nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Aj to ebajkoch
skoda, ze Baska sa nepridal
Luki ho je škoda, ale dnes sa mu už ani nečudujem. A to som bol velký odporca MTB. Pre mňa bola jedine cesta. A dnes po necelom roku som úplne otočil. Cesta len ako núdzovka.
Na rozdiel od niektorých ktorí neprežili. Mal šťastie. V r. 2014 mu vraj prebehla cez cestu mačka.
Nemajú na to ? Ved ani nepovedal čo na to nemajú. Vek. Snád 19, 20 ročný cyklista nemôže mať na rovnako talentovaného 22 ročného ktorý je v tréningu o dva, tri roky dalej. Štoček vraj dvakrát spadol, v preteku na vetre, ... Priebeh preteku s výsledkom nemá nič spoločné ?
Cisté dement forum. Megatalenty, veľké talenty, talenty hadzať do jedného vreca. Stale dookola to isté sa omieľa a niektorí furt nič. Jak keby hrach na stenu hádzal.
Už to tebe a ostatným vychádza ? Prečo Evenepoel, Sagan, Mercx porážali veľké talenty o jednu dve, tri vekové kategórie staršie ? Rozdielna miera talentu. Dokedy sa toto tu ešte rozoberať ?