V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Ja vas len ziadam o to, aby ste si uvedomili, ze toto forum navstivi mesacne 100 tisic unikatnych navstevnikov a v tejto teme participuje par desiatok (stoviek?) najaktivnejsich clenov, ktori maju ine naroky ako bezny uzivatel ci citatel. Kedze bezny uzivatel nam nepovie ake ma naroky, musime si to odvodit z dat a robit experimenty.
Lebo v tych najvypuklejsich pripadoch dost pochybujem, ze ludia bude "nesuhlasit" ale rovno kliknu na "4. Nevhodny prispevok" a tym, ze to ostava anonymne a znova je to automaticke - tak to bude este horsie.
Jedine, ze by kazdy prispevok takto nahlaseny presiel cez admina a ten by to mohol "zamietnut" a idealne deaktivovat tu moznost(4.) pre ostatnych (ale to pridava prilis vela prace, co asi nie je uplne cielom)
ked vidim, ze dal niecomu pacik napriklad katko tak viem, ze je to uzitocne
ked vidim, ze dal niecomu pacik napriklad scarinko tak viem, ze je to blbost
mozno si treba uvedomit, ze tych par desiatok ludi tvori obsah fora a ked sa na to vybodnu tak tych 100000 si bude citat tak akurat zazitky Donyho Tooblara
a jak anonymne paciky pomozu tym 100000 na to tiez neviem prist
ked vidim, ze dal niecomu pacik napriklad scarinko tak viem, ze je to blbost
nechcel som to pisat ale ked je tu tento utok tak zareagujem a kludne mu dam neanonymne nepacik
je to presne o tej komunite, vela clenov si tu honi ego ako tuto napr nado mnou
kludne ti daju dislike len preto ze s tebou vnutorne nesuhlasia a samozrejme kamosi co spolu chodia na pivko alebo su si len ego-podobni to daju tiez aby sa potlapkali po pleciach ako to niekomu ukazali
v tomto pripade to maju este lahsie lebo nikto nevidi ze to boli oni a tak mozu rozdavat hura stylom
kludne zaviest aj statistiku aby si kazdy v profile videl od koho ma najviac palcov hore/dole
anonymita internetu dava niektorym ludom silu a odvahu, face to face by sa chovali viaceri uplne inak
Co bol dovod, na zavedenie anonymnych ne/pacikov vo fore?
Podla toho co si sam napisal, mam pocit, ze to bol len vedlajsi efekt robenia poriadku v bazare a komentaroch (lebo technicka jednoduchost). Nezdalo sa mi, ze by s povodnym neanonymnym hodnotenim na fore bol nejaky zasadny problem a bolo to treba menit. A to tu teda diskutujem pravidelne.
marecej mozno si treba uvedomit, ze sposob, akym sa niektori uzivatelia spomedzi tych najaktivnejsich vyjadruju, moze odradzat velmi vela ludi od toho, aby sa stali aktivnejsimi, alebo vobec prvykrat prispeli. A to tlapkanie po pleci tomu len prispieva. Taktiez zdaleka to nie je tak, ze by par desiatok ludi tvorilo cely obsah, ide o nizke desiatky percent prispevkov. A nemusime sa urcite bavit o tom ze pocet prispevkov nekoresponduje s kvalitou obsahu.
Napríklad ivan dostane mínusky bez ohľadu na obsah príspevku. To je podľa mňa zlé. Automaticky sa jeho príspevky ukryjú - zlé.
V podstate ma hlavne zaujíma odpoveď na môj príspevok od konkrétnych ľudí. U niektorých je mi jedno či mi dajú mínus alebo plus.
Naopak keď mi dá mínus napríklad tmax tak sa nad tým minimálne zamyslím prečo. Takto je mi to teraz vlastne jedno
Celé ZLE.
Tí aktívny medzi sebou v podstate nie sú anonymný, vo veľkej miere sa poznáme osobne alebo sa dá povedať virtuálne osobne, vo väčšej miere ideme s kožou na trh ( a aj chceme ) ako nový "anonym" a chápem. že to asi nie je pre každého,
Na druhej strane sú tu nerozbitný provokačný típkovia, ktorých nezastaví nič a to je problém ktorý dlhodobo neriešite
a jak anonymne paciky pomozu tym 100000 na to tiez neviem prist
? rad vyjdem z anonymity . Ja osobne budem takto vyjadrovať svoj názor na kvalitu a vecnosť príspevkov . Dosť veľa kvalitných prispievateľov tu už nie je , pretože “ bačujete” ako bačujete . Nech ta tieto 100tisicove “ mŕtve duše “ moc netešia , 90 % z nich si tu príde len prečitať čo tu napiše tých zopar desiatok ... prirovnal by som to ku kope voyeurov , ktorí sa k ničomu nemajú a len očumuju čo ostatní / tie skalné desiatky / napíšu .
Takze ak môžem , budem ďalej hodnotiť príspevky ak sa už rozhodnem palcovanim v podobe nového príspevku .
milsu Neviem , či sleduješ toho Ivana trosku pravidelnejšie , no niekedy prudko pochybujem , či to je muž pred dôchodkom ...
Tí aktívny medzi sebou v podstate nie sú anonymný, vo veľkej miere sa poznáme osobne alebo sa dá povedať virtuálne osobne, vo väčšej miere ideme s kožou na trh ( a aj chceme ) ako nový "anonym" a chápem. že to asi nie je pre každého,
Na druhej strane sú tu nerozbitný provokačný típkovia, ktorých nezastaví nič a to je problém ktorý dlhodobo neriešite[/quote]
Ale už aj si to zedituj! Lebo Ťa dám do jazykového okienka!
scarinko To nebol útok, to bola návnada a ty si sa chytil a preto, že si taký vďačný cieľ, tak si z Teba robia prču. Vyskúšaj chvíľu nereagovať a uvidíš. marecejovi som za to dal páčik. Vidí sa mi to vtipné.
Ibaže by som sa mýlil. 😇