ked som ho pre asi rokom kupoval, patricne som ho vychvalil, co sa tyka mnozstva funkcii, ovladania, ale aj dizajnu, som naozaj spokojny, ale...
- ako som po case pisal, vyskytol sa jeden problem: obcas sa stalo, ze pocas jazdy akoby zamrzol, neukazoval akt. rychlost, cas stal a takisto aj pocitadlo km., sucasne symbol, ktory blika, ked komputer meria, neblikal, ale svietil, pritom sa menila aj aktualna vyska (tento udaj nie je velmi presny)...po case "odmrzol" a akoby prejdene metre dobehli skutocnost, lenze nie cas, tym padom aj vsetky udaje, ktore sa s nim spajaju boli skreslene a okrem toho aj prevysenie...akoby pocas "zamrznutia" nemeral nic, len prejdenu vzdialenost...
- vymenil som vtedy baterku a mal som dojem, ze sa to napravilo, lenze je to tu zase...
ma este niekto podobnu skusenost alebo sa to tyka iba mojej sigmy?
PS: ak nie som sam, tak...surne predam sigmu bc 2006 mhr
ale nie, asi som vychvalil den pred vecerom
posledný komentár: 27. 4. 2021 o 14:47
Pre spravnu funkciu vyskomera je nutne, aby ta dierka na jeho spodnej strane bola cista. Ale to asi nebude pricinou tvojho problemu.
P.S. Predal som tento rok dve a zatial sa nevyskytol tebou popisovaný problém.
Vysku si zisti podla GPS alebo mapy v mieste kde najcastejsie startujes a nastav ju v menu ako HOME ALTI. Pri kazdom vyjazde sucastnym stlacanim praveho horneho a dolneho tlacitka sa ti skalibruje na Home alti. A dalej uz ide normalne.
Tak o tejto kalibracii stlacenim horneho a dolneho praveho tlacitka som sa nikde nedocital
napadla ma aj ta vzdialenost, v navode udavaju max. 45 cm a mam to len tak, tak...a uzvelmi nie je kde ist, je celkom mozne, ze to bude tym
inak mi je jasne, ze vysku meria stale, pri zamrznuti ju aj zobrazuje (tu zmenu), akurat tie zmeny nerata do prevysenia...vcera sa mi stalo, ze pri slapani do kopca urobil na celkovom case sklz 6 minut (42 min) v porovnani so stopkami (48 min), co je dost...a zaciatocna nadm vyska bola 138, konecna 540 a prevysenie dal 366...
dakujem, za odpovede
Tiez ho mam na predstavci, ale blbne mi to len poslednych par dni. A tak sa mi zda, ze cim dalej, tym viac.
v mojom navode je jasne napisane, ze max 45 cm a 30° uhol
Jeden navod bol dodany k pocitacu, druhy k stratenemu snimacu a treti (nie je na foto, ale zhoduje sa s druhym) k dokupenemu snimacu na druhy bike.
posunul som snimac, najvyssie, ako sa da, uz ho mam skoro pri rafiku a je otoceny kolmo na koleso...a teraz to mam mozno tych 44 - 45 cm, pricom komp. je na predstavci...vcera na rovnakej trase ani raz neurobil to, co som spominal...uvidim dnes