Momentálne riešim nákup nejakej mašinky na strihanie vlasov. Keďže všetky živé mašinky sú out. Máte nejaký typ? Niečo s čím to momentálne dokážem aj sám 🤭 na dĺžku 7-12mm
Momentálne riešim nákup nejakej mašinky na strihanie vlasov. Keďže všetky živé mašinky sú out. Máte nejaký typ? Niečo s čím to momentálne dokážem aj sám 🤭 na dĺžku 7-12mm
Im slusne stupnu predaje strihacov mam bezdrotovy Philips HC5440 (bezdrotovy som chcel kedze som si s tym dlhe roky sporovlivo rajbal aj bradu a bolo to pohodlnejsie bez kabla), ale druhykrat by som ho asi nekupil. V ramci aku strihacov bol sice z tych lacnejsich, ale na baterke je na vlasy aj tak nic moc, lebo tak striha citelne horsie (teraz ked je baterka pomerne stara tak tym duplom), a v porovnani s tym, co som sa parkrat nechaval strihat u pracovnicky v tom zbehlej, to na kabli tiez nie je prave terno. Je mi ho luto, lebo ved "v podstate funguje", ale zvazujem ho vymenit za cosi lepsie. Na druhu stranu, paci sa mi nom moznost nastavenia po milimetroch.
Vďaka za tie typy strihačov, pôjdem asi do toho Babylissu. Kolega má tiež dva tejto značky a je náramne spokojný. Ale vyskúšam ho radšej až cez sviatky🤭
Strihám sa sam asi 20 rokov. Mali sme tu kadernika, takeho bosniaka, už nevedel čo pytať. A naše - normalne holičstva to bolo na hodinu čakanie.
Kupil som si v Bille nejaky trhač, vratil som to ako nepoužitelne (nestrihalo, iba kmasalo vlasy). Potom som nezavahal a kupil som Phililps c241 (vid foto), vydržal mi do roku 2019 (od roku 2000). Bol super, lebo naň spominam v dobrom. Ani neviem prečo, kupil som Rowentu TN 1350F0, je to ťažší strihač, pripomína mi ako profi strihač. Nie je zly, ale na ten easy Philips c241 spominam. Teraz je všetko pozatvarane, manželka vravela, že je treba psa ostrihať.
Tiež nečítavate navody? Teraz pozeram, že sa strihavam nastavovacim nastavcom na bradu.
Robím kratky zastrih, v zime to necham potom narast na 5-6 tyždňov a potom ak zrovna nemrzne, tak strihám. Inak počas teplejších mesiacov každé 2 týždne.
Strihám sa sam asi 20 rokov. Mali sme tu kadernika, takeho bosniaka, už nevedel čo pytať. A naše - normalne holičstva to bolo na hodinu čakanie.
Kupil som si v Bille nejaky trhač, vratil som to ako nepoužitelne (nestrihalo, iba kmasalo vlasy). Potom som nezavahal a kupil som Phililps c241 (vid foto), vydržal mi do roku 2019 (od roku 2000). Bol super, lebo naň spominam v dobrom. Ani neviem prečo, kupil som Rowentu TN 1350F0, je to ťažší strihač, pripomína mi ako profi strihač. Nie je zly, ale na ten easy Philips c241 spominam. Teraz je všetko pozatvarane, manželka vravela, že je treba psa ostrihať.
Tiez mam C241 asi 20 rokov. Asi pred 7 rokmi sa mu ale zalomil kabel, ktory som opravil a doteraz ho pouziva iny clen rodiny. V podstate dobry strihac. Pred nim som mal Teslu, ta bola uplne na nic. Aktualne pouzivam Philips HC3410 (tych cca 7rokov), ale to je suvix. Neustale sa uvolnuje ta hlavicka na oske motora, ktora hybe nozom. Vzdy ju prilepim sekundovym. A zacal sa olamovat ten hreben nadstavca, ten som tiez nejak opravil, zalial dvojzlozkovym lepidlom v mieste kde sa lame.
Uz hladam nejaky novy stroj, menej hlucny (susedia isto vedia kedy sa striham ), najradsej by som bezsnurovy, ale neviem ci baterka vydrzi napr. 10 rokov. Striham sa tak raz tyzdenne, cize povedzme 500 cyklov nabijania. Mohla by.
Vlastne fakt, na to som aj zabudol, mojmu HC5440 tiez vpadavala ta hlavicka, tiez som ju prilepil sekundovym. Akurat mne chytila pekne hned naprvykrat, takze odvtedy nevypadava, len strojcek viac vibruje (aj je hlucnejsi), asi je ta hlavicka viac vyosena. Dalsi bod dole pre (nove) Philipsy.
A naše - normalne holičstva to bolo na hodinu čakanie.
Celkom si ma pobavil ja pridem kadernicke utorok a objedna ma az na dalsi tyzden. Inak na bradu, a obcas aj na vlasy, pouzivam Remington HC5400. Ma 2 nastavce - od 3 az do 42 mm, tvrdene cepele, funguje na baterku aj na kabel, niet co vytknut.. mozno len cenu.
No a ja mám napríklad negatívne skúsenosti s aktuálnymi lacnejšími modelmi. Napríklad by som asi neodporučil toho philipsa čo uviedol [tag]ci*****g]. Rýchlo sa nabil, a keď fungoval tak celkom obstojne strihal. Lotéria bola či sa zapne, a keď sa náhodou prvý krok vydaril, tak mal väčšinou tak nízke otáčky a výkon motora, že neodstrihol ani vlas. A to kľudne bez strihacej hlavice, teda bez akejkoľvek záťaže.
