Ale hlavne je dobra strava, t.j. dostat do tela bielkoviny, maso ryby a pod a nejake komplexne sacharidy. Pokial tie bielkoviny nemas v klasickej strave, tak dat protein/bcaa. Kto si co vybere to uz je na nom, resp penazenke. Neviem ako je to pri normalnom necviciacom cloveku ale pri fitnes odporucana 1.5 az 2g bielkovon na kg hmotnosti. Pri cyklistike to moze byt kludne tych 1.5g. Bcaa sa inac odporucaju uzivat aj pocas tazkeho treningu kvoli katabolizmu svalov
ale tu nikto nespochybnuje ze proteiny ci strava su lepsie- komplexnejsie ale ide prave o tu rychlost ... dajte si napr. dve ,tri celodnovky po sebe ...ked to stihnete zo stravy ci s inymi doplnkami,vasa vyhoda ,ale travenie aj energeticky nieco stoji a trva ...+ plny zaludok ,creva....kym sa to rozlozi a vstrebe idete dalsi vyjazd so zvacsujucim sa dlhom a zdochnete napr. na kyselinu mliecnu ...pri bcaa ide hlavne o rychlost nastupu regeneracie ,pomoct telu so zakladom ...a na to pokracovat jedlom a pripadne dalsimi komplexnejsimi-pomalejsimi doplnkami....
preto je lepsie si dat pekne doma v klidku na gauci pivko (sacharidy) a klobasku (proteiny) a nikde sa zbytocne ne**bat - clovek vo vysledku spokojnejsi, oddychnuty a este aj peniaze usetri
Som sa ulakomil na nejaké zlacnené rukavičky v CRC, aj tak ich strácam pravidelne. Chcel som ešte Halo tekutý prací prášok, ale ten len online, teta poštárka donesie.
Dnes kuriér priniesol nejaké vecičky z MTBiker shoppu
Prevodník XTR * 28zubov (aj keď som si už začínal zvykať na 30z)
Nohavice Force (prvé dojmy super -spracovanie aj materiál)
a omotávku Prologo
Po porade so zihadlo 5
nejaká tá reťázka ABUS Iven Chain 8210/110 cm z MTBiker shopu. Na dovolenke si nebudem môcť vziať bajk na izbu tak nech spím pokojnejšie.
Aha, aby som nezabudol: spokojnosť
Po porade so zihadlo 5
nejaká tá reťázka ABUS Iven Chain 8210/110 cm z MTBiker shopu. Na dovolenke si nebudem môcť vziať bajk na izbu tak nech spím pokojnejšie.
Pekná klobása. To ti len tak necvaknu. Tiež to mam na dovolenky
Nosím metrové pákovky na corky.?
Už si s nimi skúsil cvaknu 10mm tvrdeniu oceľovú tyč. Keď si taky majster najprv to skus. Reťazové oko musíš cvaknut 2x
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prevodník XTR * 28zubov (aj keď som si už začínal zvykať na 30z)
Nohavice Force (prvé dojmy super -spracovanie aj materiál)
a omotávku Prologo
Nechaj si tie svoje poznámky pre seba nie som na ne zvedavý.
Pekná klobása. To ti len tak necvaknu. Tiež to mam na dovolenky
Nie?
Už si s nimi skúsil cvaknu 10mm tvrdeniu oceľovú tyč. Keď si taky majster najprv to skus. Reťazové oko musíš cvaknut 2x
parádne, na aký bike ich budeš dávať?