Cavte, v tejto teme s nový a uplne cerstvo, vcera ma pustili z nemocnice, chrbat ma bolieval ale dalo sa to vydrzat a jasne ze som nic necvicil, teraz ked uz mam platnicku nenavratne v háji je uz neskoro. Napchali do mna 20 infuzii potom ozón a az po nom sa uvolnila noha tak ze dostupim na pätu(tyzden len na prsty) riť ma stale boli jak keby som padol z kona na kostrc, a chrbat mam neohybny, no zatial som v kludovom rezime takze iba lezim a citam po nete co dalej, o take dva tyzdne by som mal zacat cvicit, a snáď sa bez operacie vratim do sedla bajku. Nech je sranda priliepam fotku z MRka, ak mate takisto prasknutu platnicku tak budem vdacny za kazdu radu.
Slusne vytecena platnicka. Ta pod nou uz ma tiez namale.
Presne ako pise FeroR, denne cvicit SM az do konca zivota. (+mostiky a planky)
Robim to aj ja uz cca 5 rok a fungujem takmer bez obmedzenia. (squash uz radsej nehravam)
No ta painclinik bolo prve kde som pisal este z nemocnice, ale cim viac citam a pozeram tak asi to budem riesit az keby sa inac nedalo, ale uz dnes mi pridu dat take lahke cviky na posteli, a na buduci tyzden mam termin u fizioterapeutiek tak snad to cvicenim spravím.
Klasika, hernia disku L5S1. Nemas to z tych kuzeliek? Vysie platnicky vyzeraju fajn, takmer ako nove 😀 (ani mna neber uplne vazne, len sa to podoba tomu co som mal ja) Cvic ako sme pisali, pozri aj Mckenziho cviky, tiez pomahaju
Ja ti naordinujem miesto skripca mostiky, ale zo zaciatku len polovicne.(zdvyhat zadok a drzat par sekund) Zaklad je necvicit cviky cez bolest.
Pozor pozor mladenci co tu pisete, treba to riesit najskor s odbornikmi s dobrymi recenziami /fyzioterapeut, chiroprakti, neurolog, neurochirug/ nie tu na fore z Jozkom z Hornej Dolnej. Pretoze cvicenim moze clovek s vacsim nalezom kludne ochrnut a to neprehanam. ja mam vyse 20 rokov problemi s krizovou chrbticou tak viem o com hovorim. mam uz co to za sebou vratane tyzdna v nemocnici ked som nedokazal chodit. male nalezy sa daju riesit cvicenim, ale riadenym a vopred usmernenym, nie ze si na youtube najdes cviky na chrbticu a robis vsetko co tam je. cviky musia byt navrhnute presne na mieru nalezu, lebo si clovek moze este viac ublizit. takze bacha na to co tu odporucate az niekomu neurobite este viac zle.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tiež by sa mi do auta hodila
Ziadna operacia, ale SM cviky.
Presne ako pise FeroR, denne cvicit SM az do konca zivota. (+mostiky a planky)
Robim to aj ja uz cca 5 rok a fungujem takmer bez obmedzenia. (squash uz radsej nehravam)
Na bike za chladna radsej bez hanby motorkovy ladvinak.
MISOBIKER veľa chuti do cvičenia.
My to tu bezne liecime cez prispevky.
My to tu bezne liecime cez prispevky.
Neviem presne ktorý pohľad, ale nap. tento
Ale vysledok sa dostavi za niekolko mesiacov.
Moje rady nenahradzaju plnohodnotnu lekarsku starostlivost
Klasika, hernia disku L5S1. Nemas to z tych kuzeliek? Vysie platnicky vyzeraju fajn, takmer ako nove 😀 (ani mna neber uplne vazne, len sa to podoba tomu co som mal ja) Cvic ako sme pisali, pozri aj Mckenziho cviky, tiez pomahaju
Ja ti naordinujem miesto skripca mostiky, ale zo zaciatku len polovicne.(zdvyhat zadok a drzat par sekund) Zaklad je necvicit cviky cez bolest.
what?