zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Sú ľudia a nie je ich málo, ktorí ani nevedia že také niečo existuje..si treba uvedomiť, že bezduse používa max 10% ľudí.. Koniec
1. uvažoval si o bezdušiach
2. na základe nesprávnych interpretácií si sa rozhodol, že to nie je nič pre teba
3. keď ťa upozorníme, že tie interpretácie sú nesprávne tak sa tváriš ako keby sme ťa nútili ísť do bezduše
Ale koniec koncov je to úplne jedno. Aj na jednom aj na druhom riešení môžeš odjazdiť roky bez problému alebo naopak môžeš mať problém každý výjazd, ale preboha zmeň už ten tvoj myšlienkový pochod od problému cez riešenie po tvrdenie že ten pôvodný problém vlastne nie je a je tam úplne iný problém načo sa naserieš a rezignuješ pričom sa zas naserieš, že si rezignoval, ... a tak dokola
Sú ľudia a nie je ich málo, ktorí ani nevedia že také niečo existuje..si treba uvedomiť, že bezduse používa max 10% ľudí.. Koniec
Hej lenze ta vacsina co spominas su ludia co pouzivaju bike na rozky,pivo a do kostola taki ozaj nemaju paru o tom ze existuje bezdusovy system....ludia co jazdia na biku trocha viac a troska sa o to aj zaujimaju tak maju vacsinou bezduse
lapaloma naňho sa vzťahuje to moje obľúbené & okrídlené "in Ireland, we have a problem for any solution"
kupil som z tohto obchodu:
- Effetto Mariposa Caffe Tubeless páska 20,5 mm / 8 m - mám 20mm ráfiky od meridy obycajne dusové
- Effetto Mariposa Caffe tubeless ventily 40 mm (kvoli cervenym ciapockam)
- No Tubes Quart tmel 946 ml (prišiel STANS NO TUBES) minul som asi 200 mL nalieval som odhadom od oka priamo do kolesa nie cez ventil
paska drzi, rafik som neodmastnil iba cistou handrou riadne vysuchal do cista
nahodil "tubeless ready" MAXXIS IKONy (trochu som sa zapotil ale v pohode aj normalnou velkou pumpou) a tlak drzal aj bez mlieka iba pozvolna sa znizoval
nalial som mlieko a teraz drzi
mlieko nikde nevytekalo nebublalo len pri jednom ventile trochu zasycalo tak som ho este rukou dotiahol a teraz testujem
1. astro ťa skára za hrubicu (náš pravopisný Okarus)
2. podpísal si sa na faktúru krvou? až potom je zapredanie sa platné!
cele zle!
pri lepení natahovať a vytláčať vzduch z pod pásky, aby ti tam mlieko nezatieklo a nezničilo lep.