Lokalizácia
Formulár sa odosiela
je to veľmi náročná trasa?

pri pohodovom tempe by to mala byt nenarocna trasa

pôjde sa viac po ceste alebo les?

je to prevazne les, asfaltky ja nemusim

a trochu indiskrétna otázka ale koľko rokov máte vlastne? :)

vsetci sme mladeznici :lol:
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 13:03:56
00
tj aspoň cca? a teda by som sa mohol pridať? z bankova na jahodnú kadiaľ? osobne som taký typ že do kopca idem radšej po ceste a z kopca cez les :) ešte stále mám blbý pocit keď je nejaký prudký kopec v lese kvôli tretrom že ma preváži a neviem použiť reflex vysunutia nohy :D a potom padám ako taška nabok ... alebo tlačím .. ani jedno sa mi nepáči :) na jahodnú sa dá aj z alpinky ísť popri golfových a potom doľava cez starú lesnú cestu .. to je fajn trasa až na to že ke'd som tam bol ešte v marci tak všade bol sneh a blato .. v meste už nič.. to na nás ľudia ale pozerali :D
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 13:10:19
00
je to veľmi náročná trasa? uvažujem že by možno nebolo zlé spoznať nejakých nových bikerov lebo okolo mňa je dosť lenivcov hlavne :) pôjde sa viac po ceste alebo les? a trochu indiskrétna otázka ale koľko rokov máte vlastne? :)

Narocnost zalezi aj od toho o koho ide. Pre mna to bude narocna trasa. Bral som antibiotika, nesedel som 2 tyzdne na biku a mam skoro plnoleteho syna :shock: (vek si odhadni) Pre Muffina, Vladola, Zombiho a Davhana by to bol "dietny" vyjazd. Oni zvyknu jazdit viac km. Bol som niekolko krat s nimi. Nebol problem, stale ma trocha pockali (su to chrti) a ked som citil ze je to na mna uz vela a treba sa aj vratit domov rozlucili sme sa a do KE som sa vratil sam. P.S Tato partia jazdi hlavne po lese, oni sa asfaltu stitia ako cert kriza. hehe. Mne nevadi. :lol:

Naposledy upravil lakko dňa 02.05.2008 - 13:14:51, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 02.05.2008 - 13:11:10
00
Pre Muffina, Vladola, Zombiho a Davhana by to bol "dietny" vyjazd. Oni zvyknu zazdit viac km. Bol som niekolko krat s nimi. Nebol problem, stale ma trocha pockali (su to chrti) a ked som citil ze je to na mna uz vela a treba sa aj vratit domov rozlucili sme sa a do KE som sa vratil sam.

coooo?????? no dovi dopo :evil:
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 13:13:57
00
tak čo si robím štatistiku z mojich výjazdov podrobnú tak som tento rok najazdil 282km a priemerne na jeden výjazd mi vychádza 31.43... bol som najčastejšie na jahodnej a ružíne, bankove, bukovci a raz aj na kojšovskej holi (skoro som zamrzol ešte tam bol sneh a ľad na vrchu :D )
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 13:13:59
00
coooo?????? no dovi dopo :evil:

Pre mna ste "chrti" ked vam budem stacit tak uz nebudete. :lol:
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 13:16:27
00
Pre mna ste "chrti" ked vam budem stacit tak uz nebudete. :lol:

Suhlas, su to chrti. Niektori chrtia aj dolekopcom:)
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 13:19:11
00
to nie je možné ... dnes som obvolal asi všetkých okolo mňa čo bikujú a nikomu sa nechce alebo nemôžu :( nebudete dnes niekto niekde? :D
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 13:19:42
00
... som taký typ že do kopca idem radšej po ceste a z kopca cez les :) ešte stále mám blbý pocit keď je nejaký prudký kopec v lese kvôli tretrom že ma preváži a neviem použiť reflex vysunutia nohy :D a potom padám ako taška nabok ...

to je vsetko o technike a o spravnom radeni(chce to prax)
samozrejme, ze sa mozes pridat, nie sme ziadny elitari :)
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 13:23:56
00

Suhlas, su to chrti. Niektori chrtia aj dolekopcom:)

aj ty, brutus?
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 13:24:42
00
to nie je možné ... dnes som obvolal asi všetkých okolo mňa čo bikujú a nikomu sa nechce alebo nemôžu :( nebudete dnes niekto niekde? :D

Ak nebude prsat vybehnem sa dnes poobede rozhybat po trase Tahanovce-smer Druzstevna-odbocka Kavecany (prudky kopec vsetko po ceste) - Hresna-Alpinka-Bankov.
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 13:32:22
00
cha! ide trapit force-a na cestu a mne nadava ze som chrt. kokso kam toto speje
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 13:34:44
00
hlavne Vlado je chrt po tom, co zhodil velku pilu a nahodil rockring a platformy :)
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 13:39:59
00

...no, ešte chvíľu podebatuj na net-e a môžeš ísť do postele, pretože už bude večer... kto rád bikuje, tak je už niekde vonku alebo sa práve vrátil ako my... dali sme si len taký krátky výletík - koniareň - hupíky - jahodná a späť...
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 13:45:28
00
cha! ide trapit force-a na cestu a mne nadava ze som chrt. kokso kam toto speje

chrt je ponovom nadavka ? :oops: :P

ale ozaj lakko minule si sa natahoval s vandalom na asfalte a teraz takto :twisted:
Zobraziť komentár 02.05.2008 - 13:46:19
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Prilby a okuliare / Prilby)
keyboard_arrow_up