Ahojte.Má niekto skúsenosdti s motorom shimano E8000? Nemám ho dlho,ale chcem sa spýtat či niekto nepozoruje tukanie,občas až buchnutie pri radení na nižích pastorkoch smerom dole.Neviem či niečo robím zle,alebo to vôbec nemá robit.Motor tah má.Pokial je motor vypnutý,tak radenie ide OK.Ďakujem.
čo presne ťa zaujíma? výkon je výkon a Nm je krútiaci moment. nejaké vzťahy medzi tým tu asi z hlavy nevie nik, skôr pomôže googel
Napríklad na Ecco režim mám asistenciu nadstavenu na 37% 30nm. Ak nechám nadstavenie v percentách na 37 ale zvýšim nm na 40 bude tam nejaká zmena? Zaujíma ma ten vzťah medzitým. A do toho sa dá ešte nadstavit aj výkon vo watoch.
Keď tam je teda ta čeština budeš vedieť odpovedať na môj dotaz vyššie ohľadom nadstavenia asistencie a pomeroch v % ku Nm a watoch?
Až si tu aplikaci koupím tak ano..Ale dosud ji nemám..Jednak kvůli záruce kola,prozatím jsem ji nepotřeboval a proto mě bylo těžko vyhodit spoustu peněz..Raději jsem koupil nové gumy,řetěz,destičky...A také kvůli jazyku..Etube aky není česky a měl jsem co dělat abych se s tím popral..Rozhodně nemám potřebu se učit anglicky ...Zatím tu máme uzákoněnou češtinu ...Jak dlouho netuším ,ale snad to dožiju..Ale budu si pamatovat tvůj dotaz a jakmile to bude možné osvětlím ti tvůj dotaz....
Výkon a kroutící moment jsou nějaké veličiny.Kroutící moment je síla jakou je schopen stroj vyvinout na páce 1metr,nejlepší příklad je momentový klíč.. .Pokud se to vezme jako u auta nebo motorky je potřeba pro rychlost spíše výkon a pro sílu spíše Nm. Berme to tak že nákladní vůz potřebuje Nm ,aby uvezl náklad, ale protože nemusí jet rychle stačí menší výkon.. Motorka neveze žádnou váhu a tak stačí malá síla v Nm ,ale má zase výkon ve KW nebo koních.. Kroutící moment je vždy položený v nižších otáčkách, které odpovídají nejlepší účinnosti motoru...Výkon s otáčkami většinou roste..Aby to jelo musí se obě veličiny sladit...Neznám z hlavy jak to je u ebiku. Ale např člověk má v nohách cca 250-350watů a asi 200Nm kroutícího momentu..Taky jsem tomu nevěříl, ale opravdu máme v nohách veliký krouťák.. nohy a kliky jsou dosti velká páka. Proto utočíme těžké převody...Narozdíl od motorek..Ta mají zase otáčky..Takže to že nás kolo potáhne do kopce je spíše síla v Nm. A proto na mod ECO není potřeba tolik Nm. A tím se šetří baterie..Jo celkem jsem se rozjel..A to nejsem vůbec vzdělaný v tomto oboru..Byť nějak vím jak to funguje,nevím jak to vysvětlit.. Tak pěkný den..
Nastavenie vid vyssie, jazdim na 99.9% ECO, trail/boost som si vyskysal ked bol bajk novy a odvtedy ho nepouzivam.. Znizil som si ECO na hodnoty ako na obr a to mi vyhovuje.. pri vyjazdoch cca 60km a 1-1.5km vyskoveho rozdielu miniem cca 65-80% baterky.. Ak by to bola rovina tak s prehladom da clovek 100km.. (vazim s vybavou okolo 82kg)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A k čomu vám tam je čeština?
posledná aktualizácia E8000 na 4.7.1 vyšla 2.9.2019. funguje to spolu úplne dokonale
Keď tam je teda ta čeština budeš vedieť odpovedať na môj dotaz vyššie ohľadom nadstavenia asistencie a pomeroch v % ku Nm a watoch?
Napríklad na Ecco režim mám asistenciu nadstavenu na 37% 30nm. Ak nechám nadstavenie v percentách na 37 ale zvýšim nm na 40 bude tam nejaká zmena? Zaujíma ma ten vzťah medzitým. A do toho sa dá ešte nadstavit aj výkon vo watoch.
Až si tu aplikaci koupím tak ano..Ale dosud ji nemám..Jednak kvůli záruce kola,prozatím jsem ji nepotřeboval a proto mě bylo těžko vyhodit spoustu peněz..Raději jsem koupil nové gumy,řetěz,destičky...A také kvůli jazyku..Etube aky není česky a měl jsem co dělat abych se s tím popral..Rozhodně nemám potřebu se učit anglicky ...Zatím tu máme uzákoněnou češtinu ...Jak dlouho netuším ,ale snad to dožiju..Ale budu si pamatovat tvůj dotaz a jakmile to bude možné osvětlím ti tvůj dotaz....
Telefón si to píše ako chce😀