Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
posledný komentár: 31. 5. 2020 o 11:22
Edge 530 dokážem priamo pripojíiť na motor Shimano a všetky údaje z neho mi vie zobraziť aj započítať do aktivity - stav batérie v % - Shimano displeje ukazujú 5 dielikov, aktuálnu podporu v %, do aktivít zapíše rýchlosť a kadenciu z motora, nie sú potrebné externé snímače, lepší signál GPS - väčšia anténa ako v hodinkách a v neposlednom rade mapa, navigáciu ako takú som zatiaľ nevyužil, ale mapa na očiach je dobrý pomocník, nemusím zastavovať a ťahať mobil z vrecka.
keď bude fungovať Connect IQ, treba nájsť app Hiking a stiahnuť do hodiniek
Potreboval by som poradit. Mam garmin forerunner 935 ale objednal som cyklopc Garmin edge 530. Cyklopc mi este nedosli a zacinam uvazovat ci nestornujem objednavku cyklopc. Zistil som ze hodinky mi vpohode postacuju, su dost presne no obavam sa ako to bude s bateriou. Tyzdenne chcem jazdit cca. od 10 do 20 hod ale to uz je max. Priemer cca 15 hod.
Ako to bude s bateriou v hodinkach pojde kapacita rapidne dole? Mam ich pol roka a chcem ich 2 roky vyuzit na maximum a usetrene peniaze z cyklopc pouzil potom na nove hodinky.
Pouziva niekto realne len hodinky Garmin na jazdenie?
Dakujem za vsetky postrehy.
Sám som mal v plane 945 ale dostal som ponuku na fenix 6 a odkedy ich mám, tak môj starý edge 800 už nepoužívam.
Sám som mal v plane 945 ale dostal som ponuku na fenix 6 a odkedy ich mám, tak môj starý edge 800 už nepoužívam.
O navigáciu, resp. mapy mi vôbec nejde. Veľkosť mi postačuje.
Inač ty so ako spokojny s Fenix 6, maš aj solárne nabíjanie? Ako Ti vydrži batéria počas bicyklovania resp. iných aktivít?
Vlastne výdrž je až tak dobrá, že na to niekedy aj pozabudnem a potom narýchlo nabíjam.
na bike používam držiak https://www.mtbiker.sk/forum/post1619215.html#p1619215
Vlastne výdrž je až tak dobrá, že na to niekedy aj pozabudnem a potom narýchlo nabíjam.
na bike používam držiak https://www.mtbiker.sk/forum/post1619215.html#p1619215
Este si to premyslim no som viac naklonený tomu že hodinky mi budu stačiť. Takže Tie Fenix 6 su lepšie než Forerunner 945?
Teraz sa ale cim viac vyrobcovia zameriavaju na smart ako na sport. Kazdopadne mam osobne limity kolko za co zaplatit a napr dat za sportove hodinky dajme tomu 600 eur je pre mna zbytocnost. Tak isto ako za mobil dam max tri stovky atd.
Teraz sa ale cim viac vyrobcovia zameriavaju na smart ako na sport. Kazdopadne mam osobne limity kolko za co zaplatit a napr dat za sportove hodinky dajme tomu 600 eur je pre mna zbytocnost. Tak isto ako za mobil dam max tri stovky atd.
Ja som na tom podobne. Ak by mal niekto zachovalé Fenix5 tak by som kúpil aj použíté.