Myslel som takéto brzdy SHIMANO R451 road bike bmx brake 47-57mm https://s.click.aliexpress.com/e/bIza2u6U
Je to dosť atypický rozmer a čo som inde na nete našiel, tak za ne pýtajú 50-70€ za sadu. Vymeniť gumičky už je minimum ak by bolo treba.
Resp. ak viete poradiť, kde by sa dali zohnať buď tieto R451 alebo R650, žiaľ je to daň za starší rám, kde potrebujem cca 55mm dĺžku čeľustí na brzdách.
veľmi podobné predávajú aj v Decathlone: 1l, 2l, 3l, 2l mám spolu s Btwin batohom, náustok má rovnaký ako ten z Ali, ale mne nejak netesní, otváranie tiež nič moc, zvlášť za jazdy...
Nie som si isty, ci toto podpichnutie patri mne, to sonick to castoval ako "cinsky plast" . Ja som len konstatoval, ze som citil pachut plastu vo vode. Holt siel som po cene, takze som sa ani necudoval .
Tema o karbone mi prisla mrtva tak skusim sem.
Vcera mi prislo karbonove sedlo, ktore som kupil na skusku mensej velkosti. Mam este jedno starsie, podobne, 9 mesiacov, vacsi rozmer a doteraz bezproblemov.
Co si myslite, je toto na dispute? Predajca mi tvrdi, ze je to v poriadku a znesie to aj 100kg (na stranke uvadzali 75kg). Nesedi ani uprava - karbon sedla je matny namiesto leskleho, mierka na lyzinach ma iny dizajn, a vaha je o 24g nizsia. Rozmery zhruba sedia.
Jednoznačne dispute. Už len to, že nesedí úprava matné/lesklé je dôvod na otvorenie sporu. Treba na nich byť tvrdý
Mimochodom, na fotke prednej časti sedla (kde je dierka v krúžku) to vyzerá na prvý pohľad na chýbajúce uhlíkové vlákna, ako keby tam bol len epoxid.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aliexpress.com/store/1230228?spm=2114.10010108.100005.1.591f10f2XmHfIl
Tak tie mi veeelmi piskali (ZEE brzdy). Nedavno som nahodil dopredu zlate, zatial sa zdaju OK - uplne tiche.
https://s.click.aliexpress.com/e/bIza2u6U
Je to dosť atypický rozmer a čo som inde na nete našiel, tak za ne pýtajú 50-70€ za sadu. Vymeniť gumičky už je minimum ak by bolo treba.
Resp. ak viete poradiť, kde by sa dali zohnať buď tieto R451 alebo R650, žiaľ je to daň za starší rám, kde potrebujem cca 55mm dĺžku čeľustí na brzdách.
Edit: ak by mikto chcel tu je link https://m.aliexpress.com/item/32848208307.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.32848208307&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=4610amp-NjTTg_DDDsnuY5U9yfqKig1557164744803
Kellys KLS TANK 30 pitný vak, 3 l, modrá
17,89 €
MOC 17,90 €Sirka 17 cm
na to koľko krát ho používam je OK
Nie som si isty, ci toto podpichnutie patri mne, to sonick to castoval ako "cinsky plast"
Vcera mi prislo karbonove sedlo, ktore som kupil na skusku mensej velkosti. Mam este jedno starsie, podobne, 9 mesiacov, vacsi rozmer a doteraz bezproblemov.
Co si myslite, je toto na dispute? Predajca mi tvrdi, ze je to v poriadku a znesie to aj 100kg (na stranke uvadzali 75kg). Nesedi ani uprava - karbon sedla je matny namiesto leskleho, mierka na lyzinach ma iny dizajn, a vaha je o 24g nizsia. Rozmery zhruba sedia.
Vopred dakujem za nazory.
Stare sedlo
Mimochodom, na fotke prednej časti sedla (kde je dierka v krúžku) to vyzerá na prvý pohľad na chýbajúce uhlíkové vlákna, ako keby tam bol len epoxid.
this is breathable air vents, my friend.
please dont worry it.
it is not bad
could you please close your dispute?
Nech je to pre druhych poucenie, kupujte len tovar, ktory ma vela dobrych reviews aj s obrazkami. Dobre referencie obchodu nestacia.