Jj v rodine su sami zubari a dodavatelia zdvihali ceny ako nenormalni. Obycajny teplomer digitalny co bezne stoji nejakych 11€,tak zrazu 70€... A to dodavatel, od ktoreho nakupuju roky v niekolkych tisicoch rocne... Tak sa nanho vykaslali, EU je dnes mala vdaka kurierom,dokonca to pride rychlejsie, lebo to nejde cez zaspatych obchodakov.
Sesulak: niekedy zaciatkom aprila, ked som stal pre lekarnou, bo som potreboval vybrat cosik na recept, tak vedla sa bavili dvaja typci pri aute, nieco prenasali hore-dole, ze im nejaky biznis nevysiel, ale ze pojdu do sitia rusok a zarobia na tom .. teda nieco v tom zmysle, pamatam si ruska a sitie.
Jj v rodine su sami zubari a dodavatelia zdvihali ceny ako nenormalni. Obycajny teplomer digitalny co bezne stoji nejakych 11€,tak zrazu 70€... A to dodavatel, od ktoreho nakupuju roky v niekolkych tisicoch rocne... Tak sa nanho vykaslali, EU je dnes mala vdaka kurierom,dokonca to pride rychlejsie, lebo to nejde cez zaspatych obchodakov.
Ak by sa niekomu cnelo za ortuťovou klasikou, tak za hranicami EU sú stále v predaji.
V marci som kupoval v Jasini (UA) za 19 hrivien = 0,66 EUR
v Kosiciach v lekarni 1€/kus, ak som chcel cele 50ks balenie, pani bola velmi ochotna mi dat zlavu az 2€ ..
Z českého ali za zlomok ceny ... 5-7 dni dodanie . Je**bať všetkých slovenských zdieračov . Všetky veci na moje povolanie / prácu som kupoval cez Alího a veru neľutujem 👍
Living in a Box - bývala aj taká kapela, nie? Furt to nie sú slumy, takže vcelku pohoda. Ja som napr. v Londýne platil 600 libier mesačne za izbu v zdieľanom byte a podobne bola na tom väčšina kolegov (z rôznych kútov sveta, vrátane domácich). Bývanie je proste "na západe" drahé...
Slovinská vláda oficiálne ohlásila, že epidémia koronavírusu v krajine sa skončila. Slovinsko sa stalo prvou európskou krajinou, ktorá ohlásila jej koniec.
Stalo sa tak po tom, čo úrady počas dvoch týždňov zaznamenávali menej než sedem nových prípadov nákazy za deň.
Prichádzajúci z Európskej únie zároveň už nebudú musieť po príchode do Slovinska stráviť najmenej sedem dní v karanténe. (čtk)
astro obzory ti rozšírim aj smerom na západ, aj v Californii sa takto žije,
asi menej špiny ako v HK, ale rozmery podobné ...
OMG. To musi byt povaha tak byvat, ja by som tam nevydrzal ani noc. Len ked si predstavim, ze 25 ludi a jedna kupelna jedna kuchyna, dve chladnicky. Za 1200USD, americky sen jedine pre toho kto to prenajima. Fakt sa cudujem, ze to tym ludom za to stoji...
Stát od 25. května povoluje hromadné akce ve venkovních i vnitřních prostorách, a to až pro 300 lidí. Otevírají se restaurace a hospody, kde bude možné sedět bez roušky, bude možné chodit na koupaliště a do saun.
tiež malorka či kde?
Ja som tam bol stanovať minulý rok koncom septembra, tak som chcel teraz rodinku zobrať na výlet
Ja stále dúfam, že pôjdeme a nebude tam veľa ľudí a bude to najlepšia dovolenka....
Jeden rok sa nikam netrepat je pre mnohych asi nemyslitelne.Aj za cenu,ze by mali byt zas celu jesen vsetci doma zalezeni a vsetko pozatvarane.Zahranicna dofca musi byt proste...
Po otvoreni dovolenkovych dest. si urcite vsetci dovolenkychtivi uziju pohodovy, nikym neruseny oddych. Preklad: vsade bude na je ba na hlava na hlave.
Kaper Kľudne by mi nevadilo, keby tam nik nebol. Mne to len vyhovuje. Nie každý má rád preplnené mestá/pláže.
Ale ak sa nebude dať cestovať, tak samozrejme nepôjdeme. Len ma to tak teraz napadlo, ako to vidia ostatní.
Si si nevsimol, ze na tomto fore tazko davat otazku, aby ti nehorzilo, ze ta niekto rovno zmoralizuje a zhejtuje? Co sa co mas pytat na dovolenku, nevydrzis rok bez cestovania? To ze mozno prides o par tisic eur, lebo si v case ked si platil nemal ani tusku, ze sa taketo nieco moze stat je irelevantne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aliexpress.com/item/4001020545991.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.540364a0t6shkJ&algo_pvid=192dac3e-8fad-45ce-84a6-efafacc6bf18&algo_expid=192dac3e-8fad-45ce-84a6-efafacc6bf18-2&btsid=0be3764515895297497494253eb2d5&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
astro obzory ti rozšírim aj smerom na západ, aj v Californii sa takto žije,
Ak by sa niekomu cnelo za ortuťovou klasikou, tak za hranicami EU sú stále v predaji.
V marci som kupoval v Jasini (UA) za 19 hrivien = 0,66 EUR
Z českého ali za zlomok ceny ... 5-7 dni dodanie . Je**bať všetkých slovenských zdieračov . Všetky veci na moje povolanie / prácu som kupoval cez Alího a veru neľutujem 👍
Stalo sa tak po tom, čo úrady počas dvoch týždňov zaznamenávali menej než sedem nových prípadov nákazy za deň.
Prichádzajúci z Európskej únie zároveň už nebudú musieť po príchode do Slovinska stráviť najmenej sedem dní v karanténe. (čtk)
OMG. To musi byt povaha tak byvat, ja by som tam nevydrzal ani noc. Len ked si predstavim, ze 25 ludi a jedna kupelna
Stát od 25. května povoluje hromadné akce ve venkovních i vnitřních prostorách, a to až pro 300 lidí. Otevírají se restaurace a hospody, kde bude možné sedět bez roušky, bude možné chodit na koupaliště a do saun.
Nechce sa mi to moc rušiť. Vymákol som lacné letenky, ubytko, auto
Chceli by ostrov otvoriť čo najskôr. Len či to bude aj pre Slovákov(bez karantény samozrejme)
https://www.ultimahora.es/noticias/local/2020/04/21/1159045/coronavirus-mallorca-consell-por-pedida-temporada-turistica.html
Ja som tam bol stanovať minulý rok koncom septembra, tak som chcel teraz rodinku zobrať na výlet
Ja stále dúfam, že pôjdeme a nebude tam veľa ľudí a bude to najlepšia dovolenka....
skynet ano.
Ale ak sa nebude dať cestovať, tak samozrejme nepôjdeme. Len ma to tak teraz napadlo, ako to vidia ostatní.