Kategórie
Bike-techrozmýšľam, že by som sa dal na cyklistiku, ale nemam šajnu s akým bicyklom začať. Na začiatok do toho nechcem dať viac ako 500€. Ako som už písal, len chcem začať, takže sa do toho vôbec nevyznám (tým chcem hlavne povedať, že nechcem nič skladať). Prosím Vás o nejaké tipy na kúpu. Meriam 182cm a vážim (neviem, či na tom vôbec záleží) okolo 75 kg. Na záver sa chcem ospravedlniť, že zakladám novú tému, ale podobné témy sú už vačšinou staré a odkazy na bazáre taktiež.
-35% Bianchi Infinito CV Disc Rival eTap AXS bicykel, sivá, veľ. 57
3 899 €
-35%
MOC 5 999 €
Novinka -15% Pinarello F7 Ultegra Di2 bicykel, lunar white
od 6 999 €
-15%
MOC 8 200,41 €
Novinka -28% Pinarello Dogma X DuraAce Di2 bicykel, xolar sun
od 10 999 €
-28%
MOC 15 299 €
Pirelli P ZERO™ Race 700x30C TechBELT SmartEVO plášť, kevlar, classic
68,99 €
MOC 80,99 €
Akcia -11% Pirelli P ZERO™ Race 700x26C SPEEDCore SmartEVO Colour Edition Red plášť, TLR, kevlar
63,99 €
-11%
MOC 90,99 €
-20% Pirelli Cinturato™ Road 700x28C TechWALL+ plášť, kevlar
44,90 €
-20%
MOC 93,99 €
-13% Pirelli Cinturato Evo 700x28C SmartEvo AS TechWall+ plášť, TLR, kevlar, retro
59,99 €
-13%
MOC 85,99 €
Akcia -17% Pirelli P ZERO™ Race 700x26C SmartEVO TechBelt plášť, kevlar, biele nápisy
53,99 €
-17%
MOC 80,99 €
savings Pirelli P ZERO™ Race RS 700x28C TechBELT SmartEVO2 plášť, kevlar, retro
48,99 €
savings
MOC 80,99 €
-13% Pirelli P ZERO™ Race 700x28C SpeedCORE SmartEVO2 plášť, TLR, kevlar
74,99 €
-13%
MOC 108 €
Canyon o 400 Eu lacnejší, v cene Emonda SL5 už možem mat canyon s disc brzdami, 23 mm ráfikmi a continental plášťmi. Aké mate skusenosti so značkou Canyon ? je Trek o tolko lepší, že by sa oplatil radšej ten ?
https://www.planetx.co.uk/i/q/CBHOLSPRIV22/holdsworth-super-professional-sram-rival-22-road-bike
ak sa s nákupom neponáhľaš, tak sleduj stránku dlhší čas (pol roka,...), nechaj si posielať newsletter,
aby si mal prehľad, kedy aké akcie bývajú
ja som rám Competition kúpil pred rokom začiatkom júna za plnú cenu a o 2 týždne nato bola akcia 50%....
tie akcie sa opakujú
Canyon o 400 Eu lacnejší, v cene Emonda SL5 už možem mat canyon s disc brzdami, 23 mm ráfikmi a continental plášťmi. Aké mate skusenosti so značkou Canyon ? je Trek o tolko lepší, že by sa oplatil radšej ten ?
Kazdy ti napiste to svoje. Predajca ttekov z BB ti povie ze canyon je skoda a trek je BMW. Moj nazor to je tiez. Trek su detailnejsie esteticky spracovane, emonda sl5 2019 maju aj v krasnej belasej verzii ktoru by som urcite bral a canyon taketo ani nema. Trek dava aj dozivotnu zaruku na ram, nemci asi stale iba 6rokov, hmotnostne neviem, si porovnas, emonda je aj celkom pohodlny a obratny bike a posed vyzera byt viac vzpriamenejsi nez u ultimate co ma pretekat sky natuahnuty posed, zalezi aj od ucelu pouzitia. Cenovo porovnavat trek a emondu mi pripadal neobjektivne a take slovenske, canyon su sedive a lacnejsie biky so slusnou hmotnostou, trek je trosku emotionalnejsi a taku emondu vyvijali dva roky, trek ma najviac inovacii na biky a mozes to pokojne porovnavat so specialized. Neho orim ale ze canyon su zle biky a nemas si ho kupovat ak ti zalezi na cene alebo chces pretekat trebars.
K tomu BMW porovnaniu, trek ma done je najrychlejsi pretekarsky bike a trek speedster je najrychlejsi bike vobec. Canyon aeroroad skoncili s odstupom.
K tomu BMW porovnaniu, trek ma done je najrychlejsi pretekarsky bike a trek speedster je najrychlejsi bike vobec. Canyon aeroroad skoncili s odstupom.
Ehm, čo je to ten Trek Speedster?
A dáš aj nejaký link na potvrdenie svojich tvrdení? Rád by som videl ten test kde skončil ,,aeroroad´´ s odstupom za tým Speedsterom.
Ha, ha, to uz je asi trochu prehnane... Oba su dobre bicykle, myslim Emonda a Ultimate, skor do kopcov ak na roviny, Ultimate je ale lahsi a v testoch (RoadBIKE, RennRad a pod.) vacsinou poraza Emondu, mozes samozrejme namietat, ze su to nemecke casopisy. Za vsetko jeden citat pre Ultimate CF SL 8.0, ktory ma Ultegru a kolesa DT Swiss:
"Na takovémto kole nejezdí dokonce ani všichni profesionálové!“ Německý prémiový časopis RoadBIKE neměl pro model Ultimate CF SL 8.0 jiná slova než samou chválu. Popisoval jej jako „vynikající silniční kolo s pevným rámem“ a udělil mu v testu 91 z 100 bodů. To je skutečně skvělý úspěch!"
https://www.canyon.com/cs-sk/road-bikes/race-bikes/ultimate/ultimate-cf-sl-8.0/2151.html?dwvar_2151_pv_rahmengroesse=2XL&dwvar_2151_pv_rahmenfarbe=RD%2FWH
Ze trek madone vyhral na internom ovaly komplexy test tesne nasledovany viasom od speslu si najdete a YouTube, asi dva roky dozadu, briti, bud bijeradar alebo cyclingweekly? Fanusikov kenonu je tu asi dost.
Ono, ak by sme porovnavali trek domane vs endurance tak jasne vyhra trek, ak porovnavame madone vs ultimate ci aeroad tak vyhra trek. Emonda vs ultimate je tak osemetne, nie su to zrovna porovnatelne biky a ano caro emondy ako najlahsieho biku na svete je az pri emonda slr.
Ze trek madone vyhral na internom ovaly komplexy test tesne nasledovany viasom od speslu si najdete a YouTube, asi dva roky dozadu, briti, bud bijeradar alebo cyclingweekly? Fanusikov kenonu je tu asi dost.
Ono, ak by sme porovnavali trek domane vs endurance tak jasne vyhra trek, ak porovnavame madone vs ultimate ci aeroad tak vyhra trek. Emonda vs ultimate je tak osemetne, nie su to zrovna porovnatelne biky a ano caro emondy ako najlahsieho biku na svete je az pri emonda slr.
Nemáš v tom trochu guláš?
Hoci som brutal dnes unaveny a mam iba maly smartphone napísal som +- co som chcel a nie gulas.