Doporučuji kouknout na akci v Cyklopointu. Třeba taková Merida Onetwenty 2018 za 74 je za super cenu. V této ceně si myslim, ze nebude lépe osazené kolo, dokonce ani v podobné ceně. Pozor, 2019 už je mnohem hůře osazená https://www.cyklopoint.cz/eone-twenty-500-matt-black-green-_d45559.html
Doporučuji kouknout na akci v Cyklopointu. Třeba taková Merida Onetwenty 2018 za 74 je za super cenu. V této ceně si myslim, ze nebude lépe osazené kolo, dokonce ani v podobné ceně. Pozor, 2019 už je mnohem hůře osazená https://www.cyklopoint.cz/eone-twenty-500-matt-black-green-_d45559.html
mate na bajkoch take plastove voditko retaze nad prevodnikom? myslim ze hlavne pri motoroch Shimano sa to montuje. neskutocne do toho lezie blato, rozmyslam ze to nadobro zhodim dole. pri klasikach a pohonoch 1x10/11/12 sa to montuje aby nepadala retaz pri spatnom kruteni klukami, ale u nas sa retaz dozadu nehybe, cize nema ako spadnut
mate na bajkoch take plastove voditko retaze nad prevodnikom? myslim ze hlavne pri motoroch Shimano sa to montuje. neskutocne do toho lezie blato, rozmyslam ze to nadobro zhodim dole. pri klasikach a pohonoch 1x10/11/12 sa to montuje aby nepadala retaz pri spatnom kruteni klukami, ale u nas sa retaz dozadu nehybe, cize nema ako spadnut
Je tam ..Nejezdím takovou pilu tak nemám problém..Dokonce když jsme měnil převodník byl jsem vyjetý bez vodítka a funguje to i tak..Prubni to, je tam jeden imbus...
su bosch baterie v ramci rovnakej znacky bicykla medzi sebou zamenitelne?
teda, ja mam cube stereo hybrid so 400Wh a priatelka si chce kupit cube recreation s 500Wh, no a kedze som o tretinu tazsi chcel by som tie baterie prehodit
podla fotiek to vyzera totozne az na samozrejme inu farebnu potlac na baterii
Zdravím. Mám Bafang motor v zadnom kolese (stačí pre mňa a displej KD58C (taký malý...) na displeji sa dajú nastaviť stupne podpory 1-5. Chcem sa spýtať či všetky stupne podpory majú ťahať do 25 km/h.
Lebo mne ťahá 1. do 11km/h (čo je skoro nepoužiteľné) potom začne motor prudko slabnúť na tom stupni a treba nastaviť 2. do 15km/h
3. do 20km/h
4. a 5. klasicky do 25km/h
malo by byt pre vsetky stupne asistencie do 25 km/h, toto nastavenie je divne. tu je nejaky manual, nevidim to tam, ale skus na zaciatok factory reset http://wooshbikes.co.uk/manuals/Rio-KD58C-LCD.pdf
Mám tiež bafang v zadnom náboji a funguje to rovnako... Tieto systémy s motorom v zadnom náboji totiž nemerajú tlak vyvíjaný na pedále, ale iba rýchlosť a či sa otáčajú kľuky. Dopomoc je takto podľa rýchlostí odstupňovaná preto, lebo ak by to malo pomáhať vždy do 25, tak by tam tie nižšie stupne nemuseli byť... Mne práve ten stupeň 1. vyhovuje najviac, v režime eco sa zapína niekde pri 9-10 a vypína nad 12-13 km čo je akurát na tých stúpaniach nad 6-7% (podľa povrchu) kde sa mi tá dopomoc zatiaľ celkom zíde, nakoľko som prakticky 40 rokov nesedel na bicykli a teraz sa mi ten pohyb na čerstvom vzduchu žiada, a aj tie nohy sa do toho dostávajú postupne. Už na tom jazdím rok, z 3-ky som znížil dopomoc na 1-ku, na asfalte to aj vypínam celkom, takže zlepšenie sa dostavuje...
Ak potrebuješ dopomoc do 25 km/h musíš mať zapnutý najvyšší stupeň
More powerful: while torque remains constant at 75 Nm, the support of the new CX motor has been increased from 300% up to 340%.
More compact: compared to the previous model, the volume has been reduced by almost 50%. Granted, the previous CX motor was quite bulky! This will allow for better, more sophisticated integration as well as improved bike geometry.
Lighter: the new CX motor features a magnesium housing and weighs 25% less than its predecessor – around 2.9 kg.
