To, ze teraz je potrebne testovat PCR, aby sa identifikovali a izolovali infekcni a spomalilo sa sirenie je jasne. To je urcite priorita.
Ale kedze sa spomina aj kolektivna imunita, rozsirenie 70% ,.... nema zmysel teraz realizovat aj test antigenu? Len teda samozrejme s vedomym , ze to nehovori nic o tom, ci si/nie si teraz nakazeny. Aspon by sa teraz zistilo, ci sa uz s tym nejaka cast populacie stretla a to zase ma vplyv na prognozy do buducnosti.
Ten antigen test ma ake oneskorenie po prekonani? Cena je ina ako PCR?
Nerozumiem situacii v Cine (PRC ). Medialne sa tvaria, ze sirenie stopli. Ak by to aj bola pravda, nehrozi, ze sa to tam vrati? Neverim, ze pri tych ich stovkach milionov ludi a situacii inde vo svete sa to da ustriehnut, najma ked sa vratia do "normal" rezimu.
vysvetlime si pojmy: antigén (Ag) - časť vírusu/baktérie (napr. nejaký povrchový glykoproteín). Informácia o tom, z akých aminokyselín je antigén zložený je zapísaná v RNA vírusu. antibody (Ab) - protilátka - odpoveď imunitného systému organizmu na prítomnosť antigénu. Ten čínsky "tehotenský test" na alze detekuje protilátky.
Aj tak mi to Talinsko nejde do hlavy. Na tejto stranke to ukazuje viac menej stale rovnaky denny prirastok populacie. Uz dlhsi cas. http://population.city/italy/
Ci to nebude v duchu "za tyzden by zomrel na rakovinu, ked tu nahle zomrel na COVID-19"
Nevieš čítať ? Na tej stranke sa není štatistika raz za rok. To znamená , že tam každý jeden den v roku su stale tie isté čisla aj keď v reale sa ludia rodia a umierajú všelijako. A ta štatistika bola robená ked sa poriadne ani o koronaviruse nevedelo ani v Číne.
Mne sa len zda, ze sa operuje s tymi cislami ako sa komu hodi. Nech napisu pisalkovia, kolko zomieralo denne ludi trebars v Taliansku pred pol rokom a kolko zomiera teraz. Potom budeme mat co porovnat.
Tu máš denne aktualizované dáta pre covid19 pre ITA, mŕtvi sú tretí stĺpec od konca, prírastok za deň si vieš vyrátať
Toto je výzva pre širokú veretnosť a nie len pre bikerov.Nie som aktívny na žiadnej soc.sieti a keďže zbožňujem cestnú cyklistiku apelujem na Vás cez túto stránku.Nielen zdravotníci ale aj my vo veľkoskladoch pracujeme už týždne pod náporom,nadčasmi a stresom.Vystavujeme riziku seba aj svojich blízkych.Ale neurobíme to,že budeme egoisti a zostaneme doma.Budeme robiť pre Vás kym sa dá.Tak to please rešpektujte and stay home.Lebo kkeď padneme my,tak nemyslím,že to zvládne armáda za nás zásobiť.
Odvtedy, čo sa objavili konšpirácie o pôvode SARS-CoV-2, tak na SME.SK každý článok o koróne končí slovami:
"... ktorý mal prvotné ohnisko nákazy v čínskom meste Wu-chan."
Konkrétne aj ja vykladám kamióny.Ale keď k nam príde denne taký napor tovaru ako teraz tak to máš ako s tými nemocnicami.Personálne aj kapacitne to nezvládame.A to všetko za posratých 750€.
[quote="@1574881"]
A Ivan , opäť prudko k veci ... ale mne doniesli z Nay-u dvaja chlo***** za 14,90€ až do pivnice mrazak . Rozvoz do troch dni . Minulú sobotu .
Dík za za info. Berme toto OT ako trocha odľahčenia ťažkej témy. Pred dvomi hodinami som privezol chladničku z Nay Pri prachárni. S ich dovozom by to bolo najskôr v utorok. Bez chladničky je väčší problém ako bez mrazáku. Mrazák mám v pivnici asi 15 rokov - prázdny, už nepoužívaný. Možno bude v najbližšej dobe sprevádzkovaný. Len to tiež nie je dlhodobejšie riešenie.
