Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
Tu už šlapú vo výške 600 metrov a pomaly ale isto smerujú do Sedla Javorina. Viac ako jednoročný Maťko so záujmom sleduje okolie. Pre otca je to vynikajúci tréning na trasu 56 km Dema fatranského MTB maratónu
Celá rodinka s Maťkom v pohode vyšľapala do Sedla Javorina. Zo Žiliny až sem do sedla spravili prevýšenie 600 metrov! Behom krátkej chvíle sa v sedle stretlo niekoľko bikerov a turistov
Prešiel som potom odtiaľto úsek časti maratónu Strečno - poza Kolibu -popod lanodráhu - Stráňavy - Višňové a stretal som v oboch smeroch bikerov. V týchto miestach sa kvalita povrchu trate stále zlepšuje - vysušujú sa mokré miesta a mokriny, vyjazdievajú sa cestičky v tráve a je včerajšou brigádou pekne rozšírený a vyčistený chodník v stupáku pod Strečnom
Na Šele sme boli 10 chalani + Evka. Výsledky sú na nete. Fotky má Terry, Peťo a Peťko, Tono, Majo a Jaro. Môžem preposlať. Prehľadával som asi 2000 fotiek. Vrátili sme sa zdraví a plní športových dojmov. Tešíme sa na domáci Dema fatranský MTB maratón. Má niekto niečo nové ?
dnes som si dal svoju časovku na Polom a ďalší pokus vyšlapať na Šaračníky (žiaľ neúspešný - moc kameňov a je to od motoriek trochu "zorané").
trošku smoklilo, ale moje BLATNÍČKY ma ochránili.
-- cez víkend tam možno pôjdem opäť.-- ale asi dám radšej prednosť kvalitnejšiemu tréningu na cestnom. na ňom sa totiž stúpania dajú lepšie vychutnať...
A ešte aj je nad vecou
Rád pôjdem s Tebou. Asi až v nedeľu, lebo v sobotu musím ísť jednému kolegovi na oslavu a neviem to zmeniť.
Máš fotku na fóre ŠELA.
Ja pridávam Peťa
a toto je asi jeho syn ...
Do partie patrí aj "demák" Tono
A ďalší čoraz úspešnejší, pretože na sebe poctivo pracuje, tiež "demák" Majo
tiez mi to vyhovuje az v nedelu, tak ak sa nic nepokazi, tak v nedelu sa stretneme
neslubujem no mozno sa pridam aj ja
To obdivuješ krásneho chlapca...
Upresnenia budú na tomto fóre. Sledujte ho
Mám hotový popis trate a fotky z trás Bambino /13 fotiek, s textom celkovo spolu 1MB/, Mediano /40 fotiek, 4MB/ a Brutale /46 fotiek,4MB/. V nejakej podobe to bude zakrátkom na stránke www.cyklo-pozitiv.sk a ja to môžem komukoľvek poslať e-mailom, ak mu vyhovuje prenesená kapacita do 4MB. Odosielanie mne trvá 2 minúty. Pošlem komukoľvek