prosim nazory...
ak by vas niekto volal na svoj prvy triatlon (klasicky), podla coho by ste si vybrali trat z troch moznosti
750, 20, 5 - olympijsky - ironman (nepripada do uvahy)?
Jasne, ze je to polovicny Od nas z klubu tam bol chalanisko a skoncil 1. vo svojej kategorii, celkovo 5. - cas 4:11:07 To uz moze byt
Asi aj ja by som uz mal ist halfa (teda na ceste, kedze minimalne Goralman sa moze ratat ako half , ked mam tento rok 3500 km na biku,1300 km behu a 209 km plavka
Akoze, Ondrej Kubo je brutalny talent, z tej mladej prichadzajucej generacie dlhotratiarov ako Stilla, Kubek, Meszaros a spol. je zrejme najtalentovanejsi. Je to neskutocny vykon! Nechal za sebou kopec profikov...
A sice vsade citam, ze bol piaty, aj STU to pisala na svojich strankach, podla oficialnych vysledkov bol siesty.
Oživím túto tému -
Chystáte sa niekto tento rok na nejaké triatlonové závody na SK? Ak áno - tak na ktoré?
Za seba uvediem, že sa chystám na Goralmana a Oravamana - tento rok som mal šťastie, že na mňa vyšiel slot.
A koľko máte natrénované? Ja zatiaľ od decembra (odtiaľto rátam, že som začal znovu trénovať) 40km v bazéne, 100 nabehané na nohách, 100 na bežkách.
Bicykel by som chcel zaradiť do zostavy od marca
V nedelu som absolvoval svoj stvrty polovicny Ironman, tentokrat v St. Poltene. Tohorocnych naplavanych 100km, 4500km na biku a 400 km nabehanych mi dopomohli zlepsil si "osobak" na tejto trati o takmer 24 min. Pretek mi vysiel uplne podla planov, nemal som ziadnu krizu, alebo techhnicky problem. Atmosfera tak ako na kazdom takomto mega evente (2500 startujucich) bola paradna. Pokyny coacha: odplavat svoj standard cca 1:50 min/100m, na biku tocit NP 240W (kopce pritlacit na 260-270W) a potom behat kolko telo dovoli cca tempom 5:00-5:10min/km. Naplanovany cas 5:20 hod som vylepsil na 05:17 hod, takze maximalna spokojnost. Zaciatkom septembra ma caka zase polovicny IM v Zell am See a potom uz nastane cas porozmyslat nad "pokusom" o absolvovanie full Ironmana.Najprv si vsak musim splnit posledny tohorocny ciel odbehnut cely Maraton mieru v Kosiciach.
Po vyse roku som znova startoval na IRONMAN 70.3 tentokrat v polskej Gdynii. Bol to prvy pretek serie IRONMAN od vypuknutia corona krizi. Po velmi dobrom plavani, vynikajucom biku a klasicky iba priemernom behu som skoncil na 5. mieste v AG M55-M60 rokov. A to som po bikovej casti bol prvy so slusnym naskokom. Len odbehnut half maraton po biku za 1:50 hod nestaci, ked superi behaju aj o 20 min. rychlejsie. Ziskal som vsak slot na Majstrovstva sveta v polovicnom IRONMANe do St. George v americkom Utahu. Len ucasti som sa musel vzdat, lebo pretek je tyzden pred IRONMAN Barcelona 2021 na ktory uz mam zaplatene startovne, ubytovanie aj letenky, nakolko sa toho roku neuskutocnil a prelozili ho o rok. Nevadi som spokojny aj s piatym miestom v Polsku. PB na tejto trati som znova posunul o dalsich takmer 10 min.
Moj prvy dlhy IRONMAN v Barcelone. Po kratkom plavani (silny vietor), vynikajucom biku a priemernom behu som skoncil na 8. mieste v AG M55-M60 rokov. Ako team 3. miesto.
Tak takáto modifikácia s kratučkým plávaním (ale asi to v tých vlnách nebolo med lízať) by mi sedela... Každopádne veľký potlesk... Roman Lacko z GBR, to je rodina, či menovec?
To je moj coach a zaroven brat, ktory zije uz skoro 20 rokov v UK ma uz ich obcianstvo a UK triatlonovu licenciu takze je uz GBR. Brat mal na biku celkovo 5-ty najlepsi cas z celeho startovneho pola. Neodpustil si "opicky" pre fotografov
Marli Ano, Luki je bratov zverenec, ktoreho trenuje "na dialku" a spravil riadny progres. Pred dvoma rokmi v St. Poltene prisiel do ciela half IM za mnou asi o 20 min ale teraz je uz daleko predomnou. Ma vsak o 25 rokov menej ako ja, takze je to OK, Najvacsi vysledok v Barcelone urobila jeho kamaratka Misa Sasvariova. Doma trenovala s Lukim a prisla do Barcelony "skusit" polovicneho IM. Skusala az tak, ze vyhrala svoju AG a ziskala slot na Majstrovstva sveta half IM 2022 do Utahu,
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi aj ja by som uz mal ist halfa (teda na ceste, kedze minimalne Goralman sa moze ratat ako half
A sice vsade citam, ze bol piaty, aj STU to pisala na svojich strankach, podla oficialnych vysledkov bol siesty.
Mas chybu v profile, v udaji vek mas navzajom prehodene cisla
biky:http://lavamagazine.com/2017-ironman-bike-count/
zapletane kolesa: http://lavamagazine.com/2017-ironman-world-championship-wheel-count/
Komponenty: http://lavamagazine.com/bike-count-components-pedals-powermeters/
bezecka obuv: http://lavamagazine.com/kona-shoe-count-hoka-leaps-past-asics-for-top-spot/
GPS zariadenia: http://lavamagazine.com/kona-count-garmin-top-in-wearable-gps/
Chystáte sa niekto tento rok na nejaké triatlonové závody na SK? Ak áno - tak na ktoré?
Za seba uvediem, že sa chystám na Goralmana a Oravamana - tento rok som mal šťastie, že na mňa vyšiel slot.
A koľko máte natrénované? Ja zatiaľ od decembra (odtiaľto rátam, že som začal znovu trénovať) 40km v bazéne, 100 nabehané na nohách, 100 na bežkách.
Bicykel by som chcel zaradiť do zostavy od marca