nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
keby som mal chuť s tebou strácať čas, tak ti tie tvoje konkrétne výroky nájdem a zacitujem ti to, ale aj tak by si tvrdil niečo iné... na druhú stranu je dosť možné, že si to už medzičasom 10x editoval a už tam je iná múdrosť ako na začiatku. ako by ti stax napísal zo dňa na deň horšie, ivan....
Suhlasím s tuleníkom. Tri roky som sa motal s detmi z miestneho klubu po pretekoch slovenského pohára xco . Mozem len potvrdit ,ze nevyhrávali deti s vyššou hodnotou FTP ale tie co mali lepší anaerobny výkon. Pri cyklokrose je to este výraznejšie.
Lepsie hodnoty FTP pomáhaju pri MTB maratónoch.
Ty vieš aké boli stanovené nominačné kritériá? Rada sa nechám poučiť.
ivan a toto máš odkiaľ? Bol si na komisii MTB XC keď to tak dobre vieš?
Mimochodom, ako by ste rozhodli pred Riom z pozície SZC? Saganov tím požiadal na prelome rokov (pred Riom) o divokú kartu na OH pre Sagana na XC.
Ak sa dobre pamätám, tak Sagan išiel pred Riom XC v Čechách. Pôvodne tam mali byť aj ostatní Slováci, ale neštartovali.
Mimochodom, ako by ste rozhodli pred Riom z pozície SZC? Saganov tím požiadal na prelome rokov (pred Riom) o divokú kartu na OH pre Sagana na XC.
Ak sa dobre pamätám, tak Sagan išiel pred Riom XC v Čechách. Pôvodne tam mali byť aj ostatní Slováci, ale neštartovali.
Ako by som rozhodol pred Riom a dalšími olympiádami ? Podmienka účasti by mala byť odjazdiť poslednú sezónu pred OH na MTB pretekoch s určitou výkonnostnou úrovňou, na rozličných tratiach, s rozličnými povrchmi - terénne prekážky, veľkosť, tvar, množstvo a usporiadanie kamenných prekážok, ... čo by mohlo byť akou takou zárukou získania potrebných skúseností na dokončenie olympijského preteku.