Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
no neviem... dnes luxusná jar 12 stupňov...mne sa práve zdalo že blata málo...krasňanské žlté C zväčša vlhké, päťbojár vlhko až sucho, vydrický trail sucho až vlhko, blato len pod Pánovou lúkou...blato jedine ale brutálne, od ťažby na modrom / zelenom C medzi Jajcajovým krížom a BK, tomuto miestu lepšie sa vyhnúť...
no neviem... dnes luxusná jar 12 stupňov...mne sa práve zdalo že blata málo...krasňanské žlté C zväčša vlhké, päťbojár vlhko až sucho, vydrický trail sucho až vlhko, blato len pod Pánovou lúkou...blato jedine ale brutálne, od ťažby na modrom / zelenom C medzi Jajcajovým krížom a BK, tomuto miestu lepšie sa vyhnúť...
Tak ok "všade, kade som išiel ja"... ale počasie bolo naozaj na jednotku
mozem potvrdit ze mnozstvo blata zavisi od zvolenej trasy. Ten usek co spomina luky64 - zlta TZ okolo Jajcajovho kriza - je fakt rozorany. Chcel som ist trail Svaty vrch, ale minuly tyzden som videl behat traktor za BK v miestach SV5 a SV4, tak som si povedat ze tieto vynecham. SV3 bol super, teda az na brod, kde na obidvoch stranach je celkom slusne rozjazdene blato. Dokonca som mal pocit ze je odhrabany. SV2 a SV1 tiez OK, miestami listie. Odpratal som niekolko popadanych konarov. Posledne stupanie od vyhliadky nad Borinkou zase rozjazdene blato. Pocasie jarne, siel som v dlhom drese a na hrebeni som si dal vestu. Bundu som mal pre istotu v ruksaku, ale nebola potrebna (cas vyjazdu 16:00 - 18:00)
dnes že sa vyhnem tomu úseku pri Jajcajovom kríži po zvážnici trochu nižšie a tam natrafím zase na ťažbu...ináč ťaží sa o dušu, ako keby naposledy, vďaka tomu blato aj na asfaltkách...
Ano, setria naftu. Ale inak sa mi zda, ze dako vobec nefunguje to, ze by mali tazit len v nejakom vegetacnom obdobi. ALe vsak co .. nefunguje uz vobec nic asi ... aj polovnici si so zakona robia zdrap papiera, tak co.
Ja som si dnes dal trasu zimneho maratonu, viac menej komplet len na 3 usekoch som si to trochu upravil. Blata dost hlavne v miestach kde sa pohybuju lesaci. Pred koncom SV 4 zrezali nejake stromy rovno na trail. Zjazd zo zltej ku ceste na MS kvalitne roz*****, ale uz sa tam vyjazdieva nova trasa.
wifi na B.K. zblblo,tak znova-foto z lúky poobede,a kusok nižšie, dôkaz,že 1.svatojurska a.s. si ide svoje-vytazit,zničiť,rozbahnit les-po nás potopa 🙄
wifi na B.K. zblblo,tak znova-foto z lúky poobede,a kusok nižšie, dôkaz,že 1.svatojurska a.s. si ide svoje-vytazit,zničiť,rozbahnit les-po nás potopa 🙄
dnes že sa vyhnem tomu úseku pri Jajcajovom kríži po zvážnici trochu nižšie a tam natrafím zase na ťažbu...ináč ťaží sa o dušu, ako keby naposledy, vďaka tomu blato aj na asfaltkách...
nazdar,ako si pridal pod fotky súradnice? ja som skúšal z mobilu aj z PC,ale neprejdú.dík.
Dnes super pojazdenie. Ani blata vela nebolo alebo sa dalo pekne krajom obist. Uz rozumiem tym co jazdievaju v noci. Po skoro rano tam v lese bol tak uzasny klud
nazdar,ako si pridal pod fotky súradnice? ja som skúšal z mobilu aj z PC,ale neprejdú.dík.
nazdar, iba som uploadol fotky z mobilu...na mobile vo foťaku mám zapnutú gps polohu...takisto aj keď fotky uploadnem z mobilu cez PC na fórum tak mi súradnice automaticky pridá...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak ok "všade, kade som išiel ja"... ale počasie bolo naozaj na jednotku
Včera bolo blatko. Bol som so psom a vratili sme sa jak dive svine.
Fakt? a ja som si myslel, kedze sa tam netazi, ze bude minimum blata...
Ano, setria naftu. Ale inak sa mi zda, ze dako vobec nefunguje to, ze by mali tazit len v nejakom vegetacnom obdobi. ALe vsak co .. nefunguje uz vobec nic asi ... aj polovnici si so zakona robia zdrap papiera, tak co.
Po nás potopa??
Všade je po nich spúšť 🥵🥵🥵
Inak som zvedavy kolko bude zajtra vsade blata
nazdar, iba som uploadol fotky z mobilu...na mobile vo foťaku mám zapnutú gps polohu...takisto aj keď fotky uploadnem z mobilu cez PC na fórum tak mi súradnice automaticky pridá...