Lebo kkeď padneme my,tak nemyslím,že to zvládne armáda za nás zásobiť.
LOL toto ked si precita Ramon
Inak vdaka ti! Plne si uvedomujem vasu poziciu v terajsej situacii. A kedze teraz nechodim do restauracii tak moje "sprepitne" dostavaju kurieri, predavacky, skladnici a tak dalej...
testujeme málo,pretože testov nie je dosť.Tie čínske rýchlotesty sú asi ako liečiť chorobu homeopatikom.Podľa nového MZ sú zásoby testovacích setov limitované.máme len 3 tisíc testov a dnes sa otestovalo cez 400 ludí...počítať vie každý.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale kedze sa spomina aj kolektivna imunita, rozsirenie 70% ,.... nema zmysel teraz realizovat aj test antigenu? Len teda samozrejme s vedomym , ze to nehovori nic o tom, ci si/nie si teraz nakazeny. Aspon by sa teraz zistilo, ci sa uz s tym nejaka cast populacie stretla a to zase ma vplyv na prognozy do buducnosti.
Ten antigen test ma ake oneskorenie po prekonani? Cena je ina ako PCR?
Nerozumiem situacii v Cine (PRC
vysvetlime si pojmy:
antigén (Ag) - časť vírusu/baktérie (napr. nejaký povrchový glykoproteín). Informácia o tom, z akých aminokyselín je antigén zložený je zapísaná v RNA vírusu.
antibody (Ab) - protilátka - odpoveď imunitného systému organizmu na prítomnosť antigénu. Ten čínsky "tehotenský test" na alze detekuje protilátky.
Ci to nebude v duchu "za tyzden by zomrel na rakovinu, ked tu nahle zomrel na COVID-19"
Nevieš čítať ? Na tej stranke sa není štatistika raz za rok. To znamená , že tam každý jeden den v roku su stale tie isté čisla aj keď v reale sa ludia rodia a umierajú všelijako. A ta štatistika bola robená ked sa poriadne ani o koronaviruse nevedelo ani v Číne.
Tu máš denne aktualizované dáta pre covid19 pre ITA, mŕtvi sú tretí stĺpec od konca, prírastok za deň si vieš vyrátať
https://raw.githubusercontent.com/pcm-dpc/COVID-19/master/dati-andamento-nazionale/dpc-covid19-ita-andamento-nazionale.csv
"""Tie odomknute clanky na SME su naozaj zaujmave.
K linkom, co uz tu boli
https://domov.sme.sk/c/22364130/na-covid-19-testujeme-malo-aj-ked-testov-je-dost.html
https://primar.sme.sk/c/22320077/dva-scenare-buducnosti-s-kornavirusom-dalsi-virus-alebo-sezonna-choroba.html
pridam este tento:
https://primar.sme.sk/c/22361118/ako-funguje-kolektivna-imunita-holandania-stavaju-na-kontrolovane-sirenie-nakazy.html"""
Odvtedy, čo sa objavili konšpirácie o pôvode SARS-CoV-2, tak na SME.SK každý článok o koróne končí slovami:
"... ktorý mal prvotné ohnisko nákazy v čínskom meste Wu-chan."
A Ivan , opäť prudko k veci ... ale mne doniesli z Nay-u dvaja chlo***** za 14,90€ až do pivnice mrazak . Rozvoz do troch dni . Minulú sobotu .
Dík za za info. Berme toto OT ako trocha odľahčenia ťažkej témy. Pred dvomi hodinami som privezol chladničku z Nay Pri prachárni. S ich dovozom by to bolo najskôr v utorok. Bez chladničky je väčší problém ako bez mrazáku. Mrazák mám v pivnici asi 15 rokov - prázdny, už nepoužívaný. Možno bude v najbližšej dobe sprevádzkovaný. Len to tiež nie je dlhodobejšie riešenie.
LOL toto ked si precita Ramon
Inak vdaka ti! Plne si uvedomujem vasu poziciu v terajsej situacii. A kedze teraz nechodim do restauracii tak moje "sprepitne" dostavaju kurieri, predavacky, skladnici a tak dalej...
Náš račiansky poslanec preposlal do skupiny, tak som to cvakol
franc.sú ďalší "zodpovední"...v karanténe.celé zle.