Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftJezus napísal:
Strava ignoruje vyskove data zo zariadeni iGPSport a nahradza ich svojimi orientacnymi datami z vlastnej vyskovej mapy...

Ciste teoreticky: ma to logiku, kedze GPS meria vysku dost nepresne, 20 - 40m hore-dole, plus odrazy signalu v pripade pohybu v doline, takze nastupane metre z GPS sw porovnane s barometrickym vyskomerom/zaznamom su znacne mimo (ovela viac).
Zobraziť komentár 01.04.2019 - 19:56:26
00
Pozvolna prechadzam na IGS50E, tak som posledne vikendy jazdil s dvoma kompami, teda aj s Ciclosport CM4.41A. Po skalibrovani IGS je priebezne zobrazovana vyska pocas jazdy na oboch fakticky identicka, +/- 1m (rozdiel len v tom, ktory sa kedy prehodi na novy udaj). IGS ukazuje viac celkovej nastupanej vysky, ako Ciclosport (povedzme 880m vs. 830m). GPS zaznam ani Stravu nepouzivam.
Zobraziť komentár 01.04.2019 - 20:06:52
00
Pisem o iGPSport zariadeniach s barometrom. Takze to nema logiku. Strava proste nema tie zariadenia v databaze, takze ich data ignoruje.
Zobraziť komentár 01.04.2019 - 20:19:44
00
potvrdzujem, čo píše init, predtým nejak blbla synchronizácia, nepomohla ani manuálna korekcia v.m. na Strave, ale teraz je to už ok...
Zobraziť komentár 01.04.2019 - 20:42:07
00
Kluci, resim, nejsem schopny vymyslet, jak udelat a dostat mapu do IGPsport 618, mapy co maji k stazeni jsou vcelku na nic, cela CZ ma 20 Mb, kvalita nic,moc, rad bych si udelal svou,treba jen mensiho uzemi ale podrobnejsi, format maji .map, vice tady http://global.igpsport.com/home/download a a tady mapy k stezeni, mozna by slo kouknout, jaky maji format ,,, http://global.igpsport.com/home/osmmap dik za kazdou radu
Zobraziť komentár 09.04.2019 - 05:56:12
00
Dnes mi dorazila IGS50E. Stála má 51 eur a našťastie sa colníci toho nechytili, lebo by ma to vyšlo o 14 či 15 eur viac a pravdepodobne by mi to prišlo až v pondelok. Už sa teším ako to vyskúšam, lebo som doteraz na novom cestaku jazdil bez infa o rýchlosti atď. Skúška asi prebehne až na týždeň, keď sa oteplí, keďže tu na severe bude chladno a veterno.
Zobraziť komentár 10.04.2019 - 21:08:58
01
arrow_leftpeterg napísal:
Magene snimac sa sparuje OK a ukazuje cislo, ale na vyjazde som ho este nemal.

Bud som lama alebo potrebujem poradit. Mam snimac Magene a nejak sa mi ho nedari sparovat ako speed senzor. Ked ho pouzijem ako cadence, tak hned ho igs10 najde a zacne ratat, no ako speed senzor to nic nerobi :sweat: . Viete niekto poradit?
Skusal som to aj s roznymi baterkami aj ich niekolko krat vybrat....a vzdy to je funkcne len pre kadenciu.
Zobraziť komentár 21.04.2019 - 15:07:33
00
Ked vyberes bateriu , je tam taky maly "cudlik" treba to stlacit, tym padom to resetujes a prepnes to na speed mod.Po zlozeni baterie bude blikat zelenou farbou cca 10sec. Ked chces to pouzit zase na kadenciu tak zase to musis resetovat ,vtedy bude svietit cervenou.....
Zobraziť komentár 21.04.2019 - 15:35:08
00
Ak mame stejny Magene, tak urcite tam ziaden cudlik nie. Kazdym "rozpojenim" (kratkym vybratim) baterie sa prepina medzi kadenciou a speed sensorom, indikuje to LED buz na zeleno alebo na cerveno, spamati neviem.
arrow_leftjuraj.bobor napísal:
Bud som lama alebo potrebujem poradit. Mam snimac Magene a nejak sa mi ho nedari sparovat ako speed senzor. Ked ho pouzijem ako cadence, tak hned ho igs10 najde a zacne ratat, no ako speed senzor to nic nerobi :sweat: . Viete niekto poradit?
Skusal som to aj s roznymi baterkami aj ich niekolko krat vybrat....a vzdy to je funkcne len pre kadenciu.

V kazdom pripade staci nastavit spravnu farbu LED a funguje bud ako kadencia, alebo ako speed senzor, uz ho tak jazdim.
Zobraziť komentár 21.04.2019 - 16:52:42
00
Mám model Magene Gemini 210 ,ktory mi prisiel tento tyzden....(ten cudlik tam je, ale priznam sa ja som to stlacil ked som skusal prepnut na iny mod , mozno funguje aj bez toho a staci iba vybrat na chvilu baterku).Kazdopadne farby LEDu ti povedaju v akej si v " mode"
Zobraziť komentár 21.04.2019 - 17:44:00
00
Magene Gemini 210 = no čudlik pre zmenu modu, ale batery reset!
Príloha:
Magene Gemini 210.JPG
Magene Gemini 210.JPG 68.78 KiB thumb_up0thumb_down

Pozri od 3:50
Zobraziť komentár 21.04.2019 - 19:59:02
00
Dakujem za cenne rady, ale ako som napisal vyssie. Funguje mi to len v mode pre kadenciu. Teda ked po vlozeni baterky blika cervena dioda. Ked po vlozeni baterky blika zelena dioda, tak sa to nechce nejak kamaratit s tachometrom.
Zobraziť komentár 21.04.2019 - 23:32:45
00
Hotovo, mam to fixnute. Trebalo vbehnut do nastaveni menu E1 , tam som nieco pošaškoval a sparovalo sa to konecne.
Zobraziť komentár 21.04.2019 - 23:37:10
00
Roztocil si koleso s namontovanym senzorom (a nastavenym na zelenu LED) pocas parovania s IGS?
Zobraziť komentár 21.04.2019 - 23:38:26
00
arrow_leftjuraj.bobor napísal:
Hotovo, mam to fixnute. Trebalo vbehnut do nastaveni menu E1 , tam som nieco pošaškoval a sparovalo sa to konecne.

No dobre rano stara mama ... ako ako si to paroval predtym??? :lol:
V E1 sa nic nenastavuje, len sa do nej vojde a komp si sam vyhlada aktivne senzory ...
Zobraziť komentár 21.04.2019 - 23:39:19
00
keyboard_arrow_up