Ten bicykel vyzera tak, ze clovek len sadne a rovno ide 40km/h...slapne do pedalov a ide 60...musi byt zazitok, parada!???
Nie si ďaleko od pravdy, na tých Durách je to lietadlo na rovine. Po tom švihu prevažne cez kopce kde som tie kolá veľmi nevnímal(majú o skoro pol kila viac ako moje Ultry) som po meste míňal autá a pozriem na tacháč a 53kmh..to nebude nohami, tie kolesá skrátka idú
K tomu bočnému vetru-úplná pohoda. Ale zase keď fajn duje tak je problém aj na 50mm profile, ale pri bežných podmienkach aké sú posledné dni(nemyslím dážď) sú tie 75ky normálne jazditeľné
Aha, a ja ze ide o krk vidlice a ono to podlozka. Keby si nakoniec aj tak potreboval podlozku a chcel by si, aby s bikeom ladila, skus oslovit miestnych[forovych] karbonfachmajstrov. Ked vidim co tvoria, par podloziek musi byt pre nich brnkacka.
Heh, radsej ani nechcem vediet, ci mas sedlo-adaptabilnu zadnicu od narodenia, alebo si sa k jej nejak dopracoval,napr. treningom.
Este taka otazka, pruzi to sedlo [lyziny, doska]? Dik
To sa aj dá vidieť krk vidlice pri upnutom predstavci? Ja viem, tiež mi to neni moc po chuti ako to teraz vyzerá lebo ono to skresluje, klasická podložka pod tým masívnym kokpitom..a to si predstav nejakých 25mm podložiek čo sa na S5 bežne vozia:) Skúsim pojazdiť bez podložky ako sa pôjde, možno to bude v pohode. Ak nie skúsim sa pohrať s tými podložkami čo boli k Visionom, najnižšia je 10mm tak ju skúsiť nejako zbrúsiť na 5mm.
Sedlo celkom fajn pruží pri jeho 78g asi musí To ty si mi onehdá písal že nad ním uvažuješ?
Adaptabilná vždy nebola, svoje si vytrpela
Vyzera perfektne len tie biele bidony tam kricia, ale musi to byt raketa. Sedlo super tiez, za tu cenu take lahke sedlo. Skoda ze je len 128mm siroke inak by som si ho objednal
To sa aj dá vidieť krk vidlice pri upnutom predstavci? Ja viem, tiež mi to neni moc po chuti ako to teraz vyzerá lebo ono to skresluje, klasická podložka pod tým masívnym kokpitom..a to si predstav nejakých 25mm podložiek čo sa na S5 bežne vozia:) Skúsim pojazdiť bez podložky ako sa pôjde, možno to bude v pohode. Ak nie skúsim sa pohrať s tými podložkami čo boli k Visionom, najnižšia je 10mm tak ju skúsiť nejako zbrúsiť na 5mm.
Sedlo celkom fajn pruží pri jeho 78g asi musí To ty si mi onehdá písal že nad ním uvažuješ?
Myslim, ze by sa dal vidiet, akurat by to bol hodne divny setup
Neviem, ci som to bol ja, ale podla vizualu sa mi zda, ze som ho mal v prehliadaci na jednej z 10-ich zaloziek s cinskymi sedlami, ktore ma zaujali. .
Ja mám tú zbierku už riadnu a neni kedy ani nafotiť všetko. Ale toto 78g si asi nechám na zimné pokusy a skúsim o koľko ho dokážem ešte odľahčiť..aj keď už asi nebude veľmi z čoho ufiknúť
vravel som si ze nebudem za zleho a ostanem ticho ale naozaj aspon tie gps suradnice mu niekto mohol vytknut ked uz nic ine...
edit: ta fotka mi pripomina komicku situaciu ked sa zufaly typek pytal ako moze umyt odtlacok prevodniku z novej bielej kozenej sedacky... cyklostar mu (docasne) zachranil vztah.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie si ďaleko od pravdy, na tých Durách je to lietadlo na rovine. Po tom švihu prevažne cez kopce kde som tie kolá veľmi nevnímal(majú o skoro pol kila viac ako moje Ultry) som po meste míňal autá a pozriem na tacháč a 53kmh..to nebude nohami, tie kolesá skrátka idú
K tomu bočnému vetru-úplná pohoda. Ale zase keď fajn duje tak je problém aj na 50mm profile, ale pri bežných podmienkach aké sú posledné dni(nemyslím dážď) sú tie 75ky normálne jazditeľné
Heh, radsej ani nechcem vediet, ci mas sedlo-adaptabilnu zadnicu od narodenia, alebo si sa k jej nejak dopracoval,napr. treningom.
Este taka otazka, pruzi to sedlo [lyziny, doska]? Dik
To sa aj dá vidieť krk vidlice pri upnutom predstavci?
Sedlo celkom fajn pruží pri jeho 78g asi musí
Sedlo celkom fajn pruží pri jeho 78g asi musí
Myslim, ze by sa dal vidiet, akurat by to bol hodne divny setup
Neviem, ci som to bol ja, ale podla vizualu sa mi zda, ze som ho mal v prehliadaci na jednej z 10-ich zaloziek s cinskymi sedlami, ktore ma zaujali.
EDIT: sikovny, opravil
Cube Attain Race
vravel som si ze nebudem za zleho a ostanem ticho ale naozaj aspon tie gps suradnice mu niekto mohol vytknut ked uz nic ine...
edit: ta fotka mi pripomina komicku situaciu ked sa zufaly typek pytal ako moze umyt odtlacok prevodniku z novej bielej kozenej sedacky... cyklostar mu (docasne) zachranil vztah.