ahojte, v tomto odvetvi komponentov sa vobec nevyznam, preto by som si radsej chcel nechat poradit. Potreboval by som spolahlivy cyklocomputer, ktory by zaznamenaval:
- rychlost
- prejdene km
- nadmorsku vysku(stacilo by max min), ale keby zaznamenal aj profil bolo by ok
- a mozno aj sklon terenu
dajte nejake typy, ani nie uplne lacne a ani uplne drahe
dik
Ak budu garmin 520 a 820 stale stat menej len o 60-80€ oproti novym 530 a 830, tak sa stanu nepredajne, uz len z toho dovodu ze 520 je 5 rokov stary pristroj, a ten maly doplatok stoji za novinku. (5 rokov novsi cipset bude markantne lepsi)
ok tak dnes mi dosiel spominany garmin 530, super vec a paci sa mi ako sa da vsetko nastavit a prisposobit, az tak som to necakal (bonus by bol keby sa to dalo doladit cez daku appku koli rychlosti ale to je len moja lenivost:))
ale co ma zaujima stojim na mieste signal GPS je naplno a pocita mi metre, rychlost lieta ako by som sa hybal
je to chybny kus? alebo daco ine? nech viem ci to poslat naspat alebo co s tym
ok tak dnes mi dosiel spominany garmin 530, super vec a paci sa mi ako sa da vsetko nastavit a prisposobit, az tak som to necakal (bonus by bol keby sa to dalo doladit cez daku appku koli rychlosti ale to je len moja lenivost:))
ale co ma zaujima stojim na mieste signal GPS je naplno a pocita mi metre, rychlost lieta ako by som sa hybal
priparuj si k nemu snimac rychlosti bude ti brat rychlost z magnetu
Zdravím. Hľadám nejaký cyklocomputer primárne na horskú cyklistiku ktorý by vedel dobre navigovať. Ide mi hlavne o to aby som na rázcestí vedel ktorú odbočku ísť ( a aby som bol aj dostatočne včas upozornený) alebo keď idem niekde na cestu a pripravím si trasu (ktorá obchádza rušné hlavné cesty atď) tak by som sa rád tejto trasy držal ale nemusel pri tom vyťahovať stále mobil z vrecka/vaku.
Kolega mi poradi Bryton Rider 450, pozrel som recenzie a nebolo to veľmi priaznivo hodnotené, takisto som pozeral po produktoch Lezyne ale od tých ma kolegovia (cesťáci) vytrvale odhovárajú. Vedeli by ste poradiť nejakú alternatívu v tejto cenovej hladine ( okolo 150€)
Vďaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za 230€ máš 820 a za 305 aj so všetkými snímačmi.
Do 820 by som nesiel, display...
A čo je s ním?
Chcel som si ho aj ja kupit, po dlhsom patrani vysledok jasny: 820 display problem, takze 530,kt.ani o moc drahsi neni ako 520plus.
https://the5krunner.com/2019/06/19/bryton-aero-60-review/
priparuj si k nemu snimac rychlosti bude ti brat rychlost z magnetu
Kolega mi poradi Bryton Rider 450, pozrel som recenzie a nebolo to veľmi priaznivo hodnotené, takisto som pozeral po produktoch Lezyne ale od tých ma kolegovia (cesťáci) vytrvale odhovárajú. Vedeli by ste poradiť nejakú alternatívu v tejto cenovej hladine ( okolo 150€)
Vďaka