nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Na co ty vsetko neprides.. Celkom zaujimave je že Cavendish sám povedal,ze si vybral zlu stopu kde sa mu zamotal jeden jazdec. Inak by bol MS .Ale ty vies aj to co sam Cav nevedel. Fakt ta to bavi trepať ***** za kazdu cenu?
Keď je bočný vietor tak sa neschováš úplne, ale aj druhý jazdec má veľmi miernu výhodu proti tomu čo ťahá š***** (každý kto má HR tak to vidí a má to potvrdené).
Ps: za to že nesúhlasíš s jednou, dvoma, "x" vecami u osoby "y", neznamená, že všetky názory osoby "y" sú zlé.
Áno, keď sa to nebude prednášať štýlom "aj slepý vidí", prípadne minimálne 100 % fakt ale "s veľkou pravdepodobnosťou", "mohla", "pravdepodobne", nevidím problém. Len celkom dráždi redukovať úspech a neúspech v hromadnom dojazde na nejakú úsporu alebo neúsporu pár wattov X km pred cieľom, keď je to skôr lotéria v ktorej veľa závisí aj od pozičnej jazdy na poslednom kilometri, tímovej podpory, výberu stopy, vhodného prevodu, techniky jazdca atď. ...
https://road.cc/content/tech-news/264028-ffwds-stunning-new-falcon-2-spoke-wheel-debut-tour-de-france-time-trial
To je samozrejme pravda, všetko ťa stojí energiu, ktorá ti môže na konci chýbať. Problém je explicitne tvrdiť že prehral o 10 cm na páske len preto, lebo sa pretočil na š***** 35 km pred cieľom. A tvrdiť že je to akoby vedecky dokázané tým číslom. Pretože rovnako tak ja môžem tvrdiť že tých 10 cm na páske stratil kvôli tomu, že mohol bidony odhodiť nie 4, ale 6,5 km pred cieľom (čísla som si vymyslel, je to len príklad!) Nemôžem ale tvrdiť že 10 cm na páske je priamy dôsledok pretočenia sa na š***** a nič iné.
Pochop že porovnávať ten dojazd na páske môžeš presne len za predpokladu že vieš čo presne robili všetci jazdci počas celej etapy. Ty jednoducho nevieš, kto kedy sa kde presne a ako dlho vetral, pretože vieš len to, čo vidíš v TV, nevieš čo sa dialo v balíku, keď zrovna kamera snímala krajinku, keď sa venovala uprchlíkom, keď snímala nejakého frantíka v detailu. Ak by prvý dvaja na páske mali rovnaké parametre, mali rovnakú spotrebu energie a mali rovnaký pohyb v balíku celým 200 či koľko kilometrov tak potom áno, ak sa jeden z nich na chvíľu vetral na š*****, tak toto je rozhodujúce pre tých 10 cm na páske. Lenže takto Ivanko môj, takto to presne porovnávať nemôžeš, lebo nevieš čo kto, kde, kedy, ako dlho.
Hej. Uhájit žltý dres. Utokom. Najnovšia francúzska stratégia.
Ak tam stretávaš moderátora tipu kava, ... dakujem pekne. Radšej zatni zuby a nejako sa okolo neho prešmykni.
matej: najdlhší špurt v histórii tour
Pochop že porovnávať ten dojazd na páske môžeš presne len za predpokladu že vieš čo presne robili všetci jazdci počas celej etapy. Ty jednoducho nevieš, kto kedy sa kde presne a ako dlho vetral, pretože vieš len to, čo vidíš v TV, nevieš čo sa dialo v balíku, keď zrovna kamera snímala krajinku, keď sa venovala uprchlíkom, keď snímala nejakého frantíka v detailu. Ak by prvý dvaja na páske mali rovnaké parametre, mali rovnakú spotrebu energie a mali rovnaký pohyb v balíku celým 200 či koľko kilometrov tak potom áno, ak sa jeden z nich na chvíľu vetral na š*****, tak toto je rozhodujúce pre tých 10 cm na páske. Lenže takto Ivanko môj, takto to presne porovnávať nemôžeš, lebo nevieš čo kto, kde, kedy, ako dlho.
Neviem, prečo si hovoríš ,,sme,,.