Mne pride to sedlo uz dost overkill, na moju rit je velmi uzke, co si tam nedal aktivny sq-lab? Aj ked na gravel je to asi blbost
Ked som bol testovat v CZ LV, tak ho mali na tom bjaku zavesene a ja som nemal oblecene ani gate s vlozkou...noo mal som pred nim velky respekt ked som si sadal ale bolo mi na nom napriek vsetkym predsudkom velmi prijemne, tak som isiel do neho. Na cestak to nie je ale na takyto bajk zatiat vpoho.
Jasne, ze som najprv chcel ist do SQLabu...
Skús pozrieť aj Trek a GT. Zvyknú mať pri bicykloch vyššie váhové limity.
nevies preco vacsina odhovara od trek ? koli sportovej geometrii? ,,je uplne potrebne mat na gravel napr. future shock? skoda ze na mojom vysnivanom trek checkpoint nie je predny isospeed ((
Čau, neviem vôbec. A podľa mňa to nie je potrebné. Príde mi to len ako marketingový ťah. Možno pre niekoho kto najazdí tisíce km po rozbitých cestách to nejaký prínos má. Pre väčšinu zbytočnosť.
Ja som nad tým Trekom dosť uvažoval a nakoniec ho nevzal len preto, že má 105 sadu s prevodmi 50/34. Chcel som GRX s 46/30. Nejaký IsoSpeed alebo FutureShock som ani neuvažoval.
jazdim na GT Grade Comp Alloy r. 2018 v default vybave, docital som sa, ze najlepsi pomer cena/vykon ako vylepsit budgetovy bike je vymenit plaste. Jazdim prevazne po asfalte, obcas nejake tie polne cesty (v pomere asi 85/15).
V zaklade to je osadene plastami Schwalbe Road Cruiser (32mm) a chcel by som ich vymenit bud za Schwalbe G-ONE Speed (30mm) alebo Panaracer Gravelking slick (32mm). Oba by som chcel nasadit ako tubeless.
Co som sa docital tak vacsinou pri G-ONE Speed kritizuju nizku zivotnost, pri Gravelkingoch zase komplikovane/tazke nasadenie - mate niekto s nimi skusenosti?
(Idealne by som nasadil asi G-ONE Allroundy (35mm), z dovodu lepsej zivnotnosti a vacsieho rozmeru pre tubeless, len sa bojim, ze 35mm ja max velkost, ktoru vyrobca (GT) pre tento typ ramu odporuca - a co som sa docital tak pri dofukani maju allround realne okolo 38mm).
Chcel som sa vas teda spytat, ci mate niekto skusenosti s tymito typmi, popripade ci by ste mi vedeli odporucit nejake ine a taktiez ci si myslite, ze ci ta velkost kolies (30-32mm) staci pre tubeless alebo je to uz riziko?
Plášte som mal aj G-one 35mm našťastie sú už gone. Vozim Gravelking slick 32mm a Gravelking SK 43mm. Vsetko tubeless. Asi najľahšie nahodenie tubeless ake som riesil pri tých Panaraceroch.
Doteraz som mal bezduše Gravelking SK 35. Po cca 2000 km zadná po viacnásobnom defekte začala pomaly unikať. Po demontáži som zistil, že mlieko sa dostalo medzi spodnú a vrchnú vrstvu pneu, a vytvorilo to také vnútorné opuchliny s tekutinou, ktoré pomaly prepúšťali vzduch a nedokázali zalepiť mikrodiery. Pneu je ešte vhodná na nejaké dojazdenie s dušou. Teraz idem skúšať bezduše Vittoria Terreno Zero TNT 35 vzadu a 32 vpredu (chybná dodávka z DE), tak som zvedavý
Ahojte,
poctivo som prečítal väčšiu polovicu témy a rád by som sa vás spýtal na radu - je nejaký zásadný nedostatok vo výbave tohto biku? Podľa paramentrov mi to príde ako Koyuk 2, akurát je skladom, možnosť osobne vyskúšať vo Viedni a teraz zlacnený z 1200 na 1000. https://www.xxlsports.at/white-gx-pro-20-gravelbike-herren/p/1170641_1_style
Doteraz jazdím starú Meridu 29", 3x 9 prevodov, 37 plášte a skoro 17kg a chcem upgradovať. Na vybláznenie v kopcoch mám k dispozícii elektro enduro CTM Switch. Tento gravel by mal byť na výlety po okreskách a polňačkách okolo Viedne a Bratislavy a víkendové poznávačky. Parametrovo aj dizajnom sa mi páči Merida Silex, hlavne karbónová 7000 (2020) v tej zelenej metalíze, prípadne 400 v čiernej. Cenový strop nejak nemám, len neviem, či chcem za prvý gravel dávať cez 2000. Na cesťáku som sedel dokopy pár hodín, na graveli vôbec.
