Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Cau, jak sa da povoliť táto k.... ?? Už neviem či mám doniesť metrovu ruru alebo ký kkt , lava strana išla no išla tiež tak že mi zuby praskali , no pravá by mala mať opačný závit čo som kukal na nete, ale ani za toho krista sa nepoddá , už som tam aj uvolnovač stríkal a ani za boha . Este schvalne som doniesol velké T čko na to ten stahovaci orech a T čko som predlzil este s jednym predlzenym nadstavcom a ani takto to nejde .. je to možne toto ? Ked zacnem povolovať lavu stranu vytácat tak mi ide dovnutra ten šulec na ktory sa už nasuvaju priamo kluky, bojim sa to vytocit na max aby sa tam vnutri nerozpadli puzdra s loziskami ,. nerozeberal som to ešte nemam sajnu jak to tam vypada znutra. ale Chcem tam dostat iscg redukcnu misku na napinak takze lava strana ma vobec netrapi . a pravá hej ale je mocnejšia ako moja sila, alebo skor rozum ?
Zobraziť komentár 01.08.2019 - 11:50:27
00
ak povolujes do spravnej strany tak uz ti poradim len vacsiu paku a ten uvolnovac nehaj par hodin posobit
Zobraziť komentár 01.08.2019 - 12:23:41
01
Pozri si Heňove video na youtube. (https://www.youtube.com/watch?v=SjPpQ3Ozvtc), on ma sice HT ale princip je ten isty. Este ked som mal stvorhran tak som si zobral dva velke 30-ky kluce a vidlice som navzajom vlozil do seba. Treba sa dost zapriet.
Zobraziť komentár 01.08.2019 - 12:37:40
01
nahrej to a pojde , ak teda ma naozaj opacny zavit :D
Zobraziť komentár 01.08.2019 - 12:38:19
01
že Heňove video, však tam nič nie je :D je tam klasika opačný závit isto, však to je nejaké CTM abo Leader Fox...stačí len hrubšia sila s väčšou pákou, alebo kľúč do zveráku a točiť rámom...

je to stará Truvativ Power spline os, kľudne vytoč najprv ľavú stranu a ak ide von aj vnútro, nič sa nestane...je to len komplet hrdzavé...

img.ruten.com.tw
Zobraziť komentár 01.08.2019 - 12:53:38
00
Dobre chlapci poradil som si , zobral som vacsi predlzeny nadstavec. najprv som durch vykrutil lavu stranu ta isla ako tak ked som sa najedol, a druhá pravá strana potom som sa zaprel jak hovado a zrazu niečo puklo hovorim no ty ... a už som v p :D Zavit som asi strhol :D Ale nnie všetko ok , len sa to uvolnilo ... blata a bordelu tam bolo hojme cele som to precistil a premazal vazelinou , za iscg redukciu mi nadnieslo prevodník o 3mm, lenže tu je ešte jeden problem ja mam kluky stavane na trojprevodnik ale ja nechavam len 32z kolečko to najmenšie prvé, tym padom to bude ešte trocha nadnesene do prava, cele by to malo byť tym padom nadnesene do strany max o 5-6 mm ... JE to problem ??? AKurat kvoli tomu aby som nasadil napinak retaze tak idem akurat do garaze zrezat z kluk :D Lebo ma 4 domceky na uchytenie strednej píly , a to mi bude zavadzať. Takže karboška to spraví.
Zobraziť komentár 01.08.2019 - 13:23:53
00
a na tie prvé diery ako uchytíš ten prevodník...on je určený práve na tie stredné... :) najmenší prevodník isto nemal 32 zubov :)
Zobraziť komentár 01.08.2019 - 13:29:17
00
Tak takto to nejak vyzerá a vyzeralo z vnutra
Zobraziť komentár 01.08.2019 - 13:34:13
00
Ako to je prosim správne ? Píla z hora alebo zo spodu ??? Ako som vravel kluky su na tri prevodníky ale ja z toho robím jednoprevodník s napínakom, dakujem
Zobraziť komentár 01.08.2019 - 14:18:12
00
zvnútra...
Zobraziť komentár 01.08.2019 - 14:23:21
02
hlavne ten stred je riadny smejd, mne zacal pukat na novom bajku uz asi po 50km jazdy po asfalte
Zobraziť komentár 01.08.2019 - 15:25:59
01
Polo ja som si zatiaľ nič nevšimol nenajazdil som viac ako 30 km zatiaľ ale predošlí majiteľ na tom nalietal podľa mna hodne, pretoze aj plášte boli zešlahané , aj brzd oblozenia nevyzeraju najlepšie .. Loziska mierne drhli no otvoril som prachovky a precistil premazal vazelinou ide jak nové , ale to ze drhli nebolo citit pri pedalovaní, neviem čo tam mohlo pukať. Jazdeny bike kupovat uz nikdy lebo nakoniec aj tak som na tom že všetko mením
Zobraziť komentár 01.08.2019 - 16:58:07
01
Mam podobnu skusenost s povolovanim prihrdzaveneho stredu. Mozno sa nikomu hodi moje info. 1. Nepouzivat rozpustace hrdze, neviem preco, ale zrejme ak je zavit v al tak sa to kuse este viac. Radsej pouzit olej v spreji.
2. Ak je to octalink tak ten trubkovy kluc sa da nasadit a durch prichytit zavitovou tycou. Proste stredom prevliect. M8 zavitovu tyc a dat podlozky a matky zatiahnut. Tak som dostal pevne spojenie kluc miska a nebolo riziko zosmyknutia sa kluca z misky. Nasledne uz len veky vidlicovy kluc a pripadne nan navliect este trubku.

Pokuskoch opatrne 3x skontrolovat smer zavitu. Obcas pomaha aj klepanie kladivom po trubkovom kluci/stredovom zlozeni aby sa to uvolnilo.
Zobraziť komentár 02.08.2019 - 13:28:16
00
keyboard_arrow_up