Lokalizácia
Formulár sa odosiela

ta to super ked si konarka nezmokla unas pri prsalo z rana a okolo 19 tej

ale ja som sa len narodila v Prešove údajne na Hollého ulici, doteraz neviem,kde to bolo:)) a viac som s Prešovom nemala nič spoločné,teda nie úplne nič,ale nebývala som tam nikdy,ale zase poznám Prešov veľmi dobre:)
Zobraziť komentár 01.05.2008 - 21:36:10
00
ale ja som sa len narodila v Prešove údajne na Hollého ulici, doteraz neviem,kde to bolo:)) a viac som s Prešovom nemala nič spoločné,teda nie úplne nič,ale nebývala som tam nikdy,ale zase poznám Prešov veľmi dobre:)
m

Holleho ulica je pri anficku tam sme sa narodili skoro vsetci
Zobraziť komentár 01.05.2008 - 21:46:04
00
Dovolim si nesuhlasit, ze na VV musi ist na Alpinku ... kludne moze pokracovat z Hresnej po cervej a dojde rovno na VV ... a z neho sa moze spustit na Alpinku :twisted:

Samozrejme to je jedna z moznosti. Potom treba napisat ze na VV sa dostanes aj z Jahodnej po zelenej alebo z Kos. Belej. Moznosti je vela. Ja som mu popisal len tu z Alpinky lebo tu cestu urcite neminie, co sa o pokracovani z Hresnej na VV neda povedat. Tam to treba poznat, alebo striehnut na cervenu. Je tam viacej ciest a nie vsetky vedu na VV.
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 05:59:33
00
dobre dobre.. vratme s k nasej trase.
tak kedy? zajtra ci v sobotu? Lakko - asi to zavisi od teba mam taky pocit.

ja by som bol mozno aj za tu sobotu aby nas mohlo ist popripade viac ak je zaujem

U mna to prichadza do uvahy len v sobotu. Ja uz teraz "tazko" pracujem. Ked pozriem vonka, nevyzera to, ze by ste niekde isli. Alebo ano? Neviem co maju na sobotu naplanovane Vladol, Zombi, Muffin, Davhan. Mozno sa pridaju.
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 06:17:32
00
neďakuj:)) ona aj mne vraví,že som divečina:)))) a ja som jej tvoj vek zámerne neprezradila:)) ale snažím sa ju vychovávať k úcte k starším:))) pišta,myslím aj na teba:)

Tak to si vyprosim aby si ma zaradovala medzi starsich. :D

BTW: Staci ak sa postaras aby dcerka narazila na neakeho krasneho bikera (mam poslat fotku?) a uz je nasa.
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 08:29:49
00
U mna to prichadza do uvahy len v sobotu. Ja uz teraz "tazko" pracujem. Ked pozriem vonka, nevyzera to, ze by ste niekde isli. Alebo ano? Neviem co maju na sobotu naplanovane Vladol, Zombi, Muffin, Davhan. Mozno sa pridaju.

edit: no ja ked pozriem vonku vidim idealne pocasie na bike, takze ja pojdem asi dnes a zajtra uvidim... odhadzam o 11:00 ak by sa niekto chcel pridat

Naposledy upravil ja_michalko dňa 02.05.2008 - 09:29:46, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 02.05.2008 - 08:38:03
00

v sobotu oddychujeme a ucime sa:) planovali sme v nedelu ist kojsovku, a z nej bud po cervenej a na poproc a bukovec, alebo vyskusat cervenu priamo z kojsovky smeron nad kojsov
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 08:38:29
00
edit: no ja ked pozriem vonku vidim idealne pocasie na bike, takze ja pojdem asi dnes a zajtra uvidim... odhadzam o 11:00 ak by sa niekto chcel pridat
.
Ten rozdiel v pocasi je asi preto ze ja som zhodnotil o 6.00hod a ty o 8.30 hod. Prajem pekny pojazd.
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 10:22:13
00
v sobotu oddychujeme a ucime sa:) planovali sme v nedelu ist kojsovku, a z nej bud po cervenej a na poproc a bukovec, alebo vyskusat cervenu priamo z kojsovky smeron nad kojsov

Vladol, v nedelu maju byt burky. Myslis to tak, ze pojdete z KH dalej po cervenej smerom na Kloptan po hrebeni a potom dole do Poproca? Niekde som cital, ze je to tam dost zarastene a tlacit treba aj dolu kopcom.
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 10:22:55
00
Vladol, v nedelu maju byt burky. Myslis to tak, ze pojdete z KH dalej po cervenej smerom na Kloptan po hrebeni a potom dole do Poproca? Niekde som cital, ze je to tam dost zarastene a tlacit treba aj dolu kopcom.

ee, ziaden kloptan, z hrebena sa este skor odpaja modra znacka konciaca v poproci

ps: na sobotu poobede uz mam nejaky program, takze by som dal len nieco dietne (lajoska, vv), hlavne dufam, ze vydrzi technika (klop-klop)
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 10:50:06
00
2 lakko: ked si dobre pamatam tak do poproca netrebalo tlacit , len treba vediet kde je ta cesta, miestami splyva s lesom :]
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 10:51:40
00
Muffin mas pravdu, ta zarastena odbocka z hrebena je smerom na Medzev. Tak sa dohodnime na "dietny" vyjazd na sobotu. Smer KVP-Bankov-Jahodna-VV-Hresna-Alpinka-Bankov-KVP. Do stredy som bral antibiotika, takze som nesedel skoro dva tyzdne na biku. Snad to prezijem.
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 10:58:11
00
ale musime vyrazat skoro, navrhujem stretko o 9.00 na moste pri koniarni, alebo 9.15 na bankove, nechcem sa potom plasit, aby som stihal dojst domov
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 11:09:49
00
ale musime vyrazat skoro, navrhujem stretko o 9.00 na moste pri koniarni, alebo 9.15 na bankove, nechcem sa potom plasit, aby som stihal dojst domov

Ok, ja budem cakat na Bankove, prida sa este niekto? Ucit sa budete v nedelu ked bude prsat. Vecer si to potvrdime podla zaujmu . Ok?
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 12:14:18
00
je to veľmi náročná trasa? uvažujem že by možno nebolo zlé spoznať nejakých nových bikerov lebo okolo mňa je dosť lenivcov hlavne :) pôjde sa viac po ceste alebo les? a trochu indiskrétna otázka ale koľko rokov máte vlastne? :)
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 12:43:04
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Prilby a okuliare / Prilby)
keyboard_arrow_up