On je celkovo ten ich najdrahší cyklocomp fail. Podľa špecifikácie na Garmin stránkach tam ten barometer je. Podľa presnosti merania a aj podľa toho, že nezobrazuje tlak a a tlak sa ani nedá nastaviť, by som povedal, že barometer tam nie je. https://buy.garmin.com/en-GB/GB/p/704417#specs
Ja s vyskou tu na rovine nemam problem Teraz (som dnu) mi pise 119 m, BME280 mi ukazuje 111,97 m, BMP085 101,90 m a v skutocna nadmorska vyska je 125 m, takze vcelku fajn.
Mám Fénix 6X ako ty, poľňačky/zvážnice od Kolárova až po Komárno resp Patince mám pochodené vcelku dosť, bývam v tomto regióne. Tento problém som nezaznamenal, hodinky mám na riadítkach na garmin stojane, jazdím vždy s hrudným pásom. Hodinky načítajú korektne aj metre pri vybehnutí/zbehnutí z koruny hrádze okolo kanálov (výškový rozdiel cca 5 m) teda aspoň čo som si všimol. Je ale pravda, že to nijako zvlášť nesledujem.
Mám Fénix 6X ako ty, poľňačky/zvážnice od Kolárova až po Komárno resp Patince mám pochodené vcelku dosť, bývam v tomto regióne. Tento problém som nezaznamenal, hodinky mám na riadítkach na garmin stojane, jazdím vždy s hrudným pásom. Hodinky načítajú korektne aj metre pri vybehnutí/zbehnutí z koruny hrádze okolo kanálov (výškový rozdiel cca 5 m) teda aspoň čo som si všimol. Je ale pravda, že to nijako zvlášť nesledujem.
Taktiez, aj bez toho bug-u ako mas ty (kostrbaty graf) ak mas hodinky na ruke, ukazuje viac nastupanych metrov, ako ked mas hodinky na riaditkach. (otestovane a porovnane na 2x Fenix 6X a GArmin 530tke).
Pozrel som si všetky moje záznamy, a posledný záznam ktorý nemal také veľké zmeny nadmorskej výšky bol zo dňa 13.7 a od vtedy sú všetky zlé. Soft v hodinkách je 10.10. Ak sa to nezlepší v najbližšej verzii, tak pôjdem reklamovať ten barometer v hodinkách.
volodaj Co? Vzdy sa dali bez problemov stahovat. Ale mas aj inu moznost, len top robi bordel... - spoj to s GC a same ti tam nagrcia vsetky trasy. Potom si trasu das poslat do zariadenia cez GCM.
Ja mam kupeny cely svet, tak neviem o nicom. Len jediny benefit co tam je by malo byt offline navigovanie, vid tu https://www.komoot.com/product. Vsetko by malo chodit aj bez toho a zatial nik, komu som odporucil Komoot, sa na nejake obmedzenie nestazoval.
Ak si vytvorím trasu v inom programe, alebo od niekadiaľ stiahnem a následne nahrám do GC tak ako ju dám do 530? Musím cez kábel ako na FR245, alebo sa to dá aj cez BT priamo z telefónu cez GC?
Zaklady. Nahras si ju do Moje drahy na GC a potom si tam kliknes odoslat do zariadenia, vyberies 530 a pri synchronizacii (bud BT alebo wifi) sa ti objavi v 530. Zazrak!
keď to tu čítam, tá debata o barometroch, tak som mierne v rozpakoch. Chcem si kúpiť nejaké hodinky a vždy som sa vzhľadom na športy orientoval, že aby mal barometer. A teraz váham, či naozaj má zmysel dať zbytočne viac peňazí alebo kúpim nejaké fr 45 maximálne 245 a mám vystarané a za ušetrené peniaze si môžem kúpiť aku motorovú pílu
Zaklady. Nahras si ju do Moje drahy na GC a potom si tam kliknes odoslat do zariadenia, vyberies 530 a pri synchronizacii (bud BT alebo wifi) sa ti objavi v 530. Zazrak!
mne toto napr funguje len doma, neviem preco, ci je to tym ze wifi ale ked to urobim vonku cez mobil tak sice napise ze posiela do zariadenia aj urobi synchro ale v zariadeni to nie je.
Tak bude niekde chyba. Vždy odosielam až pred jazdou vonku, zapnem GC na mobile, nájdem trasu, dám odoslať do zariadenia, vyberiem zariadenie (asi keby niekto mal viacero, ja mám na výber len jedno), chíľka strpenia, kým to odošle a je to v krabičke.
keď to tu čítam, tá debata o barometroch, tak som mierne v rozpakoch. Chcem si kúpiť nejaké hodinky a vždy som sa vzhľadom na športy orientoval, že aby mal barometer. A teraz váham, či naozaj má zmysel dať zbytočne viac peňazí alebo kúpim nejaké fr 45 maximálne 245 a mám vystarané a za ušetrené peniaze si môžem kúpiť aku motorovú pílu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu je 1030 https://fccid.io/IPH-03164/Internal-Photos/Internal-Photos-3495158 a tam ho pekne vidiet + je tam aj doska pre sd kartu na ktorej je dierka (asi tam bude nejaka gumova prechodka, aby sa vzduch k nemu dostal a bolo to vodotesne).
https://buy.garmin.com/en-US/US/p/704417#specs
https://buy.garmin.com/en-GB/GB/p/704417#specs
ak su hodinky na ruke, zvykne to niekedy robit (mne sa to stalo iba raz), je na to aj tema na
https://forums.garmin.com/outdoor-recreation/outdoor-recreation/f/fenix-6-series
len ju teraz neviem rychlo najst
Taktiez, aj bez toho bug-u ako mas ty (kostrbaty graf) ak mas hodinky na ruke, ukazuje viac nastupanych metrov, ako ked mas hodinky na riaditkach. (otestovane a porovnane na 2x Fenix 6X a GArmin 530tke).
edit: Tak pozerám, že aj na stiahnutie zo stránky ich musím mať kúpené. A to som si myslel, že akú super náhradu Strava routes som našiel
530 príde až v piatok a chcem ju v sobotu hneď vyskúšať. Ak to ide tak ako píšeš tak si z práce nemusím brať ntb.
mne toto napr funguje len doma, neviem preco, ci je to tym ze wifi ale ked to urobim vonku cez mobil tak sice napise ze posiela do zariadenia aj urobi synchro ale v zariadeni to nie je.
väčšina tu problém s barometrom nemá