A možno bol korona vírus z prvotného ohniska vo Wuchane, ... - kde boli možno desaťtisíce mrtvych /vraj možno cez 40 000 - aj so zatajenými - kapali na uliciach ľudia jak muchy a nie len starí, chorí/ na relatívne malom teritóriu, tam bol ešte najväčšej sile najagresívnejší a jeho dalšie mutácie šíriace sa x ,,pokoleniami prenášačov,, do celého sveta, postupne s jeho zmenami sa zároveň znižovala aj jeho agresivita - sila. V Taliansku, Španielsku, ... už zomierali prevažne starí a chorí ľudia ktorým život visel na vlásku, v nemocniciach a počty mrtvych - doteraz 33 000 po celom svete na podstatne väčšom teritóriu - inde ako v Číne - takéto počty v tomto svetle nemusia vyzerať až tak hrozivo. K nám sa dostala možno 4. - 5. generácia zmutovaného vírusu sprostredkovane x tým ,,pokolením prenášačov,, možno slabšieho vírusu a preto sú zatiaľ umelé ventilácie v nemocniciach ,,neobsadené,,. Uvidíme.
Tak ono je jasné, že je to odhad chorých a nie pozitívne testovaných. Na druhej strane, keď ťa to chyti v polovici júna, keď bude vonku 25 stupňov, tak asi ťažko to bude chrípka...
Bol som o 14tej na nakupe v Samorine - pred Lidlom rad asi 20 ludi, cakal som 30 minut. Pred Kauflandom nik a dnu sa nekontrolovalo, takze plne ludi A tak 80 percent rukavice - ja som nemal, citil som sa ako vyvrhel spolocnosti.
natiahli myslim akoze kym to prejde cez vsetkych ludi cez ktorych je to 'nutne', od jedneho sa nakazia mozno ledva dvaja, to kus trva kym su infekcni, potom od nich zas len 1-2, zas to trva a tak... kym sa nakazi 100 ludi zaradom tak prejd epol roka . keby to bolo viac exponencialne, tak to spravi bum a bude to raz dva, do mesiaca/dvoch prebehne vsetkych vyvolenych
Kebo to bolo exponenciálne tak je naše poddimenzované zdravotníctvo už davno v **** a máme tu tisíce mŕtvych, btw to je stratégia západných mocností - prípustné straty, aby čo najskôr nabehla ekonomika. U nás sme v riadnom zveráku, buď mrtve tisíce, alebo udržovanie krivky pod thresholdom mesiace, čo bude znamenať ekonomickú sebadeštrukciu. Ešte že sme ten konský pluh po dedkovi nevyhodili sa nam zíde keď to tu bude vyzerať ako pred prvou svetovou.
A klobúk dolu pred každým zodpovedným zdravotníkom / lekárom, čo to tu už riešia týždne a pripravujú sa na najhoršie, často bez adekvátnej výbavy. Sú niečo ako ti bioroboti z Černobylu. A pozorujme vývoj v bojniciach. Poslat pacienta domov kde následne v domácej liečbe podľahne. Presne toto môže byť bod zlomu, keď ho ani netestovali.
jop zajtra ma caka po 7 dnoch navsteva potravin - strasne sa tesim na ten zazitok. ak sa vlastne stihnem dostat dnu navyse to bude podvecer a je mozne ze tam uz nebude to co by som potreboval a budem nuteny si ten zazitok zopakovat - ale zvyknem si - este 109 dni
A co to furt kupujete? Kupim tri chleby, 10 rozkov, dam do mrazaka a je na par dni pokoj.
Nie kazdy ma kde skladovat 2 chleby.... vstavane chladnicky maju tak ultra krpaty mrazak ze tam nevopcham ani jeden chleba kedze tam je mrazena zelenina nejake maso atd a konec... mrazak plny...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://izp.sk/covid-19/
Italům v karanténě docházejí peníze. Začínají krást a hrozí revolucí
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/koronavirus-italie-karantena-nepokoje-kriminalita-zlodej-chudoba-potraviny-covid-19.A200330_143144_zahranicni_dtt
A v lidli sa caka takto:
A v lidli sa caka takto:
V Terne na Bratskej bez cakania.
https://izp.sk/covid-19/
Tak ono je jasné, že je to odhad chorých a nie pozitívne testovaných. Na druhej strane, keď ťa to chyti v polovici júna, keď bude vonku 25 stupňov, tak asi ťažko to bude chrípka...
Kebo to bolo exponenciálne tak je naše poddimenzované zdravotníctvo už davno v **** a máme tu tisíce mŕtvych, btw to je stratégia západných mocností - prípustné straty, aby čo najskôr nabehla ekonomika. U nás sme v riadnom zveráku, buď mrtve tisíce, alebo udržovanie krivky pod thresholdom mesiace, čo bude znamenať ekonomickú sebadeštrukciu. Ešte že sme ten konský pluh po dedkovi nevyhodili sa nam zíde keď to tu bude vyzerať ako pred prvou svetovou.
A klobúk dolu pred každým zodpovedným zdravotníkom / lekárom, čo to tu už riešia týždne a pripravujú sa na najhoršie, často bez adekvátnej výbavy. Sú niečo ako ti bioroboti z Černobylu. A pozorujme vývoj v bojniciach. Poslat pacienta domov kde následne v domácej liečbe podľahne. Presne toto môže byť bod zlomu, keď ho ani netestovali.
Uz preslo par dni od posledneho nakupu konkretne 10 a par veci uz doslo, sunka, chleba , jogurty.
Nie kazdy ma kde skladovat 2 chleby.... vstavane chladnicky maju tak ultra krpaty mrazak ze tam nevopcham ani jeden chleba kedze tam je mrazena zelenina nejake maso atd a konec... mrazak plny...