Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Teatro Okolo Malohontu

15. 9. 2019
Preteky jednotlivcov
Rimavská Sobota (Slovensko)

Propozície, Výsledky, Reportáže, Foto
www.okolomalohontu.sk

Viac informácií nájdete na tomto odkaze.
Registrovať sa môžete na tomto odkaze.
Zobraziť komentár 13.08.2019 - 12:00:24
00
Srdečne vás pozívame na 6. ročník Teatro Okolo Malohontu.
+
Pre tento rok sme pripravili pár noviniek. Dávame možnosť zvoliť si obed podľa chuti medzi mäsitým a bezmäsitým. Pripravujeme aj tombolu kde bude prvá cena televízor LG. Účastnícky dar bude tento rok tričko. V súťaži tímov sme vypísali finančné odmeny.
+
Minulí rok sa nám osvedčili a opäť sme zaradili netradičné súťažné kategórie. Súťaž pretekárov nad 100kg, alebo kategóriu historických bicyklov, tzv. Eroicu.
+
Snažíme sa dodržať štandard na ktorý ste u nás zvyknutý. Myslíme si že sa nám to zatiaľ darí a opäť sa môžete tešiť na bufet s bidonmy na trati a bufet v cieli. Plnohodnotný obed v reštaurácii, fotografov, sprchy, peknú cieľovú bránu a mnoho ďalšieho..
+
Druhá vlna zľavneného štartovného končí v sobotu 31.8. Využite pohodlnú platbu kartou a v deň pretekov garantujeme registráciu za 1 minútu :).
www.okolomalohontu.sk
Zobraziť komentár 28.08.2019 - 10:23:27
02
Počasie nám praje, čakáme pekné jesenné preteky. Veríme že našu nemalú snahu oceníte účasťou. Do štvrtkovej polnoci platí zľavnené štartovné, tak neváhajte a registrujte sa.
Zobraziť komentár 11.09.2019 - 22:00:03
00
Znova musim pochvalit toto podujatie, vratil som sa sem po roku a nelutujem aj ked som to mal den po ju-si-aj kosickom singletrack mtb maratone a tym padom mi to vydalo len na suboptimalny vykon.
Z hladiska organizacie, zazemia, zabezepcenia nemam co vytknut, vsetko bolo na top urovni, startovny balik bez zbytocnosti ale ocenujem tricko s podarenym dizajnom a ponozky ako darcek. Flasky a gely na bufete su super napad. Skvele padla obcerstvovacka v cieli a nasledne aj chutne jedlo.
Ucast akuratna by som povedal vzhladom na to, ako sa to miestami mlelo (az zomlelo) v baliku, v ramci toho dost kvalitnych pretekarov, takze nahanacka bola dobra.
4 kopce (aj ked skor kratsie) patria k tomu lepsiemu, na com sa da na slovensku zapretekat, z tohto pohladu uplna spokojnost :)
Jedine co by som zoptimalizoval, ak sa bude dat do dalsieho roku, je trosku zharmonizovat datum s kosickym mtb...
Zobraziť komentár 19.09.2019 - 15:03:27
02
Ďakujeme za peknú recenziu, po tej námahe akou organizácia pretekov je sú pozitívne ohlasy to jediné čo nám dáva silu do ďalších ročníkov :).
Minulý rok sme sa s Singletrack maratón nekryli keďže bol 1.9., ani s inými cestnými pretekmi pokiaľ viem. Mali sme na štarte 137 ľudí. Tento rok bol deň pred nami singletrack a dokonca sme sa kryli v rovnaký deň s MRC v Perneku a mali sme na štarte v podstate rovnaký počet 131 ľudí. Je to taká záhada pre mňa, ale účasť nás pozitívne prekvapila čakali sme menej.

Snažíme sa nekolidovať hlavne s cestnými podujatiami, čo sa nám žiaľ tento rok nepodarilo. Termín sme si na budúci rok stanovili 13.9. neviem kedy plánujú mtb na jahodnej..
Zobraziť komentár 19.09.2019 - 19:13:51
00
Posledná bodka, video. Termín pre tento rok 13.9.2020, registrácia od 1.júna.

Zobraziť komentár 29.01.2020 - 07:03:46
03
Prosím o informácie, či sa dá ísť aj kratšia trasa, alebo sa musí absolvovať celych 87km. ďakujem....
Zobraziť komentár 17.04.2020 - 21:26:40
00
Máme len jednu trasu, kompromis medzi dlhou a krátkou. :)
Zobraziť komentár 19.04.2020 - 07:23:38
01
keyboard_arrow_up