ahojte, v tomto odvetvi komponentov sa vobec nevyznam, preto by som si radsej chcel nechat poradit. Potreboval by som spolahlivy cyklocomputer, ktory by zaznamenaval:
- rychlost
- prejdene km
- nadmorsku vysku(stacilo by max min), ale keby zaznamenal aj profil bolo by ok
- a mozno aj sklon terenu
dajte nejake typy, ani nie uplne lacne a ani uplne drahe
dik
Mal som 520+ a nemal som ziadny problem , navigaciu som mal najdlhsie pustenu 5h a zapnute vsetky funkcie co 520+ ponuka a ostalo mi myslim niekde okolo 20-25% baterky. Ale na tych 7h by sa mozno dalo dostat..davnejsie som zobral 530 a tam je uz rozdiel citelny ..
Ja som si presiel tie rozdiely v recenzii co posielal volodaj a som z toho trochu smutny, lebo ma to celkom taha k tej 530. Akurat som do toho nechcel davat 300eur. Este rano som dufal v odobrenie tej 130, ale ta plusova verzia je za 200eur a to uz je celkom dost
Asi fakt pockam tyzden a pokial sa nikde neobjavi ta 520 plus za 150eur, vezmem tu 530 Oproti novej 520 to tak velky rozdiel v cene nie je. Nasiel som aj nieco ako Garmin Exploler co by mala byt v podstate 830 bez merani, co by zvladli snad hodiny, ale nejake veci by mi asi chybali :-/
@jkochlan - rátaj s tým, že baterka časom slabne. Dnes Ti 520+ bude stačiť, ak budeš jazdiť, za 2-3 roky budeš nosiť power banku. Nad 520+ by som dnes ani neuvažoval. Ak mi vyhovuje niečo iné, prosím, 520+ vs 530 je jediná voľba, za ten príplatok to stojí. 530 jazdím, 3x ANT+ senzor, navigácia, BT spojenie s mobilom, podsvietenie, GPS+Glonass a baterku to žerie cca 6-7% na hodinu. Je príjemné, že pokiaľ človek jazdí kratšie trasy, tak to netreba nabíjať zakaždým, trasu nahrá bezdrátovo, takže napr. ja to ani neskladám, iba raz do týždňa, aby som to nabil. A tiež sa spolieham, že menej nabíjacích cyklov bude znamenať dlhšiu životnosť akumulátora (ale to je možno len prianie).
Mirec_K S tym samozrejme pocitam. Mam Forerunnery 935 a vydrzia podstatne menej nez pred rokom ked som ich kupoval. Lenze ak by som jazdil 2-3 roky, tym myslim aktivne, tak nemam strach, ze by som 520+ drzal tak dlho. Pravdepodobne by uz o rok skoncila na bazosi Skor to bolo o tom, ze skratka hladam nieco vstupne do cyklonavigacii s tym, ze mam od toho nejake ocakavania. Ta bateria na 520 plus vyzera schodne a na to co potrebujem by to malo vydrzat. Na 530 ma ale zaujala rychlost a pre mna zaujimava je funkcia ClimbPro. Ale kedze rozdiel v cene nie je velky, zrejme nebudem kvoli 60euram saskovat so starsim modelom. Ale ako som pisal, skusim pockat tyzden a pokial nenajdem lacnu bazarovu 520+ s malym "najazdom", vezmem tu 530.
Uz by som to asi rovno zobral z Alzy Tam bude urcite este nejakych 10 eur za dopravu a tych 30eur riesit nebudem. Ono o tie peniaze az tak nejde, skor nechcem vyhadzovat peniaze za nieco co nevyuzijem. Ale ano, tak 530 ako najrozumnejsia volba.
