Povodny prispevok: Takze nedalo mi to a vyklikal som objednavku tej pasky Tesa 4289 25 mm na stranke https://acea.sk/tesa-4289-fixacna-paska/p104 a aha ho co som si vyzdvihol cez obed.
Hovoril som s nimi priamo ked som to bol prevziat a pytal sa, ze ci mozem dat info dalej, aby ste si mohli objednat. Budu radi. Objednali ich nakoniec prave kvoli nam, kedze viacero ludi ich kontaktovalo. Takze mimobratislavski sa dajte siesti dokopy, aby ste mali objednavku v sume 50 € bez DPH, a dodanie bude zdarma.
Este upozornenie pre prilis akcnych co poriadne necitaju info na stranke: Počkajte na potvrdzujúci mail so stavom "prebraná", skôr neuhrádzajte! Musia sa preveriť skladové zásoby.
Trochu popriem názov témy, lebo mne funguje aj páska na obrázku. Nie je žltá!
Vidno aj to, že som ju narezal a odtrhol v príslušnej šírke. Pekne drží, kupovaná bola pravdepodobne v Hornbachu alebo v blahej pamäti v Baumaxe za pár šušňov.
Tak ono funguje aj obycajna kancelarska ked uz sme pri tom. misopetrovic to s nou jazdil. Ale to neznamena, ze casom nenastane problem. Predsa len duct tape typy pasok ako tato Tesa a aj viackrat spominana Gorilla su pasky s textilnym vlaknom a ako take su dost pruzne a lahko sa trhaju aj rukou. Ja osobne doverujem viac polypropylenovej paske. Je aj vyrazne odolnejsia pri "natahovani" na rafik. A cim vyssi tlak, tym väcsie problemy. Ja tu PP pasku planujem pouzit aj na cestne kolesa, takze duct / gorilla tape som zavrhol hned. Mozno len predsudok, ale tieto textilne pasky su na moj vkus prilis pruzne a ani ich prilnavost ma az tak nepresvedcila. A horsie je, ze ked som ich po case odstranoval, tak lepidlo zostalo na podklade a nie na paske. To fakt netuzim riesit na rafikoch. Cize na ghetto riesenie mozete pouzit fakt takmer cokolvek co najdete doma, ale je tam iste riziko, ze casom moze byt problem, alebo ze bude velmi tazke vycistit rafik bez vhodneho rozpustadla.
tie textilné majú problém s teplom, teda lepidlo na nich takže tiež by som im až tak 100% neveril.. ale zas ono to bude púšťať postupne a pomaly, nestrelí to odrazu takže človek má čas spozorovať že sa dačo deje..
Vektor tlaku predsa spolupracuje s lepidlom, takže pochybnosť o spoľahlivosti sa týka skôr pevnosti materiálu. Neverím, že by hrozilo akékoľvek podfúknutie, kritické sú len otvory, cez ktoré sa do ráfika montujú niple. Ale keďže sa používajú nižšie tlaky, nebude to až taký problém. To je moja odpoveď.
Ano, lepidlo na tych textilnych akoby "tecie". Ale pri nizkotlakovej prevadzke a plochom vnutornom profile rafika bez vyraznejsich sikmin to je dostatocne riesenie (aj ked nie dokonale). Mozno to cistenie bude potom narocnejsie, ale da sa s tym zit. Ja zatial len dufam, kedze praxou to este nemam overene, ze ta Tesa 4289 tento typ problemu mat nebude. Podla toho co som zatial skusal je to presne to co som hladal a mala by byt naozaj bezproblemova aj v dlhodobejsom horizonte.
Ja by som zobral Tesu 64284 (ak nezozenies 4289). Ked si porovnas technicke parametre so 4289, tak zaostava pevnostou len kusok, takze stale lepsie nez väcsina inych alternativ.
Ta 50mm sa da dobre rozrezat na uzsie pasy? Cim a ako ju rezete?
Minule som rezal nejaku pasku orezavacim nozom a bola to hroza. Stacilo trosku pri reze chytit bok a pri odmotavani sa v tom mieste roztrhla.
Potrebujem 15mm.
Tento tyzden idem po Tesa 4289 25 mm do ACEA teda ak budu skladom ( https://acea.sk/tesa-4289-fixacna-paska/p104 ). Ak niekto chce tak treba zjapat nech mozem pripadne objednat viac. Nebyva vzdy skladom.
zihadlo, ale 50 nemaju skladom. To Ti asi zamietnu. Ked som tam bol osobne pre 25 tak hovorili, ze musia objednavat vzdy celu skatulu neviem kolko kusov, takze kusovka mala sanca.
zihadlo, ale 50 nemaju skladom. To Ti asi zamietnu. Ked som tam bol osobne pre 25 tak hovorili, ze musia objednavat vzdy celu skatulu neviem kolko kusov, takze kusovka mala sanca.
pravdu maš objednaju len celu krabicu 36ks..
takže nišť... 25ka je mi uzka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vidno aj to, že som ju narezal a odtrhol v príslušnej šírke. Pekne drží, kupovaná bola pravdepodobne v Hornbachu alebo v blahej pamäti v Baumaxe za pár šušňov.
Tak ono funguje aj obycajna kancelarska ked uz sme pri tom.
Minule som rezal nejaku pasku orezavacim nozom a bola to hroza. Stacilo trosku pri reze chytit bok a pri odmotavani sa v tom mieste roztrhla.
Potrebujem 15mm.
pravdu maš objednaju len celu krabicu 36ks..
takže nišť... 25ka je mi uzka
...účel splní, na môj vkus sa ťažko lepí pretože je tvrdá, no aj napriek miliónu bubliniek tlak drží...
PS. 2x66m to je dosť na celý život