Aktuálne mám doma toho brauna 5030. S tým je spokojný iba náš škôlkar - má totiž jeho obľúbenú modrú farbu. Na jedno nabitie ledva zvládne tú škôlkársku hlavu. A kvalita strihania - môžem jedným miestom prejsť x-krát v y- možných smeroch, a aj tak musím nakoniec dorábať nožnicami. Príliš veľa vlasov mu utečie spred nožov.
Ale nejdem generalizovať, keďže pri oboch sú tu aj spokojní užívatelia. Alebo mám príliš vysoké nároky po skúsenostiach so staršími - už nezohnateľnými -modelmi.
Celkom si ma pobavil ja pridem kadernicke utorok a objedna ma az na dalsi tyzden. Inak na bradu, a obcas aj na vlasy, pouzivam Remington HC5400. Ma 2 nastavce - od 3 az do 42 mm, tvrdene cepele, funguje na baterku aj na kabel, niet co vytknut.. mozno len cenu.
No tak sa kedysi strihalo. Šiel si zo školy, prace a zastavil si sa u holiča, holičky na strihanie.
Pánsky holič nie je dámsky kaderník, takže objednavanie sa velmi nenosilo. Potom prišli tie nové ekonomicke zmeny po roku 89, holiči ubudli a bolo zarobene. Tieto služby bol problem zohnať, tam kde bolo holičstvo, urobili cukrareň. Tam kde bola cukrareň, urobili predaj PC.... Tieto strojčeky sú parada. Človek nie je na ničom zavislý. Dnes pozriem do zrkadla a idem na to. Už tie roky ma naučili brilantne držať strojček a strihať. V jednej ruke strojček, v druhej zrkadlo na strihanie zadnej časti. To som sa naučil, lebo pred 20 rokmi vravím polovičke-ostrihaj ma! Ja si tam nevidim. Urobila mi "kusance" viete čo to je? Tak som sa to naučil sám.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Roky použivam remington
Ja mam francuzsky Babyliss
https://www.mall.sk/zastrihavace/babyliss-e956e-pro-45-akkumulatoros-hajnyiro
To sa ani neda porovnat s Philipsom. Toto striha ako krovinorez, ziadne upchavanie vlasmi a velka cepel. Za 5 minut mas hlavu ostrihanu
philips parada za tie prachy
Mam tento: https://www.rowenta.sk/Starostlivosť-pre-mužov/Účes/PERFECT-LINE-TN1350F0/p/1830005000
nie je nic lepsie ako ked si to mam ostrihat vzadu a mota sa mi tam dajaky kabel furt
https://www.philips.sk/c-p/QG3371_16/multigroom-series-5000-viacucelovy-zastrihavac-fuzov-a-vlasov-pro-8v1
a odkedy mam OneBlade tak mach3 smutne chyta prach v kupelni
Robím kratky zastrih, v zime to necham potom narast na 5-6 tyždňov a potom ak zrovna nemrzne, tak strihám. Inak počas teplejších mesiacov každé 2 týždne.
Na 12 mm ako ???
Sublerou odmeras dlzku od gebule a potom fiiik??Vlas za vlasom ??
Vlastne casu mame dost, tak preco nie...
Tiez mam C241 asi 20 rokov. Asi pred 7 rokmi sa mu ale zalomil kabel, ktory som opravil a doteraz ho pouziva iny clen rodiny. V podstate dobry strihac. Pred nim som mal Teslu, ta bola uplne na nic. Aktualne pouzivam Philips HC3410 (tych cca 7rokov), ale to je suvix. Neustale sa uvolnuje ta hlavicka na oske motora, ktora hybe nozom. Vzdy ju prilepim sekundovym. A zacal sa olamovat ten hreben nadstavca, ten som tiez nejak opravil, zalial dvojzlozkovym lepidlom v mieste kde sa lame.
Uz hladam nejaky novy stroj, menej hlucny (susedia isto vedia kedy sa striham
Tento používam ja a odporúčam. Nabíja sa rýchlo, vydrží dlho a vládze.
Celkom si ma pobavil
Aktuálne mám doma toho brauna 5030. S tým je spokojný iba náš škôlkar - má totiž jeho obľúbenú modrú farbu. Na jedno nabitie ledva zvládne tú škôlkársku hlavu. A kvalita strihania - môžem jedným miestom prejsť x-krát v y- možných smeroch, a aj tak musím nakoniec dorábať nožnicami. Príliš veľa vlasov mu utečie spred nožov.
Ale nejdem generalizovať, keďže pri oboch sú tu aj spokojní užívatelia. Alebo mám príliš vysoké nároky po skúsenostiach so staršími - už nezohnateľnými -modelmi.
No tak sa kedysi strihalo. Šiel si zo školy, prace a zastavil si sa u holiča, holičky na strihanie.
Pánsky holič nie je dámsky kaderník, takže objednavanie sa velmi nenosilo. Potom prišli tie nové ekonomicke zmeny po roku 89, holiči ubudli a bolo zarobene. Tieto služby bol problem zohnať, tam kde bolo holičstvo, urobili cukrareň. Tam kde bola cukrareň, urobili predaj PC.... Tieto strojčeky sú parada. Človek nie je na ničom zavislý. Dnes pozriem do zrkadla a idem na to. Už tie roky ma naučili brilantne držať strojček a strihať. V jednej ruke strojček, v druhej zrkadlo na strihanie zadnej časti. To som sa naučil, lebo pred 20 rokmi vravím polovičke-ostrihaj ma! Ja si tam nevidim. Urobila mi "kusance" viete čo to je? Tak som sa to naučil sám.