pouzivam SPD tretry uz nejaky ten cas. Vyskytuje sa mi vsak jedna neprijemnost, trpnu mi po niekolkych km (cca 30) prsty na pravej nohe v casti okolo malicka. Lava tretra je nastavena uplne rovnako a tu som tento problem nemal nikdy.
Viete mi poradit ktorym smerom skusat nastavovat, pripadne ci je tento jav bezny aj u vas.
Skus sa pohrat s nasstavenim polohy kufru na pravej tretre... neni jediny dovod aby si mal nastavene kufre na oboch tretrach rovnako, nakolko asi nikto, alebo malokto ma obidve nohy rovnake
ahoj ja som mal podobný prípad ale bohužiaľ pomohla az výmena tretier...jazdil som 10 rokov shimana bez problému a prešiel som na DMT ale musel som ich predať pretože boli úzke a neuveriteľne mi tŕpli nohy ..
Mne vadili jedny cestné Sidi. Na nohách sedeli super, ALE mali špičky viac vytočené dohora, z čoho ma po viac ako hodine jazdy bolievali prsty a mal som chuť prsty skrčiť, no v tretrách sa to nedá. Výmena tretier to vyriešila.
ak si zaťahuješ tretry silno kvôli tomu že sa ti v nich noha inak hýbe tak vyskúšaj dva páry ponožiek natiahnúť na seba....mne to trochu pomohlo... potom už len BG
aj mne sa to dnes stalo, prvykrat som mal tretry, tiez mi chvilkami trplo par prstov na pravej nohe. Ale neviem, mozno si staci zvyknut, lebo v tej tretre sa tie prsty oproti topankam vobec nenamahaju a nehybu- preto asi zacinaju trpnut.
tiez mam tento problem. mam 2 tretry v oboch trpne prava noha a neviem ci od vibracii ( jazda na ziletke) alebo od cooho mi trpne aj prava ruka. skusal som vymenit sedadlo nepomohlo kufre mam uplne vpredu.
nahodou nejake rady ?
Skontroluj si, či nemáš koleso vecentrované na jednu stranu. Pár sád som takých mal a vždy som to musel vyrovnávať, takže jedna strana tela sa namáhala inak ako druhá
Skontroluj si, či nemáš koleso vecentrované na jednu stranu. Pár sád som takých mal a vždy som to musel vyrovnávať, takže jedna strana tela sa namáhala inak ako druhá
fuha a je mozne ze by novy bike bol vycentrovani na jednu stranu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nahodou nejake rady ?
sedlo nieje natocene a na kratkych trasach pouzivam botasky vtedy problem nieje
fuha a je mozne ze by novy bike bol vycentrovani na jednu stranu?