iba ram stoji viac) ako bicykel co si si kupil kde si s cena/vykon spokojny.
na moj vkus trochu mixed message a nie som si isty ci je to "vykonovy problem" madone ale tesim sa ze si si nasiel stroj co ti vyhovuje.
Pri tom mori vyzerá krajšie ako tu v SR. Asi tým prostredím. Nechaj ho radšej tam..
A poď späť. Nemá mi kto robiť kávu.
mz
Aha, aha zaujímavé. Ďakujem budem vedieť do budúcnosti.
Vyskúšal som. Výborné gumy. Dobre odvaľovali, ľahké, dobre sa nahadzovali... Avšak každý týždeň 2x dofukovať, výdrž max 2 tis. km a cena 100 Eur oproti 20. Nie som pretekár, gumy nefasujem, na povozenie sa mi stačia Tufá.