Vidis Briko, ale toto je to fanaticke drzanie pozicie ktore vycitas protistrane. Neargumentujes (dovody nech uz su akekolvek), a pises len iracionalne ironicke poznamky
Mikee, marecej sa naschval chytil niecoho nepodstatneho (vid moje komenty vyssie a checkni v tom scrreenshote slovo vypocitacvost, ak sa velmi nudis) a ked nemal argumenty na podstatu diskusie, tak ma oznacil za mentalne retarrdovaneho. K tomu nie je velmi co dodat. Ci? Preto som uz ani neodpisoval na Tvoj komentar. Nema to zmysel. A ked niekto zverrejni sukrromnu komunikaciu a este v takomto kontexte, tak sa da reagovat len ironicky. Fakt mi to pripomenulo skolku. Tam sme takto fungovali.
Mas vsak pravdu, moje vnimanie SaS/Sulika by mohlo byt neprimerane skreslene. Ako som tu uz pisal, je vsak potom minimalne zvlastne, ze medzi mojimi kamosmi, “bratislavkymi liberalnymi praviciarmi”, bolo v minulosti tak 95% volicov SaS, a teraz nie je nikto. Ale vsetci sa mozeme mylit, berriem.
PS: Sorry za tie zdvojene pismena a pod., ale odchadza mi displej na tablete.
Pravdepodobne si nenajdem cas na cele video, ale po polovici sa mi zda, ze Sulik ma znacne navrch.
Mne ten chlapec pripomínal táraja a prďúsa. On si myslel, že sa nebudú baviť o konkrétnych číslach...... Zdal sa mi len ako taký, že budem protipól Šulinovi a tvárim sa na hĺbkovú analýzu. On v tom kresle dostával také nápady, že aháá ešte k tomuto bodu som chcel povedať že to je nezmysel až ho z toho kresla vystrelilo a musel myšlienky nakombinovať v stoji.
Take male zhrnutie: Odpoved na opakovanu otazku “Kto je este SaS, okrem Sulika?” a
Aky je ich program?”, som nedostal. Len urazky a marecejovo nechcenie pochopenia, alebo realne nechapanie (je mi ho luto). Realne len odchadzanie od temy a primitivne zhadzovanie. Co uz.
teraz už ale flagrantne klameš. obe odpovede si dostal. a viackrát.
K tomu sám produkuješ len vágne, nepodložené blbotiny o akomsi extrémizme sulíka či jeho voličov. Sulík je kritizovateľný za mrte vecí odkedy je v politike (Kočner, Mika atď.). Ale úprimne, tvoja obsesia dávno prestala byť konštruktívna a zaujimavá. ciao
EDIT: A ano, Sulika mam plne zuby. Dovody som tu uz pisal, nasledkov mas plne noviny. A to ta koalicia vtedy bola podstatne jednoduchsia, ako to vyzera teraz Ci uz SaS prejde, alebo nie. Kocner, Mika a pod. su malickosti.
Ked sa niekto o strane s njaobsiahlejsim, najkonkretnejsim, najmenej populistickym a najlepsie prepracovanym programom spyta : "aky je ich program" tak potom si sprav domace ulohy a use the fucking google prosim ta a nezhadzuj sa tu
a toto je nejak podlozene faktami, alebo je to len tvoj nazor? " strane s njaobsiahlejsim, najkonkretnejsim, najmenej populistickym a najlepsie prepracovanym programom"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vazne si nevies stat ani za jednym svojim prispevkom?
Mas vsak pravdu, moje vnimanie SaS/Sulika by mohlo byt neprimerane skreslene. Ako som tu uz pisal, je vsak potom minimalne zvlastne, ze medzi mojimi kamosmi, “bratislavkymi liberalnymi praviciarmi”, bolo v minulosti tak 95% volicov SaS, a teraz nie je nikto. Ale vsetci sa mozeme mylit, berriem.
PS: Sorry za tie zdvojene pismena a pod., ale odchadza mi displej na tablete.
Pravdepodobne si nenajdem cas na cele video, ale po polovici sa mi zda, ze Sulik ma znacne navrch.
Mne ten chlapec pripomínal táraja a prďúsa.
Aky je ich program?”, som nedostal. Len urazky a marecejovo nechcenie pochopenia, alebo realne nechapanie (je mi ho luto). Realne len odchadzanie od temy a primitivne zhadzovanie. Co uz.
K tomu sám produkuješ len vágne, nepodložené blbotiny o akomsi extrémizme sulíka či jeho voličov. Sulík je kritizovateľný za mrte vecí odkedy je v politike (Kočner, Mika atď.). Ale úprimne, tvoja obsesia dávno prestala byť konštruktívna a zaujimavá. ciao
EDIT: A ano, Sulika mam plne zuby. Dovody som tu uz pisal, nasledkov mas plne noviny. A to ta koalicia vtedy bola podstatne jednoduchsia, ako to vyzera teraz Ci uz SaS prejde, alebo nie. Kocner, Mika a pod. su malickosti.
Ciao.
https://youtu.be/HD-IbLGk8mk