Volam sa mudr lubos fellner and this is jackass. pozrite sa ako za 3 minuty zrusim brand budovany 27 rokov, len vlastnym elitarstvom a parazitovanim na vaznom topiku. bonus- dam i zopar medicnskych rad level modry konik. rezervujte ihned, lebo zdravy bohaty a dobre najedeny clovek na nasom all inclusive zajzde nemoze zomret!
Uroven videa skoda rozoberat, ale nebyt toho zalostneho prevedenia, malo by to racio - pre cestovky s klasickymi pobytmi zacina doba temna a "escape" pobyty mimo zon zasiahnutych koronavirusom vobec nemusia byt zly artikel. Len toto vyznelo ako nepodarena parodia od poulicneho predavaca hrncov...
No ja som zvedavý čo u nás v meste, lebo ludom j.e.b.e., vrátia sa z Talianska a miesto toho aby išli k doktorovy tak decká pošle do školy a momentálne majú vysoké horúčky, samozrejme ešte aj mojej dcéry spolužiaci
niekde som cital ze v nemecku vdaka preciznejsiemu testovaniu vedeli odchytit velmi vela ludi co ani nemali ziadne priznaky... Aktualne su umrtia v nemecku celkovo 2 a v taliansku 463
Uroven videa skoda rozoberat, ale nebyt toho zalostneho prevedenia, malo by to racio - pre cestovky s klasickymi pobytmi zacina doba temna a "escape" pobyty mimo zon zasiahnutych koronavirusom vobec nemusia byt zly artikel. Len toto vyznelo ako nepodarena parodia od poulicneho predavaca hrncov...
Len teda stále nevymysleli teleport. Čiže neviem ako sa do tej zony dostat bez rizika prechodu cez mega letisko.
Len teda stále nevymysleli teleport. Čiže neviem ako sa do tej zony dostat bez rizika prechodu cez mega letisko.
Pán Fellner ta deň pred odletom ubytuje v kvalitnom hoteli, zdravo ta pohostí, dobre sa vyspíš a môžeš cestovať ...veď predsa je doktor a on povedal že na takýchto ľudí koronavirus nepojde. A ak by náhodou aj áno, v ďalšom videu to vylepší o večerný kúpeľ v Save a pred nástupom do lietadla ta obsype vápnom
double kolega chodi s bubom kazdy rok,kade-tade, a vravel,ze vacsieho dila este nestretol akym je Fellner, ze riadny chvastun,vsadebolko,vsetkovedelko a vy ste hlupaci vsetci
jedna pani povedala ..... to je také slovenské, ??? prečo s ním kolega chodí ??? s takým dilom ??
mimochodom bol som s Fellnerom (dávnejšie) na takom dlhšom tripe, okolo 30 dní - 3 krajiny - úplne normálny človek nebol jeden problém, všetko sa riešilo za pochodu aj naše požiadavky, ktoré neboli vôbec v programe
a áno, stretol som tam (v zájazde) aj celkom ukážkových hlupákov
pocul som tak, ale ak je to blbost, tak sorry za dezinformacie a falosnu nadej. Kazdopadne bolo by to pekne.
nevie pls niekto o tom nieco viac?
Jednoduché. Vírus je v podstate nukleová kyselina "zabalená" v nejakej proteínovej (prípadne zložitejšej) obálke. Nežije, nemá nijaké mechanizmy sa "brániť" "rozobratiu" environmentálnymi činiteľmi, pokope drží iba supramolekulárnymi interakciami.
Ak sa dostane do nevhodných podmienok, tak sa proste rozletí. Fyzikálnochemicky (solvatácia/hydratácia, ...). No a kinetika reakcie prvého poriadku -> s teplotou rýchlosť reakcie stúpa (bulharská konštanta - pri teplote vyššej o 10 K sa kinetická konštanta zhruba zdvojnásobuje).
