marcels Stack a reach posobia na mna velmi krypticky. Ano, viem ako sa meraju na existujucom bicykli, ale nikde sa neviem dopatrat, ako zistit idealne hodnoty pre konkretne rozmery ludskeho tela . (bez plateneho bike sizingu alebo behania po obchodoch)
Arko Predpokladam, ze alternativu k nemu si zatial nenasiel , ci ? Mimochodom, mas velmi pekny bike.
edelweiss Mrknem sa na to ked dojdem domov. (Snad nezabudnem).
Preventivne obcas treba, nie je to vodotesne a vzdy sa tam dostane prach a bordel a trva to 5 min vytiahnut rukou tie dve loziska, utriet, namazat vazelinou a dat nazad.
Dnes švih na komplet Dure..vyzerá to na MTB výjazd, ale fotené pri ceste Zároveň test čínskeho sedla odľahčeného na slušných 78g, UD vláknami ladí ku kolám Tie majú v rýchlosti zvláštny návykový zvuk..
No výjazd to bol krátky(55km) ešte s ním musím pojazdiť. Neurazilo, ale asi bude na mňa trochu úzke, aj keď sa mi zdá pomerne pohodlné. Mňa ale neber ako relevantnú vzorku, ja na čo sadnem, to mi väčšinou nevadí(až na Fizik)
Možno fotka skresluje, ale pod kokpitom je len jedna 7mm podložka Ale stále len ladím posed takže možno pôjde celkom preč. Mám doma aj tvarované podložky od tých Metron riadítok, ale veľmi sa tam nehodia..
No výjazd to bol krátky(55km) ešte s ním musím pojazdiť. Neurazilo, ale asi bude na mňa trochu úzke, aj keď sa mi zdá pomerne pohodlné. Mňa ale neber ako relevantnú vzorku, ja na čo sadnem, to mi väčšinou nevadí(až na Fizik)
Možno fotka skresluje, ale pod kokpitom je len jedna 7mm podložka Ale stále len ladím posed takže možno pôjde celkom preč. Mám doma aj tvarované podložky od tých Metron riadítok, ale veľmi sa tam nehodia..
Aha, a ja ze ide o krk vidlice a ono to podlozka. Keby si nakoniec aj tak potreboval podlozku a chcel by si, aby s bikeom ladila, skus oslovit miestnych[forovych] karbonfachmajstrov. Ked vidim co tvoria, par podloziek musi byt pre nich brnkacka.
Heh, radsej ani nechcem vediet, ci mas sedlo-adaptabilnu zadnicu od narodenia, alebo si sa k jej nejak dopracoval,napr. treningom.
Este taka otazka, pruzi to sedlo [lyziny, doska]? Dik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Arko Predpokladam, ze alternativu k nemu si zatial nenasiel , ci ? Mimochodom, mas velmi pekny bike.
edelweiss Mrknem sa na to ked dojdem domov. (Snad nezabudnem).
Inak spomínaš Zinna, sledujem Velo News Podcast, tam ujo Zinn rozpráva o dôležitých veciach čo sa týka Tech.
https://www.google.com/podcasts?feed=aHR0cDovL2ZlZWRzLnNvdW5kY2xvdWQuY29tL3VzZXJzL3NvdW5kY2xvdWQ6dXNlcnM6MjUwNzAyMDUzL3NvdW5kcy5yc3
Môj bajk? Už má pár rokov. Dík.
M.
Myslel som si
Kokpit si pyta ist uplne dole alebo medzera pod nim vyplnit
Možno fotka skresluje, ale pod kokpitom je len jedna 7mm podložka
Tie dva "bidony" ti na kolko vydrzia ?
keby len dva, celu policu iontakov tam ma. Od 4% na hradzu, az po 55% na tazke HC stupaky.
Možno fotka skresluje, ale pod kokpitom je len jedna 7mm podložka
Aha, a ja ze ide o krk vidlice a ono to podlozka. Keby si nakoniec aj tak potreboval podlozku a chcel by si, aby s bikeom ladila, skus oslovit miestnych[forovych] karbonfachmajstrov. Ked vidim co tvoria, par podloziek musi byt pre nich brnkacka.
Heh, radsej ani nechcem vediet, ci mas sedlo-adaptabilnu zadnicu od narodenia, alebo si sa k jej nejak dopracoval,napr. treningom.
Este taka otazka, pruzi to sedlo [lyziny, doska]? Dik