skladam si moj vysnivany bike a uvazujem o nejakych karbonovych riaditkach.
Mate skusenosti?
Mam celoodpruzeny bike a jazdim si viac menej po lesoch pre radost.
Pred karbonovymi riaditkami mam vsak este stale respekt.
Meriam 1,65, takze sa 640ky su mi akurat.
takze - lacne sting hlinikove riaditka vymenene za thomson trail carbon - menil som aj 2 roky stare gripy za tie iste tak neviem ci to nieje aj tym - aj ine uhly mozno nieco pomohli no je to uplne ina jazda - malokde sa spominal komfort pri rajdoch lebo vacsinu vam vyzerie vidlica - no ja jazdim pevnu a rozdiel teda citim urcite - v prospech karbonu.
takze - lacne sting hlinikove riaditka vymenene za thomson trail carbon - menil som aj 2 roky stare gripy za tie iste tak neviem ci to nieje aj tym - aj ine uhly mozno nieco pomohli no je to uplne ina jazda - malokde sa spominal komfort pri rajdoch lebo vacsinu vam vyzerie vidlica - no ja jazdim pevnu a rozdiel teda citim urcite - v prospech karbonu.
Ja som ti to Gusto davnejsie spominal. Komfort je kapanek inde.
tak karbon sa da rozne "vypliest" - ono asi nebudu kazde rajdy rovnake. myslim ze aj v sedlovkach je rozdiel - niektore su tuhe, niektore pekne pruzia - tusim som davnejsie niekde videl porovnanie.
a mozno je to nakoniec hlavne uhlami - o tom sa tiez moc nehovori - no spravi to vela.
Zdravím, zvažujem výmenu mojich starých race face next 740mm za niečo širšie (760-780) chcem to hlavne na traily lebo tie 740 niesu to práve orechové. Viete mi poradiť nejaké overené tipy? Rozmýšľal som nad renthalom alebo nejakými RF( iným značkám sa nebránim) Nevadia mi ani širšie s možnosťou zrezania. Potrebujem niečo s 35mm priemerom.
Zdravím, zvažujem výmenu mojich starých race face next 740mm za niečo širšie (760-780) chcem to hlavne na traily lebo tie 740 niesu to práve orechové. Viete mi poradiť nejaké overené tipy? Rozmýšľal som nad renthalom alebo nejakými RF( iným značkám sa nebránim) Nevadia mi ani širšie s možnosťou zrezania. Potrebujem niečo s 35mm priemerom.
Nie nie 😂 mal som 4 ročnú pauzu a teraz to chcem na trek fuel ex 8 čierny. Objednám tie čierno žlté. Tu žltú vykecam s nápisom maxxis 😂😂 ďakujem za rady😉
zalezi asi aj ake - ak to niesu papieraky - beriem to tak ze som zaveseny na rajdoch slusnou vahou, obcas vymetiem jamu, obcas zle doskocim a mali by to zniest. nejake 3 kg ked na nich budu visiet by snad mali prezit. ja tam tie 2-3 kg vesat urcite budem - tak snad preziju a ja snimi. akurat v mieste uchytenia tasky niecim oblepim aby sa nedrala povrchova uprava a tasku dotahovat s citom
Ono si nato treba dat bacha, kopec vyrobcov nepodporuje rohy, treba kupit len take co podporuju montaz barendov (vela ich nie je). Vacsinou maju hlinikovy vnutorny kruzok, ja som kupil SYNTACE s hlinikovymi koncovkami aby som to namontoval.
zhanam riaditka a mam dost speci poziadavku
sirka 780mm
rise 10-20mm
priemer 31,8mm
back sweep 16st
carbon pod 200g ??
vie niekto o niecom okrem Sqlab, ale tie maju okolo 250g
vdaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som ti to Gusto davnejsie spominal. Komfort je kapanek inde.
a mozno je to nakoniec hlavne uhlami
100 euro menej, vahovo to iste
https://www.wiggle.co.uk/spank-spike-35-vibrocoret-bar/
https://www.wiggle.co.uk/nukeproof-horizon-riser-bar/
https://www.wiggle.co.uk/race-face-atlas-riser-bar/
https://www.wiggle.co.uk/race-face-atlas-35mm-mtb-riser-handlebar/
https://www.chainreactioncycles.com/sk/en/sixpack-racing-kamikaze-780-riser-bars/rp-prod155086
Ani jedny nie sú carbon, no možno ťa zaujme niečo, osobne mám spank spike vibrocore.
sirka 780mm
rise 10-20mm
priemer 31,8mm
back sweep 16st
carbon pod 200g ??
vie niekto o niecom okrem Sqlab, ale tie maju okolo 250g
vdaka