Všetkých čo idú 130 namiesto 90 a na diaľnici 180 považujem za zakomplexovaných chudákov. Doživotne by som bral vodičáky. Taký duševný chudák nemá čo robiť na ceste.
Tu na SK je to oveľa vypuklejšie že nie sme schopní dodržiavať jednoduché pravidlá v akejkoľvek oblasti , nie len v cestnej premávke. Asi mentalita národa.
čo teba trápi kto koľko ide... šak šupni sa do pravého pruhu a v ľavom aj keby raketa letela.... nemusí ťa to trápiť
Hej! Keď je niekde max 50 tak treba ísť max 50, nie 55 alebo 60 🙏 Nikoho nezaujíma koľko toho ešte "musíš" stihnúť. A o max rýchlosti rozhodol niekto iný a platí pre všetkých. Málo križikov je pri cestách? Ďalšia kapitola sú samozvaní vychovávatelia...
Toto si treba uvedomit, ak meste jazdis 60-65 tachometrovych tak budiz. Ale ak niekde znizia rychlost na 40, ako v ruzinove alebo smerom na racu, tak by ste hadam mali chapat, ze to tam nie je len aby dakto zarobil na vacso mnozstve znaciek
Nikto tu urcite nie je svaty a nemoze povedat, ze rychlost nikdy neprekrocil alebo vedome neprekracuje aspon obcas. Ruku na srdce, kolko z nas spomali na 10kmh, pripadne 5kmh na cyklistickom chodniku, ked uvidi takuto znacku? Treba jazdit s rozumom a rozmyslat aj za ostatnych ucastnikov premavky a mysliet na to, co sa moze stat, keby... Bohuzial, je to tak. O tom je defenzivna jazda. Hovori sa, ze co neubrzdis, to neukecas...a je to pravda. V meste moze aj par metrov, doslova par, hrat velku rolu.
Hej! Keď je niekde max 50 tak treba ísť max 50, nie 55 alebo 60 🙏 Nikoho nezaujíma koľko toho ešte "musíš" stihnúť. A o max rýchlosti rozhodol niekto iný a platí pre všetkých. Málo križikov je pri cestách? Ďalšia kapitola sú samozvaní vychovávatelia...
dakujem pani co na mna blikala a ukazovala mi na hlavu ci mi nieco nieje v jednosmerke na kadnarovej som siel samorejme na biku. fotka sice neaktualna pretoze tam pribudla dodatkova znacka E 16b.
Kedy pribudla? Co si pamatam tak tam nebola. Obchadzal som offi spodkom, neofi poza barak vpravo tiez jednosmerkou ale malo frekventovanou pripadne pod tym barakom po chodniku.
fu to neviem ale muselo to byt davnejsie lebo je piktogram aj na asfalte ktory uz je zjazdeny a skoro ho nevidno. registrujem ju tam zatial asi mesiac ale bude tam dlhsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu na SK je to oveľa vypuklejšie že nie sme schopní dodržiavať jednoduché pravidlá v akejkoľvek oblasti , nie len v cestnej premávke. Asi mentalita národa.
čo teba trápi kto koľko ide... šak šupni sa do pravého pruhu a v ľavom aj keby raketa letela.... nemusí ťa to trápiť
keď je tam 40tka nemáš tam čo chodiť 60
ved ty robis to same. Vychovavas.
🤔👍😂😂
Myslel som vodičov hlavne, čo vychovávajú vybrzďovaním, obmedzovaním a ohrozovaním.