viete mi prosím poradiť aké nové diely by sa nato dali kúpiť? Je to starý favorit. Jediné čo viem je, že na plášťoch je 32-530 127x1 1/4, na ráfe kolesa 18x622, kolieska na prednom prehadzovači su 2 a na zadnom 4. chcel by som nechať pôvodnú len kostru ktorá prejde novým náterom. Neviem žiaľ nikde inde nájsť nejaké rozmery podľa ktorých by som kúpil nové a modernejšie diely. Ďakujem za všetky rady čo pomôžu.
No takto. Na tvojom mieste by som išiel pri stavaní tých fixiek do nových dielov, nebudeš ľutovať. Hlavne - kolesá robia bicykel - keď máš kvalitné ľahké kolesá na kvalitných nábojoch, to je úplne" iný" pocit z jazdy. Takže, náboje by som dal NOVATEC pre fixie bike - ale s nábojom flip-flop - z jednej strany "fixie" z druhej volnobežka, podla toho ako otočíš koleso v ráme. Ráfiky daj remerx taurus - cestné - a celé si to nechaj vypliesť v cykloshope. dohromady ťa takýto set kolies bude stáť cca 150 Eur ale je to uplne iná liga oproti nejakým 20 ročným haraburdám. Za druhé - určite daj zapuzdené stred. zloženie štvorhran a na to nové kvalit. kluky. Kluky ťa vyjdu tak cca do 40 a štvorhran 10. Kolesá a kluky treba kvalitné, tuhé, lahké. Nezabudni. . A ešte jedna pripomienka - prednú brzdu by som určite dal, klasickú cestnú ráfikovú.
Tá rámová sada má 43 rokov keď si to tak vezmeš, to je takmer polstoročie. A stále je to obstojný rám. Cesťák okolo 9 kg na ňom postavíš keby si chcel.
Chcel by som vidieť či dneštné hliníkové a karbonové rámy budú OK o polstoročie.
Myslim ze je to 25.4mm priemer. Zvolil som 42x16 trochu lahky prevod niekedy ale vyleziol som s tym aj ma cerveny kriz ledysi aj do karlovky bez problemov.
Ten bicykel som dostal od frajerkinho otca ako nepojazdny zapraseny hrdzavy stroj. Mam ho uz 3. Rok predtym som hoctrochu inak porobil. Mamnaj dake foto v profile.
Ja z meho nechcem cestak ale cakglejbdo mesta a prace.
Jj ten je dobry, ja som od nich bral hlavove zlozenie znacky Tange so zapuzdrenymi loziskami na 26,4 mm korunku vidlice a sedlovku s nestandartnym 25,8 mm priemerom. Bol som v Ivanke na osobny odber, predajca super pohodak a ako jedni z mala ponukaju Miche custom kazety, predtym som ich videl len v jednom ceskom shope.
Pekná robota. Jediné čo, by som vytkol, tak sú tie čierne brzdové špalíky. Trocha kazia dojem z celého biku. S nejakou kovovou úpravou povrchu by to vyzeralo ešte lepšie.
Zdravím ,
Mal som v pláne tohoto favorita prerobiť na fixku ale môj budget je len okolo 100e tak tento nápad hned spadol kedže za to by som nekúpil ani kolesá tak ma napadlo že by som na to dal koleso s torpédom . Robili ste to už niekto ? Na biku chcem jazdit len po meste ( do školy, na pivko ) a sem tam nejaká ta gravelka .
Vošli by sa tam aj kolesa 590 ? chcem tam dať čo najširší plášt. Kedže tam bude ako brzda len torpédo tak by sa to malo dať či ? Teda ak to nebude šúchať o rám. Za všetky rady ďakujem prikladám aj jeho fotku a druhú ako nejaký ten môj ciel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.cshop.sk/koleso-dema-city-28-zadne-622-20/
Chcel by som vidieť či dneštné hliníkové a karbonové rámy budú OK o polstoročie.
Sedlovku priemer tam mas 25,8 mm?
A aky prevodovy pomer si zvolil?
Ten bicykel som dostal od frajerkinho otca ako nepojazdny zapraseny hrdzavy stroj. Mam ho uz 3. Rok predtym som hoctrochu inak porobil. Mamnaj dake foto v profile.
Ja z meho nechcem cestak
Jj ten je dobry, ja som od nich bral hlavove zlozenie znacky Tange so zapuzdrenymi loziskami na 26,4 mm korunku vidlice a sedlovku s nestandartnym 25,8 mm priemerom. Bol som v Ivanke na osobny odber, predajca super pohodak a ako jedni z mala ponukaju Miche custom kazety, predtym som ich videl len v jednom ceskom shope.
je to na riaditka s priemerom 22mm podlozka ma asi 1,2mm siroka priblizne 32mm
pripadne ak by ste mali doma rurku s takymito parametrami tak aj ta by potesila
Mal som v pláne tohoto favorita prerobiť na fixku ale môj budget je len okolo 100e tak tento nápad hned spadol kedže za to by som nekúpil ani kolesá tak ma napadlo že by som na to dal koleso s torpédom . Robili ste to už niekto ? Na biku chcem jazdit len po meste ( do školy, na pivko
Vošli by sa tam aj kolesa 590 ? chcem tam dať čo najširší plášt. Kedže tam bude ako brzda len torpédo tak by sa to malo dať či ? Teda ak to nebude šúchať o rám. Za všetky rady ďakujem prikladám aj jeho fotku a druhú ako nejaký ten môj ciel.