NS BIKES Eccentric ALU EVO 29 (2019)... Chcel som skladat HT. Ale dnes pri vybere vidly mam chut sa na to vykadit. Takze ak to neustojim a projekt zabalim bud ho posielam spat alebo skonci podla vzoru tu odkukaneho v bazariku.
ano viem.. ale so Suntor nemam skusenost ani on ich moc neviem a ani o servise. Co to som pocital o Aurone a Aione no neviem ci je to nieco na co sa da spolahnut.. napriklad v porovnani s RS ci FOX
Ja by som sa Suntourky nebal. Sam jazdim Suntour E*****n od roku 2012, pravidelne na nej robim udrzbu a zatial funguje bez problemov. A kedze Auron aj Aion pripadne Epixon su vidlice o dost novsie, ine futra tak predpokladam ze chodia lepsie ako uz moralne zastaraly E*****n.
najviac ma na takychto bikoch stve ze za to da clovek neskutocne prachy a nakoniec ma podporu cez net ako u canyonu lebo to tu poriadne nikto nedealuje. teraz mam sice "trapneho" spesla ale viem ze za 5 minut som v shope kde sa o mna postaraju.
Problém je ten, že táto FB stránka sa iba tvári ako dovozca. Avšak nie je oficiálnym dovozcom danej značky a tovar dovážajú od iného "priekupníka" z Poľska. Takže tak potom vypadá aj so servisom a zárukou, na ktorý má za "neskutočné prachy" nárok.
100x lepsie bazarovy mattoc za 300e, ako nova suntour (drziak predneho kolesa) za 300e .. a aby sme sa tu zbytocne nedohadovali .. su aj dobre suntourky, vela ich neni, ale jednak stoja min. tolko co novy Mattoc, skor viac, druhak v testoch aj tak vzdy boli na konci. A co sa tyka uprav ... vzdy to nieco stoji a nikdy to nebude uplne ok. Co ale neznamena, ze RS nerobi srot uz do nova .. v tom je asi Suntour inde, ale holt vonkajsie a vnutorne nohy este z vidlice neurobia vidlicu .. aj ked na druhej strane, ak sa zadrhavaju puzdra ..
Vychytal som zlavu v Bike24 na sedlo Prologo Nago Evo Space 141 mm (pologulate) a oldskuul kovovu kvalitku SKS Rennkompressor. Idem nafukat vsetko, co sa da a to sedlo dufam konecne sadne, rozne lacne ploche placky z Ciny nesadli a origos gulate Prologo tiez nie.
lto nejak bližšie som to neštudoval ale niečo som predsa len dávnejšie čítal o aurone35 a duroluxe a ak by som skladal budget bike asi by som nad nimi vážne uvažoval
Ano, tie su celkom fajn, ale normalne ceny pre ne su 500e a viac (ak nepocitam zlavy) .. ceny RS su imho prestrelene, Manitou je cenovo celkom ok, Suntour ... stale plati, ze dostanes presne to, za co zaplatis . MZ neexistuje a Fox ma vlastnu cenovu politiku (divnu)...
Problém je ten, že táto FB stránka sa iba tvári ako dovozca. Avšak nie je oficiálnym dovozcom danej značky a tovar dovážajú od iného "priekupníka" z Poľska. Takže tak potom vypadá aj so servisom a zárukou, na ktorý má za "neskutočné prachy" nárok.
všetko čo som zatiaľ potreboval tí priekupníci vybavili dokonca na svojej FB stránke avizujú, kde je aká testovačka...často je to v Bielsku, čo pre mňa je super
Kokpit Newmen, vazelinka na DT ratchet a pre spriazneneho servisaka som pribalil novy momentak Proxxon MC15
Skoda len toho extremne spomaleneho shippingu
Tak už mám aj ja nachystané na XT 1x12
- šalter + radenie XT
- reťaz SLX
- kazeta Sunrace 11-50 na Shimano HG orech
- rýchlospojky Sram Eagle (prevodník nechávam Garbaruk)
- pätka na Shimano direct mount prehadzovač
Aj keď, po piatich blatových dňoch v Saalbachu sa obávam že aj ten prevodník budem musieť objednať nový, keď tam nahodím novú reťaz.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja by som zas rad videl, kedy konecne ludi prestane toto drazdit
100x lepsie bazarovy mattoc za 300e, ako nova suntour (drziak predneho kolesa) za 300e
všetko čo som zatiaľ potreboval tí priekupníci vybavili
Skoda len toho extremne spomaleneho shippingu
- šalter + radenie XT
- reťaz SLX
- kazeta Sunrace 11-50 na Shimano HG orech
- rýchlospojky Sram Eagle (prevodník nechávam Garbaruk)
- pätka na Shimano direct mount prehadzovač
Aj keď, po piatich blatových dňoch v Saalbachu sa obávam že aj ten prevodník budem musieť objednať nový, keď tam nahodím novú reťaz.