Kedze ja regeneraciu povazujem za najefektivnejsi trening za podmienky,ze nasleduje po narocnom tren.dni,za mna dnes absolutne bez biku.
Kludne sem davajte akekolvek treningove aktivity,kt.podla Vas vedu k zlepseniu cyklistickej formy.
A zabudol si pripomenúť v mierne zvlnenom teréne ? . Hlupko , taký aký si ty teraz som bol keď som prestal mať svet na dvoch kolesách za modlu a ty si sa tak zmohol na tie tvoje 30 minútové “ krváky “ . Keď vyrastieš , pochopiš . Nič viac , nič menej si nedal ... a ešte jednu onanisticku fotku z cieľovej čiarky s poľským dôchodcom . Ak by sa nebol posral pred koncom , čo mu už plienka pretiekla , by ťa prešprintoval ... a nemal by si kazdy večer pred spaním čo hladkať. Ja som si dnes pretočil nôžky na Kettler trenažéri , pulzy neviem aké boli , waty už vôbec netuším a na večeru som si naložil poriadny lavor makovyvh šúlancov...
A ty tréner trénerov , ty akože ... som si myslel, že zvyšujúcou sa trenovanostou klesá pulz . A u teba podľa tých datov stúpa . No tebe stúpa asi všetko nahoru Jevane ... a ešte sa mi páči ako si si robil z Lakka pr*del , ako veľa trénuje a ako malo ma z neho manželka . A čo teraz robíš ty ? Lakko aspoň odtrénoval 2-3 hodky a mal pokoj . Ty ideš niekoľkokrát do týždňa po*sr*ať gaťky na 8-10 hodín ako baník . No komu kúruje viac ?♂️ ? A keď si nás zabával 30 minútovými krvakmi a teraz toto ? Chystáš sa na preloženú tour de France ? Otázok je veľa , kľudne porozmyslaj . Tešíme sa na tvoje obhajoby ?
Kedy už budeš velký ? Si jak malé decko. Samé h.o.vien.a, banány, vyplazené jazyky, ... tu dávaš. Zhovaduješ doktorský stav. Sa nehanbíš ? Toto keby čítali tvoje deti a ženy.
Zvykaj si tu je pánom Ivan Ja som už tiež rezignoval sem niečo dávať lebo aj tak sa všetko len spochybní. Každopádne 250W pri 129 tepe paráda. Kolko vážiš?
Laco. Nevadí, že v skutočnosti to nebolo 250 ani 252 ale 233 W ? Len tak na okraj.
Pali. Výjazd s takým pekným výkonom na strave a už si ho vymazal. Mohol si ho nechat.
Nic som nevymazal, len som ta zablokoval. GC aj TP mi vyhodnotili vykon rovnako, Strava 233W, dovod nepoznam ani ma nezaujima. Len Ivan si vyberie ten udaj ktory sa jemu paci.
Ta odblokuj stravu - chcel by som ešte dačo pozret. Samozrejme. Aj 233 W - 2 a štvrť hodiny je super. Rovnako ako mojich 232 W dve a pol hodiny - bez dvoch dní oddychu - z plného tréningu. Udaje v garminconnect čo si teraz dal sa sa dá ponastavovat co chceš.
Hlavne ze ty si mal udaje v Training Peaks nastavene spravne a oblboval nas tu nimi
Ta , ale teraz čakaj ako to vyneguje . Lepšie ako “ hranol “ , keď sa pýtal novinárov , že nech mu povedia jeden , jediný škandál ktorý by sa spájal s jeho stranou 🤦♂️. WTF . Nekriticky , bez sebareflexie , sebestredný a neskutocne detinsky ... neni si ty Jevane , “ hranol “ 🤷🏼♂️ ? Keď už blackseal bol staxom , prečo nie .
Hlavne ze ty si mal udaje v Training Peaks nastavene spravne a oblboval nas tu nimi
Udaje na trainingpeaks mám rovnaké ako na strave. Priemerný výkon P 232. Nič našpichtľované žiadne oblbovanie. lakko tam má mať nie P 252 W ale 233 W.
mishox - lakko tu dal nie normalizovaný výkon 252 W ale priemerný. V skutočnosti šiel po dvoch dňoch oddychu 2 hodiny a 15 minút P 233 W.
Udaje v garminconnect čo si teraz dal sa sa dá ponastavovat co chceš.
Tie mozno upravujes ty aj dvakrat za den. Ja to nemam preco menit, netrenujem aby som niekoho ohuroval, Jasne mas z GC dva udaje NP 260W a priemerny 252W.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ty tréner trénerov , ty akože ... som si myslel, že zvyšujúcou sa trenovanostou klesá pulz . A u teba podľa tých datov stúpa . No tebe stúpa asi všetko nahoru Jevane ... a ešte sa mi páči ako si si robil z Lakka pr*del , ako veľa trénuje a ako malo ma z neho manželka . A čo teraz robíš ty ? Lakko aspoň odtrénoval 2-3 hodky a mal pokoj . Ty ideš niekoľkokrát do týždňa po*sr*ať gaťky na 8-10 hodín ako baník . No komu kúruje viac ?♂️ ? A keď si nás zabával 30 minútovými krvakmi a teraz toto ? Chystáš sa na preloženú tour de France ? Otázok je veľa , kľudne porozmyslaj . Tešíme sa na tvoje obhajoby ?
moje tréningy za posledné 4 dni - spolu 245 kilometrov, 8 hodín a 40 minút, 3200 nastúpaných metrov, Z2 až Z6 podľa výkonu, NP 225 W, P 218 W
252 W je nezmysel. Tých 2 a štvrť hodiny si tam výkon 233 W.
Pali. Výjazd s takým pekným výkonom na strave a už si ho vymazal. Mohol si ho nechat.
Ta , ale teraz čakaj ako to vyneguje . Lepšie ako “ hranol “ , keď sa pýtal novinárov , že nech mu povedia jeden , jediný škandál ktorý by sa spájal s jeho stranou 🤦♂️. WTF . Nekriticky , bez sebareflexie , sebestredný a neskutocne detinsky ... neni si ty Jevane , “ hranol “ 🤷🏼♂️ ? Keď už blackseal bol staxom , prečo nie .
Udaje na trainingpeaks mám rovnaké ako na strave. Priemerný výkon P 232. Nič našpichtľované žiadne oblbovanie.
mishox - lakko tu dal nie normalizovaný výkon 252 W ale priemerný. V skutočnosti šiel po dvoch dňoch oddychu 2 hodiny a 15 minút P 233 W.
Tu je mojich 2 a pol hodiny zo stravy P 232 W.
Tie mozno upravujes ty aj dvakrat za den. Ja to nemam preco menit, netrenujem aby som niekoho ohuroval, Jasne mas z GC dva udaje NP 260W a priemerny 252W.