Neviem,ci tato tema tu uz bola,ak hej,kludne zamknite..
Mam otazku,co sa tyka dychania na biku...velmi rychlo sa totiz zadycham,niekto radi,ze treba dychat nosom,niekto ustami,pre vacsiu kapacitu vzduchu...
Ake mate skusenosti
Keď som prestala fajčiť, tak asi po roku sa mi začalo dobre dýchať na biku bez zadýchania
Asi to chce trošku aj kondičku.
Ale ja neodporúčam dýchať ústami - chrobáky, prach, vysušuje sa sliznica..
Pekne noštekom nadýchnuť a ústami vydýchnuť..
ivka to je tym ze nemas kondicku...ja to poznam..ale pri fyzickej zatazi sa vzdy zadychas...to je normalne.
Ja viem,ze je to kondickou,ale dychat sa predsa musi tiez dat naucit...
Ja ked dycham ustami,hned ma boli hrdlo..ked nosom,tak po chvili ma boli hlava...
Napr.ci je to tak ako v posilovni pri dvihani ciniek..
Keď som prestala fajčiť, tak asi po roku sa mi začalo dobre dýchať na biku bez zadýchania
Takze mal by som zacať fajčiť potom prestať a bude vsetko dobre
normalne ked idem po rozky:] tak dycham nosom , pri vacsej zatazi to pozvolna prejde do dychani ustami a postupne s tepom aj frekvencia dychania rastie , potom hucim jak lokomotiva
ja tak dycham len pri vacsej zatazi, ked idem pohodicku tak dycham normalne, len ked idem do vacsieho kopca a uz sa zadychavam tak sa 2xnady***** nosom a 2x vydy***** ustami, takto sa rychlejsie rozdycham...
No tak s dýchaním som mal problém aj dnes na mature Dýchanie je hlavne o zvyku- keď si raz naučený dýchať pekne nosom tak je to ok. Ak ústami tak to len veľmi ťažko zmeníš.Ja som už pár krát stratil na biku dych a vtedy som sa snažil pekne nosom ale to už bolo neskoro
tak ako pise lapier ... tiez nas to ucili ked som volakedy lyzoval a hraval futbal ... ale inak ked to skusam teraz ked mam kondicku nulovu tak nemam pocit ze to az tak pomaha
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja viem,ze je to kondickou,ale dychat sa predsa musi tiez dat naucit...
Ja ked dycham ustami,hned ma boli hrdlo..ked nosom,tak po chvili ma boli hlava...
Napr.ci je to tak ako v posilovni pri dvihani ciniek..
Takze mal by som zacať fajčiť potom prestať a bude vsetko dobre
Nie je to malo na cely maraton?
A pokracujes ako
To sa prihlas do Guinessovej knihy,budes nezabudnutelny...
Ale vyskusam...2x2 je 4...
Ale vyskusam...2x2 je 4...
...sak sa staras o dve deti tak to je normalne,ze nemas tolko casu na kolečko...
asi sa tak menej opotrebuju komponenty (nos , usta a tak...)
Ako myslis kratko plytko za sebou