Ak chcete. aby vírus vydržal, tak nakoncentrovať, pridať kryoprotektanty (podľa štruktúry vírusu) a šup s ním aspoň do -80 °C.
tino888 hehe, na tomto je pekne vidieť kultúrnu závislosť prenosu
nadmerná družnosť Talianov celkom úspešne emulovala ázijské megapolis (preto zabudnite že by na Slovensku, kde každý každého nenávidí, bol podobný outbreak)
v prípade Kórey ale mali šťastie, že záchyt bol vnútri nejakej sekty, kde to samozrejme "po taliansky" prenášali medzi sebou (a zrejme našťastie pokladali zvyšok ľudí za nehodných kontaktu) - príslušnosť k "našim" sa postarala o encapsulating (inak by sa megapolis efekt prejavil +/- rovnako)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.bratislavskenoviny.sk/koronavirus/58709-zhrozena-diana-po-navrate-z-talianska-na-slovensku-boj-s-koronavirusom-funguje-ovela-horsie?fbclid=IwAR0HycSUlXiVfZMGmU5PV-uve6Vm6jL0P8_PgYz2tsYSpSV-3OleRpVsytw
ved nech zavru, aj tak nebude mat kto rpedavat ani kupovat ked budu tak ci tak vsetci v karantene casom
to uz mozme rovno nahnat vsetkych na jednu kopu nech to chytia vsetci, a po par tyzdnoch sa to samo roztriedi a bude klud
Pán Fellner ta deň pred odletom ubytuje v kvalitnom hoteli, zdravo ta pohostí, dobre sa vyspíš a môžeš cestovať
pocul som tak, ale ak je to blbost, tak sorry za dezinformacie a falosnu nadej. Kazdopadne bolo by to pekne.
jedna pani povedala ..... to je také slovenské, ??? prečo s ním kolega chodí ??? s takým dilom ??
mimochodom bol som s Fellnerom (dávnejšie) na takom dlhšom tripe, okolo 30 dní - 3 krajiny - úplne normálny človek nebol jeden problém, všetko sa riešilo za pochodu aj naše požiadavky, ktoré neboli vôbec v programe
a áno, stretol som tam (v zájazde) aj celkom ukážkových hlupákov
Jednoduché. Vírus je v podstate nukleová kyselina "zabalená" v nejakej proteínovej (prípadne zložitejšej) obálke. Nežije, nemá nijaké mechanizmy sa "brániť" "rozobratiu" environmentálnymi činiteľmi, pokope drží iba supramolekulárnymi interakciami.
Ak sa dostane do nevhodných podmienok, tak sa proste rozletí. Fyzikálnochemicky (solvatácia/hydratácia, ...). No a kinetika reakcie prvého poriadku -> s teplotou rýchlosť reakcie stúpa (bulharská konštanta - pri teplote vyššej o 10 K sa kinetická konštanta zhruba zdvojnásobuje).
Ak chcete. aby vírus vydržal, tak nakoncentrovať, pridať kryoprotektanty (podľa štruktúry vírusu) a šup s ním aspoň do -80 °C.
ááá, pánovi sa cnie za starými dobrými pogromami?
ja som nepočul, ja po skončení práce v laminárnom boxe a jeho vyčistení, dezinfekcii, zapínam UV light....
jar = viac slnka = viac UV....
jar = viac slnka = viac UV....
super, tak nech len pecie
stredu a svrtok tu ma byt 16-18°
nadmerná družnosť Talianov celkom úspešne emulovala ázijské megapolis (preto zabudnite že by na Slovensku, kde každý každého nenávidí, bol podobný outbreak)
v prípade Kórey ale mali šťastie, že záchyt bol vnútri nejakej sekty, kde to samozrejme "po taliansky" prenášali medzi sebou (a zrejme našťastie pokladali zvyšok ľudí za nehodných kontaktu) - príslušnosť k "našim" sa postarala o encapsulating (inak by sa megapolis efekt prejavil +/- rovnako)