Kategórie
Bike-techMotor shimano step E8000 # e-bike # radenie # oprava # poradenstvo # elektromotor # technické otázky # diagnostika # cykloservis
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 9:20
posledný komentár: 27. 5. 2025 o 17:42
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
-6% SRAM XX Eagle Transmission T-Type prevodník, 36 T, Brose, 1x12
93,99 €
-6%
MOC 125 €
-11% Bosch Compact Control Unit pre Kiox BUI330, SmartphoneHub a Nyon BUI350 - 290 mm
62,99 €
-11%
MOC 70,99 €
ECO 50% stále, TRAIL 70/90% podľa toho do akých kopcov idem
ECO kolko Nm?TRAIL a BOOST 70NM?
Otázočku mám , Walk asistent sa takto prepína aj na E8000?
vďaka
Otázočku mám , Walk asistent sa takto prepína aj na E8000?
vďaka
áno ten princíp je rovnaký
Vďaka.
Ja mám motor E8000 a prepínač E7000.
neviem sice aky test si cital ale bez urazky bud to testoval lolo alebo si nepochopil co tam pisali ( bez urazky) ani jedno tvrdenie nie je pravdive
tak ako popisal sorcerer hlavne ide o bezodporovy motor kedy tahas len to co vazis ty a bajk
Zdravím. Můžete dát odkaz na ten časopis?? Já čtu Biker,elektrokolo a všude o shimanu píšou dobře.Kola s motorem shimano vyhrává testy.Jinak hlučný není..Slyšet jde.Ale to myslím všechny motory. Proč by jste při jízdě z kopce motor vypínal??To nechápu..Pak čekat než se zapne?? Vždyť je možné přepnout do ECO. Když ho chcete zapnout nesmíte stát na pedálu.To je bežné u všech kol.Při šlapání bez pohonu ,je motor zcela odpojený. Takže nijak nezasahuje do šlapání..Kdysi myslím bosch brzdil.Ale dnes to mají všichni vychytané.Ale kdo by jezdil s vypnutým motorem???
https://uloz.to/file/x04x2SbwDKuU/document-pdf
...no myslel som ze ked idem z nejakeho vacsieho kopca,tak to vypnem,ale vlastne ono sa to same odpoji pri vacsej rychlosti...a ja som typ cloveka,ze ked idem po rovine,tak by som slapal za svoje...chcem to pouzivat hlavne do kopcov alebo ked uz bude menej sil....ale nemam zatial ten bike,tak neviem ako to funguje,preto sa pytam mozno aj na blbosti,za to sa vopred ospravedlnujem...viacmenej mam bike vybrany s motorom e8000 tak sa informujem este co a ako....a v tom casopise ma prave prekvapilo ako ho hodnotili..mozno som prehnal ze najhorsie,ale myslel som najhorsie medzi bosch,yamaha,bafang, co su take najpouzivanejsie....v podstate kazdy ma nejake tie nevyhody
inac keby som nemal vyskusanych niekolko typov motor a idem kupovat ebajk podla clanku Shimano nekupim v tom mas pravdu