Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
Ponúkam mladým rodinkám inšpiráciu na spoločné výjazdy a zároveň som zachytil ich tréning na Dema fatranský MTB maratón /zároveň sú to aj noví členovia Cyklopozitív klubu/ niekoľko sto metrov po štarte zo Stráňav. Tato má 30 kg za sebou, ale čo je hlavné, malý Maťko si v bugine listuje obrázkovú knižku a je maximálne spokojný
Tu už šlapú vo výške 600 metrov a pomaly ale isto smerujú do Sedla Javorina. Viac ako jednoročný Maťko so záujmom sleduje okolie. Pre otca je to vynikajúci tréning na trasu 56 km Dema fatranského MTB maratónu
Celá rodinka s Maťkom v pohode vyšľapala do Sedla Javorina. Zo Žiliny až sem do sedla spravili prevýšenie 600 metrov! Behom krátkej chvíle sa v sedle stretlo niekoľko bikerov a turistov .
Prešiel som potom odtiaľto úsek časti maratónu Strečno - poza Kolibu -popod lanodráhu - Stráňavy - Višňové a stretal som v oboch smeroch bikerov. V týchto miestach sa kvalita povrchu trate stále zlepšuje - vysušujú sa mokré miesta a mokriny, vyjazdievajú sa cestičky v tráve a je včerajšou brigádou pekne rozšírený a vyčistený chodník v stupáku pod Strečnom .
Nezabudnite odchod na Šelu je zajtra 7:15 zo Soliniek.. Teda hlavne aby nezabudli tí čo sú prihlásení
Na Šele sme boli 10 chalani + Evka. Výsledky sú na nete. Fotky má Terry, Peťo a Peťko, Tono, Majo a Jaro. Môžem preposlať. Prehľadával som asi 2000 fotiek. Vrátili sme sa zdraví a plní športových dojmov. Tešíme sa na domáci Dema fatranský MTB maratón. Má niekto niečo nové ?
dnes som si dal svoju časovku na Polom a ďalší pokus vyšlapať na Šaračníky (žiaľ neúspešný - moc kameňov a je to od motoriek trochu "zorané").
trošku smoklilo, ale moje BLATNÍČKY ma ochránili.
-- cez víkend tam možno pôjdem opäť.-- ale asi dám radšej prednosť kvalitnejšiemu tréningu na cestnom. na ňom sa totiž stúpania dajú lepšie vychutnať...
Nedelňajší výjazd do Sedla Javorina a na Martinky bol poznačený zhoršeným počasím s daždíkom a chladom. Dvojica bikerov to napriek dobrému oblečeniu točila domov zo sedla, kde bola cez obed aktuálna teplota 7 stupňov. Táto informácia sa ku mne dostala až dnes . Po dnešnom stretnutí bikerov, čo majú na strarosti Dema fatranský MTB maratón, sa dopredu avizované tréningy uskutočnia asi až v nedeľu .
Upresnenia budú na tomto fóre. Sledujte ho .
Mám hotový popis trate a fotky z trás Bambino /13 fotiek, s textom celkovo spolu 1MB/, Mediano /40 fotiek, 4MB/ a Brutale /46 fotiek,4MB/. V nejakej podobe to bude zakrátkom na stránke www.cyklo-pozitiv.sk a ja to môžem komukoľvek poslať e-mailom, ak mu vyhovuje prenesená kapacita do 4MB. Odosielanie mne trvá 2 minúty. Pošlem komukoľvek
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu už šlapú vo výške 600 metrov a pomaly ale isto smerujú do Sedla Javorina. Viac ako jednoročný Maťko so záujmom sleduje okolie. Pre otca je to vynikajúci tréning na trasu 56 km Dema fatranského MTB maratónu
Celá rodinka s Maťkom v pohode vyšľapala do Sedla Javorina. Zo Žiliny až sem do sedla spravili prevýšenie 600 metrov! Behom krátkej chvíle sa v sedle stretlo niekoľko bikerov a turistov
Prešiel som potom odtiaľto úsek časti maratónu Strečno - poza Kolibu -popod lanodráhu - Stráňavy - Višňové a stretal som v oboch smeroch bikerov. V týchto miestach sa kvalita povrchu trate stále zlepšuje - vysušujú sa mokré miesta a mokriny, vyjazdievajú sa cestičky v tráve a je včerajšou brigádou pekne rozšírený a vyčistený chodník v stupáku pod Strečnom
Na Šele sme boli 10 chalani + Evka. Výsledky sú na nete. Fotky má Terry, Peťo a Peťko, Tono, Majo a Jaro. Môžem preposlať. Prehľadával som asi 2000 fotiek. Vrátili sme sa zdraví a plní športových dojmov. Tešíme sa na domáci Dema fatranský MTB maratón. Má niekto niečo nové ?
dnes som si dal svoju časovku na Polom a ďalší pokus vyšlapať na Šaračníky (žiaľ neúspešný - moc kameňov a je to od motoriek trochu "zorané").
trošku smoklilo, ale moje BLATNÍČKY ma ochránili.
-- cez víkend tam možno pôjdem opäť.-- ale asi dám radšej prednosť kvalitnejšiemu tréningu na cestnom. na ňom sa totiž stúpania dajú lepšie vychutnať...
A ešte aj je nad vecou
Rád pôjdem s Tebou. Asi až v nedeľu, lebo v sobotu musím ísť jednému kolegovi na oslavu a neviem to zmeniť.
Máš fotku na fóre ŠELA.
Ja pridávam Peťa
a toto je asi jeho syn ...
Do partie patrí aj "demák" Tono
A ďalší čoraz úspešnejší, pretože na sebe poctivo pracuje, tiež "demák" Majo
tiez mi to vyhovuje az v nedelu, tak ak sa nic nepokazi, tak v nedelu sa stretneme
neslubujem no mozno sa pridam aj ja
To obdivuješ krásneho chlapca...
Upresnenia budú na tomto fóre. Sledujte ho
Mám hotový popis trate a fotky z trás Bambino /13 fotiek, s textom celkovo spolu 1MB/, Mediano /40 fotiek, 4MB/ a Brutale /46 fotiek,4MB/. V nejakej podobe to bude zakrátkom na stránke www.cyklo-pozitiv.sk a ja to môžem komukoľvek poslať e-mailom, ak mu vyhovuje prenesená kapacita do 4MB. Odosielanie mne trvá 2 minúty. Pošlem komukoľvek