More sensitive: eMTB mode has been reprogrammed to deliver consistent power over a wide cadence range. Sprinting out of the gate or pedalling at an even cadence? In eMTB mode, the support feels very natural!
Better modulation: Turbo mode has also been updated and is less choppy, especially when you get going, though still very powerful! As usual, the CX motor has four modes: Eco, Tour, eMTB and Turbo.
Smoother: the transition at the 25 km/h threshold has been significantly improved. Instead of a mini chainring and a gearbox, the power is now transmitted directly via a large chainring. The motor has almost no internal resistance, which should eliminate the draggy feel of the previous model when pedalling above the 25km/h cut-off.
Quieter? unfortunately not. The new motor has some noise issues – especially with the chainring’s new freewheel (for more details see our review on page XX).
Narrower: the Q-factor (distance between the cranks) has been narrowed down to 175 mm in order to provide a more natural pedalling sensation. The narrower, the better. To compare, Yamaha’s motor is under 170 mm, Shimano’s is at 177 mm, and Brose’s is more or less 180 mm wide (depending on the cranks).
Greater capacity: in addition to the previous 500 Wh internal battery, you’ve now also got the PowerTube 625, for more capacity and longer rides.
Goodbye tuning: new anti-tuning software detects motor tuning and manipulation via sensors while you’re riding which then automatically switches the motor into limp home mode. Bosch is thus responding to the requirements of the EN15194: 2017 standard.
"Goodbye tuning: new anti-tuning software detects motor tuning and manipulation via sensors while you’re riding which then automatically switches the motor into limp home mode. Bosch is thus responding to the requirements of the EN15194: 2017 standard."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.cyklopoint.cz/eone-twenty-500-matt-black-green-_d45559.html
https://www.cyklopoint.cz/eone-twenty-500-matt-black-green-_d45559.html
Tak to je láce...
Je tam ..Nejezdím takovou pilu tak nemám problém..Dokonce když jsme měnil převodník byl jsem vyjetý bez vodítka a funguje to i tak..Prubni to, je tam jeden imbus...
chcem sa spytat
su bosch baterie v ramci rovnakej znacky bicykla medzi sebou zamenitelne?
teda, ja mam cube stereo hybrid so 400Wh a priatelka si chce kupit cube recreation s 500Wh, no a kedze som o tretinu tazsi chcel by som tie baterie prehodit
podla fotiek to vyzera totozne az na samozrejme inu farebnu potlac na baterii
dalo by sa to?
Lebo mne ťahá 1. do 11km/h (čo je skoro nepoužiteľné) potom začne motor prudko slabnúť na tom stupni a treba nastaviť 2. do 15km/h
3. do 20km/h
4. a 5. klasicky do 25km/h
https://ekolo.cz/uploads/assets/files/navody/Navod%20e-Savela%201.3%2C%20e-Gordo%201.3.pdf
Ak potrebuješ dopomoc do 25 km/h musíš mať zapnutý najvyšší stupeň
More compact: compared to the previous model, the volume has been reduced by almost 50%. Granted, the previous CX motor was quite bulky! This will allow for better, more sophisticated integration as well as improved bike geometry.
Lighter: the new CX motor features a magnesium housing and weighs 25% less than its predecessor – around 2.9 kg.
More sensitive: eMTB mode has been reprogrammed to deliver consistent power over a wide cadence range. Sprinting out of the gate or pedalling at an even cadence? In eMTB mode, the support feels very natural!
Better modulation: Turbo mode has also been updated and is less choppy, especially when you get going, though still very powerful! As usual, the CX motor has four modes: Eco, Tour, eMTB and Turbo.
Smoother: the transition at the 25 km/h threshold has been significantly improved. Instead of a mini chainring and a gearbox, the power is now transmitted directly via a large chainring. The motor has almost no internal resistance, which should eliminate the draggy feel of the previous model when pedalling above the 25km/h cut-off.
Quieter? unfortunately not. The new motor has some noise issues – especially with the chainring’s new freewheel (for more details see our review on page XX).
Narrower: the Q-factor (distance between the cranks) has been narrowed down to 175 mm in order to provide a more natural pedalling sensation. The narrower, the better. To compare, Yamaha’s motor is under 170 mm, Shimano’s is at 177 mm, and Brose’s is more or less 180 mm wide (depending on the cranks).
Greater capacity: in addition to the previous 500 Wh internal battery, you’ve now also got the PowerTube 625, for more capacity and longer rides.
Goodbye tuning: new anti-tuning software detects motor tuning and manipulation via sensors while you’re riding which then automatically switches the motor into limp home mode. Bosch is thus responding to the requirements of the EN15194: 2017 standard.
mysleli na všetko