Bude mi po okolí BA stačiť 46/30 a 11/34? Predsa len na ten Meride mám najľahší asi 24-34, ale zas by to mohlo kompenzovať zníženie hmotnosť o cca 6kg
Ziadny nedostatok na nom nie je aj mne sa dizajnovo paci. Co sa tyka prevodov mali by ti stacit. Mam rovnake na graveli a v BA vyslapem uplne vsetko co bezne jazdim aj na horaku
Podobne to ma Kross Esker 6.0, ktory som tu obzeral na bazare ... teraz este ako tak, ale ak by si tam obul cestne plaste, bude to asi vyzerat dost zle uz. Inak bike ako taky super, hlavne ta cena za GRX
jancek.daniel95 Kotuce som menit zatial nechcel ale kedze povodne su 6bolt tak som zobral rovno ultegracke nech to mam komplet Zatial som to prevetral len okolo domu, ale rozdiel citit. Este vymenim postupne duse+plaste lebo som tam dal duse z dekaca aj plaste co mi zostali z tribana, tak nech to ide vahou este viac dole
Čo by ste poradily ako prvý bike chcem začať s ciklistikov nijaký univerzál rovina kopce no neviem sa rozhodnúť či ísť do gravelu alebo čisto cestaku je veľký rozdiel v rýchlosti cestak oproti gravelu ? Jedine to má na tom odrádza že keď pôjdem s niekym čo má cestak či ho budem stíhať na graveli ale zas má výhody že prejdem a o niečo horšiu cestu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked som bol testovat v CZ LV, tak ho mali na tom bjaku zavesene a ja som nemal oblecene ani gate s vlozkou...noo mal som pred nim velky respekt ked som si sadal ale bolo mi na nom napriek vsetkym predsudkom velmi prijemne, tak som isiel do neho. Na cestak to nie je ale na takyto bajk zatiat vpoho.
Jasne, ze som najprv chcel ist do SQLabu...
Pojde tam asi Garbaruk 38 alebo 41 ale teraz nikde nic nie je dostupne.
nevies preco vacsina odhovara od trek ? koli sportovej geometrii? ,,je uplne potrebne mat na gravel napr. future shock? skoda ze na mojom vysnivanom trek checkpoint nie je predny isospeed ((
Ja som nad tým Trekom dosť uvažoval a nakoniec ho nevzal len preto, že má 105 sadu s prevodmi 50/34. Chcel som GRX s 46/30. Nejaký IsoSpeed alebo FutureShock som ani neuvažoval.
jazdim na GT Grade Comp Alloy r. 2018 v default vybave, docital som sa, ze najlepsi pomer cena/vykon ako vylepsit budgetovy bike je vymenit plaste. Jazdim prevazne po asfalte, obcas nejake tie polne cesty (v pomere asi 85/15).
V zaklade to je osadene plastami Schwalbe Road Cruiser (32mm) a chcel by som ich vymenit bud za Schwalbe G-ONE Speed (30mm) alebo Panaracer Gravelking slick (32mm). Oba by som chcel nasadit ako tubeless.
Co som sa docital tak vacsinou pri G-ONE Speed kritizuju nizku zivotnost, pri Gravelkingoch zase komplikovane/tazke nasadenie - mate niekto s nimi skusenosti?
(Idealne by som nasadil asi G-ONE Allroundy (35mm), z dovodu lepsej zivnotnosti a vacsieho rozmeru pre tubeless, len sa bojim, ze 35mm ja max velkost, ktoru vyrobca (GT) pre tento typ ramu odporuca - a co som sa docital tak pri dofukani maju allround realne okolo 38mm).
Kolesa mam https://alexrims.com/products/atd470-2/ - podla stranky vyrobcu by mali byt teda tubeless ready.
Chcel som sa vas teda spytat, ci mate niekto skusenosti s tymito typmi, popripade ci by ste mi vedeli odporucit nejake ine a taktiez ci si myslite, ze ci ta velkost kolies (30-32mm) staci pre tubeless alebo je to uz riziko?
poctivo som prečítal väčšiu polovicu témy a rád by som sa vás spýtal na radu - je nejaký zásadný nedostatok vo výbave tohto biku? Podľa paramentrov mi to príde ako Koyuk 2, akurát je skladom, možnosť osobne vyskúšať vo Viedni a teraz zlacnený z 1200 na 1000.
https://www.xxlsports.at/white-gx-pro-20-gravelbike-herren/p/1170641_1_style
Doteraz jazdím starú Meridu 29", 3x 9 prevodov, 37 plášte a skoro 17kg a chcem upgradovať. Na vybláznenie v kopcoch mám k dispozícii elektro enduro CTM Switch. Tento gravel by mal byť na výlety po okreskách a polňačkách okolo Viedne a Bratislavy a víkendové poznávačky. Parametrovo aj dizajnom sa mi páči Merida Silex, hlavne karbónová 7000 (2020) v tej zelenej metalíze, prípadne 400 v čiernej. Cenový strop nejak nemám, len neviem, či chcem za prvý gravel dávať cez 2000. Na cesťáku som sedel dokopy pár hodín, na graveli vôbec.
Bude mi po okolí BA stačiť 46/30 a 11/34? Predsa len na ten Meride mám najľahší asi 24-34, ale zas by to mohlo kompenzovať zníženie hmotnosť o cca 6kg
https://happyride.se/forum/threads/tankar-om-white-gx-pro-20.3681297/#post-3737209
A práve som ho online kúpil, koncom týždňa sa k nemu snáď dostanem!!
Vyzerá inak super