O tej 7.0 by som ani neuvažoval hlavný dôvod vidlica, sram a tiež plášte NN sú fajn univerzál a navyše su už Tubeless rdy oproti 7,0 kde sú rapid roby totalne šunty a navyše s drotenou patkou ak sa nemýlim. 200€ priplať a máš vybavené a nemusis nič upgradovať, možno brzdy ak by ti nestačili ale tie su rovnaké na oboch.
Mam 8cku 2020 a spokojnost. Menil som brzdy, tie 400ky su slabe. Mozno by pomohla len vymena kotucov a platniciek, ale radsej som vymenil cele, nelubili sa mi ani dlhe paky. Pozeral som aj po 7ke, no najma 30 mm vs. 34 mm vidlica rozhodla.
Tá 8ička je celkom fajn, no nie je tá hmotnosť dosť vysoká na HT pri tej cene? Neviem teda pri akej veľkosti to vážia, no ak je to pri S, alebo Mku, a sedí to, tak Lko s pedálmi bude tak 14 kíl, čo mi na HT za 1400 € nepríde zrovna málo. Ale zas je to trail bike s teleskopkou, tak asi je to normál
Ahoj bawdi, ako si spokojný s tou GC8? Premýšľam nad ním, ale strašne mi nesedí tá červená farba na vrchu - spravil si spomínané video? aké máš skúsenosti po niekoľko mesačnom jazdení?
Ahoj petooo17 . GC 8 2021 splnil moje ocakavania, akurat som vymenil pedale za Shimano gr500 a este by bolo fajn pre moj zadok vymenit sedlo za kus komfortnejsie... inak parada, jazda na nom je radost... dobre zladeny kus biku!
Zdravím páni.
Poprosím o pomoc pri výbere MTB. Rozhodujem sa medzi Grand Canyon 6 alebo 7. Som len rekreačný jazdec. Doteraz som jazdil na Ghost Tacana3.
Co znamena rekreacny?
Zalezi, ci chces shimano (6) alebo sram (7).
7 je viac trailovejsi, ma o 20 mm vyssi zdvih.
7 ma pevne osy a tapered vidlu.
7 ma teleskop.
Ak chces bajk na cyklotrasy a chodnicky po MK bez nejakeho blbnutia, uplne postaci aj 6.
No 7 ponuka za priplatok 200 eur toho dost.
Aj ked sada SX asi neni najlepsia a mozno je najhorsia, nemam skusenost.
Mál som pôvodne vybratý GC7, ale keď čítam o SRAM samé negatíva, tak som začal pochybovať. Jazdím iba v horách štrk, hlina kameň, korene. Žiadne skoky.
To by ti mohla viac vyhovovat trailovejsia geo a vyssi zdvih 7cky. Akurat ma vidlu judy, co ma 30 mm nohy, nemam skusenost, aka je ci nie je pevna, mohol by napisat niekto, kto ju skusal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.canyon.com/cs-sk/mountain-bikes/trail-bikes/grand-canyon/grand-canyon-7/2617.html * v ciernej farbe
Urobim dake videjko mozno ak ich este vela nebude, ked mi o dva mesiace pride 😂.
9tka nema pre mna vyznam, to by som isiel do celopera radsej a zas by som bol niekde inde s cenou...
Čus
Poprosím o pomoc pri výbere MTB. Rozhodujem sa medzi Grand Canyon 6 alebo 7. Som len rekreačný jazdec. Doteraz som jazdil na Ghost Tacana3.
https://www.canyon.com/cs-sk/mountain-bikes/trail-bikes/grand-canyon/grand-canyon-6/2615.html?dwvar_2615_pv_rahmenfarbe=BK%2FGY
https://www.canyon.com/cs-sk/mountain-bikes/trail-bikes/grand-canyon/grand-canyon-7/2617.html?dwvar_2617_pv_rahmenfarbe=BU%2FBK
Vopred ďakujem za všetky odpovede.
Zalezi, ci chces shimano (6) alebo sram (7).
7 je viac trailovejsi, ma o 20 mm vyssi zdvih.
7 ma pevne osy a tapered vidlu.
7 ma teleskop.
Ak chces bajk na cyklotrasy a chodnicky po MK bez nejakeho blbnutia, uplne postaci aj 6.
No 7 ponuka za priplatok 200 eur toho dost.
Aj ked sada SX asi neni najlepsia a mozno je najhorsia, nemam skusenost.