Sám vlastním Mio cyclo 205 na navigáciu je dobrá troska pomalá a žiadne tréningové funkcie . Asi týždeň vlastním edge 530 je super hračka aj výdrž až na spojenie s mobilom cez bluetooth
Potreboval by som poradit. Mam garmin forerunner 935 ale objednal som cyklopc Garmin edge 530. Cyklopc mi este nedosli a zacinam uvazovat ci nestornujem objednavku cyklopc. Zistil som ze hodinky mi vpohode postacuju, su dost presne no obavam sa ako to bude s bateriou. Tyzdenne chcem jazdit cca. od 10 do 20 hod ale to uz je max. Priemer cca 15 hod.
Ako to bude s bateriou v hodinkach pojde kapacita rapidne dole? Mam ich pol roka a chcem ich 2 roky vyuzit na maximum a usetrene peniaze z cyklopc pouzil potom na nove hodinky.
Pouziva niekto realne len hodinky Garmin na jazdenie?
Ja mam fenix 5 Sapphire, pouzivam len na jazdenie a obcasny beh a vydrz je uplne v poriadku (celodenny vyjazd uplne v pohode), nejaku znizenu kapacitu som nepostrehol, hodinky mam vyse 2 rokov...kludne jazdi s tymi 935kami
Ďakujem aké máš hodinky? No presne rozmýšľam aj ja nad radarom. Ak stornujem objednávku Edge 530 tak by som vzial asi radar. Ináč aké výjazdy robíš a ako to máš s batériou na hodinkách, vydrž? Pocítil si väčšiu spotrebu batérie ak si prepojil senzor kadencie aj radar či ani nie?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi fakt pockam tyzden a pokial sa nikde neobjavi ta 520 plus za 150eur, vezmem tu 530
Neviem kde si kupoval ale tu je bezkonkurenčná cena
https://www.decathlon.sk/cyklopocitac-edge-530-id_8617926.html
Keď som sem dával link ešte bol dostupný. Treba si to odsledovať lebo hneď to vypredaju
Potreboval by som poradit. Mam garmin forerunner 935 ale objednal som cyklopc Garmin edge 530. Cyklopc mi este nedosli a zacinam uvazovat ci nestornujem objednavku cyklopc. Zistil som ze hodinky mi vpohode postacuju, su dost presne no obavam sa ako to bude s bateriou. Tyzdenne chcem jazdit cca. od 10 do 20 hod ale to uz je max. Priemer cca 15 hod.
Ako to bude s bateriou v hodinkach pojde kapacita rapidne dole? Mam ich pol roka a chcem ich 2 roky vyuzit na maximum a usetrene peniaze z cyklopc pouzil potom na nove hodinky.
Pouziva niekto realne len hodinky Garmin na jazdenie?
Dakujem za vsetky postrehy.
majú tam bordel, normálne sa dá objednať a až pri poslednom kroku objednávky vypíše že produkt nie je dostupný
https://apps.garmin.com/en-US/apps/e8a4625a-847d-409a-9564-af1fcb964305?tab=reviews&displayCurrentVersion=true
ak máš hrudný pás a snímač kadencie tak je všetko zobrazené na hodinkách
Ja mám spárovaný aj GARMIN Varia cyklo-radar a mám prehlad o premávke za mojim chrbtom
Garmin 530 mas aj v decatlone teraz za 250€
https://apps.garmin.com/en-US/apps/e8a4625a-847d-409a-9564-af1fcb964305?tab=reviews&displayCurrentVersion=true
ak máš hrudný pás a snímač kadencie tak je všetko zobrazené na hodinkách
Ja mám spárovaný aj GARMIN Varia cyklo-radar a mám prehlad o premávke za mojim chrbtom
Ďakujem aké máš hodinky? No presne rozmýšľam aj ja nad radarom. Ak stornujem objednávku Edge 530 tak by som vzial asi radar. Ináč aké výjazdy robíš a ako to máš s batériou na hodinkách, vydrž? Pocítil si väčšiu spotrebu batérie ak si prepojil senzor kadencie aj radar či ani nie?