Tak edit ... to bolo pri príjazde na pivo ... pri odjazde guma prázdna .... ešteže 100m od domu ... uvidíme čo povie mlieko nato keď som to nafúkal a pretočil
to je sila, ako sa to utrhlo. Aj mne posledne vyjazdy strasne vrzga sedlo alebo sedlovka. Mozno tam mam tiez nejaku skrytu prasklinu.
To je hrozne, furt na tom bajku treba nieco riesit, neda a neda pokoj.
--
treba to asi znovu prestriekat sprejom na vlasy
Čaute, vo februári mi došli platformy Crankbrothers stamp 3 z bike-discount.de a po 200km majú vôľu pri oske, rozobral som ich premazal a po jednom v jazde zas.. Co s tým
Prispejem aj ja so svojou demolaciou so stastnym a rychlym koncom.
8.4. som praskol moj Scalpel (mam ho od augusta 2014, najazdenych max 8000km, vazim 70kg). V jednej klopenke to ruplo, myslel som, ze som iba skrtol pedalom o zem, ale potom som citil, ze zadne koleso ide ako keby do kriva a retaz mala tendenciu skakat. Doma som nasiel peknu prasklinu. Na druhy den 9.4 vecer som to odniesol do predajne, 10.4 odoslali fotky do Cannondalu a dnes 24.4 uz prisiel novy ram, takze super pristup.
Čaute, vo februári mi došli platformy Crankbrothers stamp 3 z bike-discount.de a po 200km majú vôľu pri oske, rozobral som ich premazal a po jednom v jazde zas.. Co s tým
Neviem si predstavit čo sa tam mohlo. Ja mám Stump 7 už 2 roky a vôlu maju,aj nove Stump 1,už som si na to zvykol pri Crankbrothers pedáloch Aha už som to pozrel,na 3 je vonkajšie klasicke ložisko,a vnutorne je klzne,a 7 má klzne oboje. Asi by som to reklamoval,neviem aká velká je ta vôla,ale pri 200km by snad ešte nemala byt.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je hrozne, furt na tom bajku treba nieco riesit, neda a neda pokoj.
--
treba to asi znovu prestriekat sprejom na vlasy
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
8.4. som praskol moj Scalpel (mam ho od augusta 2014, najazdenych max 8000km, vazim 70kg). V jednej klopenke to ruplo, myslel som, ze som iba skrtol pedalom o zem, ale potom som citil, ze zadne koleso ide ako keby do kriva a retaz mala tendenciu skakat. Doma som nasiel peknu prasklinu. Na druhy den 9.4 vecer som to odniesol do predajne, 10.4 odoslali fotky do Cannondalu a dnes 24.4 uz prisiel novy ram, takze super pristup.
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/horske-bicykle/celoodpruzene/cannondale-scalpel-29-carbon-2-2016-horsky-bicykel.html
Od 2017 sa uz myslim zacal robit iba Scalpel-Si, tam by mi uz ale asi nejake komponenty nepasovali.
https://youtu.be/mX5db-6-vQI toto je už extrém ale niečo podobné
Neviem si predstavit čo sa tam mohlo. Ja mám Stump 7 už 2 roky a vôlu maju,aj nove Stump 1,už som si na to zvykol pri Crankbrothers pedáloch
EšTE som nevidel CB pedál čo by nemal vakel