Moja komunikacia z EKOI je cca rok stara , takze medzi tym tu sumu minimalnej hodnoty objednavky s najvacsou pravdepodobnostou zvysili. Aj tak je to vyrazne menej ako na vacsine slovenskych webshopov.
ako to máte s veľkostami EKOI prilieb? ja mám obvod 57cm, no aktuálne nosím prilbu 58-63 veľ. L od Limaru a nemám pocit, že by mi nesedela, prípadne bola veľká...no u toho EKOIa neviem neviem, po Corse light poškuľujem
schmeter Ja som si meral hlavu podla ich odporucenia na stranke. Vyslo mi 61 cm obvod hlavy kde to je najsirsie tak jednoznacne XL. Sadne mi ako uliata, tka ze to sedi podla ich odporucania.
Založený: 13.07.2016 Príspevky: 42 Bike: Felt Six 75
mam obvod 57 a corsa evo som kupil vo velkosti M. sedi mi perfektne, ale ak pod nu chcem zobrat hrubsiu ciapku, musim vybrat celovu vystelku. v popise uvadzaju, ze k tomu maju byt 3 vystelky roznej hrubky. ja som dostal iba jednu - cervenu. s tensou vystelkou by sa ciapka zmestila v pohode
Mesto: Banská Bystrica Založený: 20.05.2009 Príspevky: 3 499
Dávam do pozornosti, podľa mojej skúsenosti, veľmi pohodlné vnútorné kraťasy Endura boxerky s vložkou. Materiál aj vyhotovenie boxeriek ako taých je naozaj príjemný - seamless - na konci okolo stehien ako aj okolo pása netlačia, nie je tam guma ani silikón, ale držia. Vložka je veľmi príjemná, nekrčí sa ani nepôsobí mohutne ako je tomu podľa mňa v tých "ednuráckych" Clickfast vnútorných kraťasoch s 200 series vložkou. Kúpené, vyskúšané, super. https://www.endurasport.com/D%C3%A1msk%C3%A9-boxerky-s-vlo%C5%BEkou/p/bE3169
Skúsenosť s EKOI , vložka v cykogatiach super, Pre MB’s lepsie new Sms santini , material a vypracovanie dresov parada. Predišlo to moje očakávania. Môžem len odporučiť.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.